crompl Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Ahoj, potrebuji prosim poradit. Koupil jsem si Kodiaq. Rok vyroby 12/2020 a nemohu nikde najit slot na SD kartu nebo USB pro pripojeni flash disku. Rad bych poslouchal MP3. Je zde pouze slot USB-C. Jde to nejak vyresit? dekuji za pripadne odpovedi a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEVETE Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Zdravím, kup si redukci USB - USB-C, myslím kolem 100,-kč a je vyřešeno. Mají to v každém PC obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 3. Červen 2021 Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 Ahoj, za to zrušení SD karet by někdo ve Škodovce měl dostat na pr***. ;-) Nejlepší řešení je pořídit si tuto flashku https://www.kingston.com/czech/en/usb-flash-drives/datatraveler-microduo-3c-usb-flash-drive Nabízí se v kapacitách 32, 65 a 128GB a je dost malá na to, aby se veška pod kryt toho kastlíku - dá se zavřít. Případně tato úhlová redukce USB-C - USB-A, opět po připojení malé flashky se dá kastlík zavřít. https://www.conrad.cz/p/renkforce-usb-30-adapter-1x-usb-c-zastrcka-1x-usb-31-zasuvka-a-s-funkci-otg-2270744?&vat=true&gclid=Cj0KCQjw2NyFBhDoARIsAMtHtZ5A30hMoexQj7GBxu_8J05BuOQlggX-I9GNhsdnGgicDgzojGBxTRkaAtPnEALw_wcB 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 3. Červen 2021 Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 To je Amundsen? Měl někdy SD slot? No asi jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 3. Červen 2021 Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 Columbus, Amundsen a Bolero měly slot na SD kartu v kastlíku před spolujezdcem, Swing přímo na přístroji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crompl Vloženo 3. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 No prave me to prekvapilo. Slot na SD nikde a je to skoda. Vyresi to tedy redukce. Klidne tam mohli nechat klasiku usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Také jsem nevěřil tomu, že by zrušili slot pro SD. Ve Škodovce mi to zdůvodnili tím, že dnes již všichni jedou přes bluetooth. Původně jsem to tak řešil, ale zvuk přes BT je katastrofa. Nevím proč. Takže jsem také koupil flešku výše uvedenou a problém je vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crompl Vloženo 17. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Take jsem zakoupil a je vyreseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 petere: jj. také jsem slyšel názory, že jsem právě vylezl z jeskyně, že jsem dinosaurus apod :-) , že mám hudbu lokálně ve FLAC a nestreamuji přes spotify. problém přenosu zvuku přes bluetooth je ten, že si zařízení musí spolu "sednout" co se týče použitých kodeků pro přenos hudby. Ne vždy jak zdroj hudby (tedy telefon), tak příjmač (tedy jednotka Columbus) mají oba podporu "stejných kodeků". Jako základ je použit kodek SBC, pomocí kterého se zařízení "domluví vždy". Kodek není nic moc kvalitní, všehcn ykodeky bluetooth používají navíc ztrátovou kompresi, takže kvalita zvuku není opravdu nic moc. Dobrý článek na téma kodeků pro přenos hudby je zde: https://avmania.zive.cz/jak-spravne-koupit-bezdratova-sluchatka-bluetooth-kodeky#part=1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 18. Červen 2021 Sdílet Vloženo 18. Červen 2021 Možná to tak bude. Mám i bluetooth sluchátka a tam problém není. Mám velkou část hudby v mp3, ale u řady kapel mám diskografie ve FLAC. V autě jsem to vydržel poslouchat 2 dny a už jsem hledal flešku. To se nedalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crompl Vloženo 2. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2021 V 3. 6. 2021 na 7:43, S.Lopik napsal: Ahoj, za to zrušení SD karet by někdo ve Škodovce měl dostat na pr***. ;-) Nejlepší řešení je pořídit si tuto flashku https://www.kingston.com/czech/en/usb-flash-drives/datatraveler-microduo-3c-usb-flash-drive Nabízí se v kapacitách 32, 65 a 128GB a je dost malá na to, aby se veška pod kryt toho kastlíku - dá se zavřít. Případně tato úhlová redukce USB-C - USB-A, opět po připojení malé flashky se dá kastlík zavřít. https://www.conrad.cz/p/renkforce-usb-30-adapter-1x-usb-c-zastrcka-1x-usb-31-zasuvka-a-s-funkci-otg-2270744?&vat=true&gclid=Cj0KCQjw2NyFBhDoARIsAMtHtZ5A30hMoexQj7GBxu_8J05BuOQlggX-I9GNhsdnGgicDgzojGBxTRkaAtPnEALw_wcB Ahoj, nemáš problém s tímto flash diskem, že při opětovném nastartování si nepamatuje radio, jaká bylo poslední album a spustí se od první složky? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Ahoj, občas to udělá, ale fakt jen občas. Problém jsem měl spíše s redukcí USB-C - USB-A - viz toto vlákno, kdy to dělalo téměř vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crompl Vloženo 2. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Právě, že mě to dělá skoro pokaždé, tak hledám rady, jak to vyřešit. Docela mě to štve. Ve voze mám pouze usbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobinsonC Vloženo 19. Září 2023 Sdílet Vloženo 19. Září 2023 Dobrý den, mám trošku jiný problém. Mám Škodu Kodiag z r. 2018. CD a sloty na SD tam jsou, ale sloty na SD na zasunutí SD karty vůbec nereagují... Co se s tím dá dělat? Není to někde deaktivované? MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 19. Září 2023 Sdílet Vloženo 19. Září 2023 Deaktivaci to podle mě nemá. Po vložení by se mělo objevit načítání na displeji a mělo by něco být vidět ve složce Media. Mě jednou celou tu SD čtečku měnili v záruce u auta MR2018, prostě někdy občas něco načetla někdy ne. Mám teda Amundsena, kde CD slot není, ale jelikož navigační data jsou právě na SD kartě, tak to bylo dost otravné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
microlan Vloženo Čtvrtek v 09:53 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 09:53 https://www.automultimedia.cz/cz/shop/navigace-7/oem-3v0035021c-mmi-skoda-columbus-mib2/ Lze tímto nahradit rádio bez SD slotů? Bude si to povídat s ostaní elektronikou v autě? Mám KAROQ 2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.