Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak hlásím, že vozidlo je u prodejce ! 

Objednání - 09/2022

dodání - 02/2023

- Škoda Octavia Style+ 2.0 TDI 110 KW

Více v mém tématu: https://forum.skodahome.cz/topic/165063-octavia-iv-liftback-20-tdi-110-kw-style-černá-magic/

Prosím umí tady někdo podle VIN zjistit více info o autě? Jestli se jednalo o nekomplet, kdy bylo vyrobeno atd. ? :) 

image.thumb.jpeg.a75c364de40af89373c22e1c3e70c78d.jpegimage.thumb.jpeg.9f37cc8b395d3f1a436491435a9a2873.jpegimage.thumb.jpeg.24ffb78a8e5b93a253e0e18e94cd7e77.jpeg

Upraveno od Sebasten

Trefil ses do nějaké rezervované konfigurace dealera?

Ty jo ten se má, to je klika, kam se hrabem s našima 17 měsícema

před 18 minutami, cross napsal:

Trefil ses do nějaké rezervované konfigurace dealera?

Abych pravdu řekl nevím, prostě jsem dealerovi řekl, že auto potřebuji mít cca 04/2023, on řekl ano to zajistím a jak řekl, tak udělal. Pravda byl jsem skeptický, o to více po přečtení zdejších komentářů, ale nakonec slib dodržel. 

Tak to si měl kliku.

Upraveno od Rapid1.0

@Rapid1.0to, co jsi napsal puvodne, sis rychle rozmyslel? :D

Tak teď jsme všichni zvědaví! :D

@SebastenPár vyvolených v republice je, jedním z nich jsi očividně ty :)

Před hodinou, Hamman napsal:

@Rapid1.0to, co jsi napsal puvodne, sis rychle rozmyslel? :D

Ne, jen jsem to napsal to špatného tématu, tu původní  větu jsem dopsal k vláknu auta :-)

Dnes mi odpověděli ze  škodovky, trvalo to tři neděle a posun je o 14 dní. Já už ale nevěřím ničemu.

Za současných okolností nelze v drtivé většině případů říci, kdy bude konkrétní vozidlo vyrobeno a dodáno. Po prověření Vaší konkrétní objednávky sdělujeme, že k výše uvedené komisi číslo xxxxxx– bylo stanoveno předběžné datum výroby na 9.-11. kalendářní týden tohoto roku. Avšak dovolujeme si Vás informovat o skutečnosti, že vzhledem k velice turbulentní situaci na trhu se jedná skutečně o předběžně stanovený termín výroby, který se vzhledem k nepříznivému globálnímu dění může posunout.

před 5 hodinami, cross napsal:

Tak teď jsme všichni zvědaví! :D

@SebastenPár vyvolených v republice je, jedním z nich jsi očividně ty :)

Nevím jestli jsem vyvolený, ale asi ano :D Každopádně když jsem poptával vozidlo více prodejců mi přislíbilo termín dodání auta k určitému datu, takže to nereálné není :)

Njn, to jsou pak ti, co nás pořád předbíhají 😄

Nepředbíhají, pouze dealer měl předobjednáno a pouze upravil konfiguraci, která neměla vliv na na dodávku dílu.

Ano, takto to v některých případech určitě je, ale v některých určitě ne :) Třeba ten můj kámoš - sportline za 2 měsíce hotový. Žádná úprava konfigurace neproběhla, dealer neměl nic předobjednáno - sám se divil. Prostě na něj padlo štěstí, že místo aby posunuli dřívější objednávky, tak tam prskli jednu novou :)

Ale ano, vzhledem k tomu, že dealer se za termín přislíbil, tak asi dobře věděl, že tohle může udělat.

Takže máš asi jiného dealera než kámoš, co? :D

Ne, toho stejného (i stejného obchodníka), objednáno o 3 dny později než on :D

V 3. 2. 2023 na 11:18, Blazer napsal:

Objednaný 2.0 TDI Combi, 9/21, 1/23 zahájení výroby, dokončený není, víc neví ani prodejce

Znovu sem dotázal prodejce a stále mu svítí " zahájení výroby" , nic víc neví, setkal se s tím někdo? 

@crosstak tam je ta chyba.. :D

@BlazerNemůže to být nekomplet někde na letišti? Ale mám pocit, že jeden kamarád ze Škodovky viděl u mé kopise stav "přesun" nebo něco takového. Což možná bylo to letiště... To bude asi vědět spíš @Hamman

Nevíte někdo kolik teď Škoda eviduje objednávek na O4? 

Tak pánové, tak jsem se dočkal. Dnes mi volal prodejce, auto je na salónu. Přesně 17. měsíců od objednání.

Pánové, trpělivě tady sleduji vaše životní příběhy s objednávkami a mám radost, že někteří šťastní se v posledních týdnech dočkali. Já objednával 10.6.2022 a výroba dle dealera proběhla někdy kolem vánoc. Nekomplet. Teď jsem asi někde mezi těmi "loosery" :-), co ještě stojí někde v rohu u plotu :-(

Práve dnes som úspešne zavŕšil 18 mesiac, auto stále v nedohľadne 🥳

@huhukoktejlA co jsi objednával?
@mjenikTo je fakt tragédie už.

Ale pan Jahn prý je schopen obratem prezidentské kanceláři dodat nová auta. Má žena chodila do třídy se synem Petra Pavla, tak už jsem ji tlačil myšlenku, že ji určitě na základce miloval, ať se mu ozve, jestli nás nějak neprotlačí :D

Upraveno od cross

Objednané:

Liftback, 2.0 TDI 85kW, manuál, grey metalíza, výbava JOY + virtuálny kokpit a nejaké drobnosti…

🤔🥺🤣

Objednaval jsem liftback RS 2.0 TSI v manualu + nejake serepeticky, ale je to uz tak davno, ze si nevzpomenu ... 

Upraveno od huhukoktejl

Tak jsem nevydržel a jel jsem se přesvědčit že je opravdu vyrobené.

WhatsApp Image 2023-03-01 at 10.23.49.jpeg

WhatsApp Image 2023-03-01 at 10.23.50.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.