Pawouk Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Pánové, začínáte nějak odbíhat od tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Dnes “slavím” přesně rok čekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Ja už mám 14 měsíců. Zase v pondělí po čtvrt roce vyzpovídám dealera. 2.0 TSI, DSG, liftback, láva modrá, skoro v plné palbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Ještě malinké odskočeni, omlouvam se. To kdy bude facelift se ale neplánuje z měsíce na měsíc. Když nabiha jedna generace, facelift už je davmo ve vyvoji. Jsou nasmlouvane termíny a objemy aut na x let dopředu... To není tak, že by si řekli hele tak to odlozme o 2 roky... To můžou třeba o 2 měsíce... A už to je celkem velký logistický problém protože dodavatele taky nemůžou jen tak zastavit všechny linky a čekat až se škodovka rozmysli, protože jim utíkají peníze a mohli vyrábět pro někoho jiného. Chápu, že když se v tom člověk nepohybuje, tak tyhle souvislosti nevnímá, ale věřte že to fakt není tak jednoduché jak tady někteří prezentují... Já si myslím, že kdyby to šlo, tak škodovka ráda facelift odloží... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 (editace) Tak jsem chtěl dnes u dealera oveřit, zdali minulý týden konečne vyrobili moji RS a bohužel nemohu, nefunguje system Škodovky 😂😂 Editováno: 27. Červen 2022, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 Tak ja taky cekam na info, zaplanova do výroby byla na min. tyden, v patek vyrobena ale jeste nebyla. Objednano RS, benzin, manual, modra, liftback. @Hamann nevis jak to vypada ? 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 @Rapid1.0 @Romangsxr750 tak to budete mít doslova sestry 😀😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 @Romangsxr750jojo moje byla zaplánována taky na minulý týden, tak netrpělivě očekávám info… RS 120 let, liftback, 2.0 TSI DSG, mamba green Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 Vidím, že nejsem jediný kdo dnes nedostal žádné info o tom jestli mu vyrobili auto zaplánované do výroby na minulý týden. Naděje že jej vyrobili tedy ještě žije. RS 120 let, combi, 2,0 TSI, manuál, Phoenix orange. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 No když koukám kolika z nás se mělo auto vyrobit minulý týden, tak moje naděje klesá :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 před 2 hodinami, Romangsxr750 napsal: Tak ja taky cekam na info, zaplanova do výroby byla na min. tyden, v patek vyrobena ale jeste nebyla. Objednano RS, benzin, manual, modra, liftback. @Hamann nevis jak to vypada ? 😉 Máme dost podobnou konfiguraci. Kdy si objednaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 Moje taky mělo být minulý týden. Ještě ve středu říkal prodejce že není důvod proč by nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 (editace) před 26 minutami, Rapid1.0 napsal: Editováno: 27. Červen 2022, autor: RSRB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 Tak my zase vyděláváme že. 😁 Hondnota ŠO 3 ve které jezdím leze nahoru, stejně jako 4 co jednou dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 Já svoji RS koncem září, takže podobně jako ty. Sice jsme měli zaplánováno na minulý týden ale dokud nedostaneme info, že jsou vyrobené, tak nám nic blbé být nemusí. Abychom ještě neskončili stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 před 34 minutami, Rapid1.0 napsal: Máme dost podobnou konfiguraci. Kdy si objednaval? Srpen 21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 @Romangsxr750 Tak to máš dobrý! Tady je vidět, že dodání vozu je prostě o štěstí, jak při výrobě, tak při objednání u konkrétního prodejce a jeho kvótám. Vím minimálně ještě o jednom RS, takže s tebou 2 kusy), které byly objednané 3 měsíce po mě (konfigurace z 95% stejná) a jeden už autem jezdí, a ty pravděpodobně velice brzy budeš. Já, neposune-li se opět termín, budu jezdit v září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 (editace) Minulý týden jsem napsal nasranej email do ŠA že budu čekat rok a půl na auto a že komunikace je fakt děsná. Chtěli po mě číslo komise, že bez něj nemohou na zpoždění reagovat. Dneska přišla odpověď jak jsem asi čekal. CTRL+C CTRL+V. Email má přesně opačný efekt, vytočilo mě to ještě více 😀 Citovat Vážený pane XXXXXX, Děkujeme za Váš email ohledně zpoždění dodání objednaného vozidla ŠKODA. K Vaší nespokojenosti si dovolujeme sdělit, že za omezení výroby a zpoždění dodávek objednaných vozů ŠKODA stojí všeobecně známý