Publikováno Listopad 12, 200618 r Potřebuju vyměnit mikrospínač v zámku,ale nevím čím povolit ten šroubek co drží vložku zámku.Nevím co je to za šroub.Pak by se mělo vyháknout lanko a ze strany dveří povolit 2 šrouby a snad to dostanu ven.Je to ten šroubek co drží vložku zámku.Neví někdo co je to zač.
Listopad 12, 200618 r Autor Dneska jsem vyzkoušel snad všechny torxy nevín jestli i 20.Ale nešlo to ničím ven.
Listopad 13, 200618 r Autor Mám tam asi torx z dírou.V pátek na to znova mrknu pokud nebude -10 stupňů.
Listopad 17, 200618 r Autor Tak zámek jsem konečně vyndal ven.Huráááá.Ale nevím jak proměřit ten konektor 8 pinovej,nebylo by schémátko.Nebo jak to rozebrat a nic nepoškodit.Potřebuju to proměřit abych to nedal zpět a zase mě to blblo!!!Můžete mě nasměrovat...Mikrospínač vypadá že je Ok v práci to proměřím.Ale ten konektor fakt nevím.
Prosinec 21, 200618 r Před časem jsem tu koukal na fotky od Cosbyho, kde byla výměna mikrospínače v zámku a teď to nemůžu najít. Neví o nich někdo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.