bambus1983 Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Zdravím, mám najeto cca 9 000 km a začal mi vrzat plast kapličky. Zejména při přejíždění příčných nerovnosti nebo po kočičích hlavách je to nepříjemný zvuk. Zkoušel jsem ten plast vně kapličky různě pomačkat a chvíli to pomůže nebo je to ještě horší. Žádné trvalé řešení. Neřešil to tady někdo v servise, či nějaká rada? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stochovan Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Dal jsem pod tu kapličku silný molitan, trošku takový tvrzený a volant jsem namáčkl co nejvíc nahoru a dopředu. Ten molitan je po celé šířce spodku kapličky a malinko na každé straně přesahuje, až je ohnutý. Až bude čas tak zajedu do servisu, ale po zkušenostech.......nevím nevím. Aby to pak nebylo ještě horší. Já mám tedy tu digitální přístrojovku a paket sport, tak nevím jak je to u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Sice Scala, ale stejné. Sanitární silikon na styčné plochy a zobáčky a je klid. Stejně jsem řešil madla ve dvěřích. Po aplikaci: kaplicka.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Mám velmi dobré zkušenosti tímto přípravkem . Je nemastný . Třeba i když se navíjejí pomalu bezpečnostní pásy tak postříkat. Když jsem vnoučatům lehce stříkl na skluzavku, tak to byla velká radost jak to jede. Co se týká vrzající přístrojovky tak lehce stříknou do spár a ono to i po čase vzlíná. https://www.tech-lit.cz/antistaticky-mazaci-prostredek-ath-antihaft-2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stochovan Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Michal T. to jako že se dá ten vroubkovaný plast samostatně vysunout? Nebo jak jsou myšleny ty styčné plochy a zobáčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 @Stochovan Volant do spodní polohy a pak se to dá vcelku lehce vycvaknout odspodu lehkým tažením k sobě. Ve Scala sekci jsem to myslím popisoval detailněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jon BonJovi Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 V 29. 6. 2021 na 19:28, Michal T. napsal: Sice Scala, ale stejné. Sanitární silikon na styčné plochy a zobáčky a je klid. Stejně jsem řešil madla ve dvěřích. Po aplikaci: kaplicka.mp4 4.88 MB · 0 stažení Prosím o nějaký detailní posis kam nanést silikon? Či kde jak a čím podlepit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.