nedostatek komponentů pro výrobu, který je pravidelně zmiňován nejen v médiích, ale i na ŠKODA oficiálních kanálech. Ačkoliv je tato negativní situace způsobena vyšší mocí, i přesto se Vám za vzniklé potíže omlouváme. Dále si dovolujeme podotknout, že kontaktním partnerem ve věci Vaší konkrétní objednávky je prodejce, se kterým jste vstoupil do právního vztahu. Veškeré informace o stavu objednávky jsou dostupné v objednávkovém systému pod konkrétním číslem komise. Mrzí nás Vaše nespokojenost a prosíme o Vaše pochopení, že situace je z naší strany neovlivnitelná. I přesto však děláme maximum proto, abychom objednávky našich zákazníků vyřídili co nejdříve. S přátelským pozdravem Radka Mrazkova, Péče o zákazníka - Customer Center Rovnou jsem poslal odpověď, tragická komunikace. To mě fakt dokáže vytočit tenhleten styl, když se mnou mluví někdo jako s idiotem. Citovat Paní Mrázková, děkuji za odpověď, byť má stížnost se očividně minula účinkem. Má stížnost je na KOMUNIKACI. Chápu, že když se válčí na Ukrajině a v Číně jsou lockdowny, tak zpoždění je omluvitelné, ale na to si já nestěžuji. Stěžuji si na to, že tyto informace a dynamicky se vyvíjející situaci se svými často věrnými zákazníky nekomunikujete. Resp. mě už se 4x změnil termín dodání a dealer se to dozvěděl (čti musel sám ručně zjistit, protože na to není spoleh) vždy krátce před tím, než mělo být auto dodáno. Tvrdíte, že informaci najdeme na oficiální kanálech ŠA. Nicméně minimálně od 11. února (dál jsem již nechtěl scrollovat) na webu ŠA není jediná zmínka o zpoždění dodávek. Na facebooku to vypadá jako v hokejové a cyklistické rubrice sportovního magazínu. O zpožděních ani zmínka. To, že je informace "pravidelně zmiňována v médiích” je pěkné, ale plánovat si dovolenou nebo návštěvu příbuzných stovky kilometrů daleko podle zpráv na auto.cz mě příjde jako nestandardní situace. Vlastně jediný relevantní zdroj informací je škodovácký odborář, který poskytuje týden co týden čísla o výrobě aut a tak si mohu domyslet, jak si tak asi situace vyvíjí, byť ze skupin na sociálních sítích je odhadnutí pravděpodobnosti dodání vozu spíše loterie a alchymie, protože lidé s podobnými výbavami auta dostávají a na druhou stranu jiným dodávky posunují o vyšší jednotky měsíců. A ano, jistě, můj právní vztah je s dealerem, ale auto jaksi vyrábíte vy a dealer je v tomhle případě tak trochu otloukánek z obou stran. To jste rovnou mohla napsat, ať si jdu koupit auto jinam, když se mi to nelíbí. Když po mě váš kolega na supportu chtěl číslo komise (které jsem mu ani nechtěl dát), tak jsem už doufal, že dostanu info něco jako “je nám líto, ale auto nelze vyrobit, protože máte ve výbavě součástku XXX, kterou není možnost z důvodů YYYY sehnat. Namísto toho po mě chcete číslo komise a když vám jej pošlu, tak mě setřete proč to chci po vás, ať se obrátím na dealera. Připadám si tak trochu jako idiot. XXXXX Editováno: 28. Červen 2022, autor: kober doplněna odpověď 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Kluci, vy kteří jste jako já měli mít auto vyrobené minulý týden. Máte již někdo info od dealera? Jelikož měl včera systém ŠA výpadek, tak jej nechci otravovat dokud nebudu vědět, že systém zase funguje. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 @kober dost dobře napsané (bohužel, že to muselo být). Čekačka >1rok je děs, >1,5 roku už šílenost. Já sám nevím, co bych dělal. Čekat/čekat, koupit jinou značku a tohle pak prodat/vypovědět objednávku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Ta už mám update... Volal dealer, že auto sice bylo zaplánováno na 25kt. Bohužel se ale zatím nevyrábí. Nicméně k posunu naštěstí nedošlo a svítí pořád 25kt... Netuším tedy co si o tom myslet. Dealer mi tvrdí, že by to mělo znamenat výrobu v budoucích dnech. Tak snad. Pokud se podělí o informace kolegové, kteří taky měli mít minulý týden vyrobené RS, budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Tak tomu nerozumím. Měl jsem v plánu 25 kt. 27 kt píšu dealerovi. Prý vyrobeno a odstavené. Dodání do konce září. Dotaz na VIN. Prý ho má v systému Škoda neviditelný. Bezmoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Nezačal tento týden teprve KT26? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Ano, teď je týden 26. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 (editace) @boban1108co máš pls za derivát/motor? (RS?) Tohle je fakt na po*****. Editováno: 28. Červen 2022, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.