smire Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Ja som zjednal zľavu 15% voči vtedajším cenníkovým cenám. Teraz po zdražení vychádza zľava 17% voči terajším cenníkovým cenám. Ale doplatok som ešte neplatil, auto nie je ešte na predajni. Dealer nič o nejakom navýšení ceny nič nehovoril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Keď som si u dealera zisťoval, či mám kompletnú výbvu, tak mi povedal, že do octávii momentálne nedávajú area view, parkovacieho asistenta a elektrické rolo do combi verzií. Nič z toho som nemal objednané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 před 59 minutami, smire napsal: Ja som zjednal zľavu 15% voči vtedajším cenníkovým cenám. Teraz po zdražení vychádza zľava 17% voči terajším cenníkovým cenám. Ale doplatok som ešte neplatil, auto nie je ešte na predajni. Dealer nič o nejakom navýšení ceny nič nehovoril. Hodně ty ceny šly nahoru no. Já taky objednával 6/2021 s 15% slevou. S aktuálním ceníkem a kupní smlouvou mám rozdíl už 19% u mé výbavy. Jinak výroba 12. týden 2022 aktuálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Před hodinou, smire napsal: Keď som si u dealera zisťoval, či mám kompletnú výbvu, tak mi povedal, že do octávii momentálne nedávajú area view, parkovacieho asistenta a elektrické rolo do combi verzií. Nič z toho som nemal objednané. Ahoj, môžeš prezradiť mesto alebo okres? A mal si objednaný Canton? Lebo ten pokiaľ viem tiež rušia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Mesto Nitra, Canton objednaný nemám, čítal som recenzie, že zvuk aj bez cantonu je na vysokej úrovni, tak som do toho nešiel. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 před 2 hodinami, smire napsal: Mne včera dealer oznámil, že moje auto bolo vyrobené 3.1.2022. Je to octavia 1,5 tsi, liftback, výbava style, rôzne doplňujúce výbavy, style plus, navigačný, ťažné, voľba jazdného profilu, zadný stierač atď. Podpis zmluvy a zaplatenie zálohy 2.6.2021. Podľa vyjadrenia dealera výbava je kompletná, nič sa neredukovalo. Tak čakám, kým ho privezú na predajňu. Platba v hotovosti, žiadny operatívny lízing, žiadne penále. Vyrobene alebo dorobene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Vyrobene, ešte v oktobri som si dohlasoval vybavu, pretože sa ešte nezačalo vyrabať a v oktobri mi oznamili vyrobny termin na začiatok januára. Potom sa to posunulo na koniec januára a nakoniec je vyrobené na začiatku januára. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retro789 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 (editace) Zuajimave ze je vyrobene 3.1.2022. Podla Skoda odborar maju zacat vyrabat od 10.1.2022. Tento tyzden maju dokoncovat rozpracovane auta. Editováno: 6. leden 2022, autor: Retro789 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Jj taky to čtu. Linky stojí. Buď je dokončené z pole nebo dealer kecá. Bude to vidět v interním systému. https://www.novinky.cz/auto/clanek/skodu-auto-stale-brzdi-nedostatek-cipu-odstavek-vyuziva-k-investicim-a-upravam-40383115?utm_campaign=abtest181_voice_search_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Nevíte, Zjistím v Erwinu týden výroby auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 (editace) před 4 hodinami, Jan R. napsal: Jj taky to čtu. Linky stojí. Buď je dokončené z pole nebo dealer kecá. Bude to vidět v interním systému. https://www.novinky.cz/auto/clanek/skodu-auto-stale-brzdi-nedostatek-cipu-odstavek-vyuziva-k-investicim-a-upravam-40383115?utm_campaign=abtest181_voice_search_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tak mi to dnes nedalo a zajel osobně k prodejci pro info ...a hle auto už je na prodejně, vyrobeno 4.1.22, včera dorazilo, ptám se -vždyť se ve Škodě tento týden dělají jen repasy a dle tvé rady ohledně tzv. rodného listu vozu zjištěno datum výroby 14.12.21 a dodělání 4.1.22-asi nebyl nějaký ten čip, uuf čekačka od 14.4.21, tak snad příští čtvrtek bude doma přihlášené! Editováno: 6. leden 2022, autor: Přemysl11 překlep 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 před 12 hodinami, Přemysl11 napsal: Tak mi to dnes nedalo a zajel osobně k prodejci pro info ...a hle auto už je na prodejně, vyrobeno 4.1.22, včera dorazilo, ptám se -vždyť se ve Škodě tento týden dělají jen repasy a dle tvé rady ohledně tzv. rodného listu vozu zjištěno datum výroby 14.12.21 a dodělání 4.1.22-asi nebyl nějaký ten čip, uuf čekačka od 14.4.21, tak snad příští čtvrtek bude doma přihlášené! Ahoj, a výbavu máš kompletnú? Nič neubrali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Můj předpoklad se též naplnil. Auto je od 3. 1. 2022 u dealera, převezmu ho v úterý. Nakonec tedy čekání 8,75 měsíce. Říkal mi, že octavie se po novém roce odšpuntovaly, že přišel kamion jen octávií. Kdybych ale objednával nyní, je čekací doba oficiálně stále 11 měsíců. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 ..otázka, jak dlouho tohle odšpuntování vydrží. Je dost možné, že se teď dodává vlna aut, která zmizela z odstavných ploch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmond Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 před 57 minutami, mobil-man napsal: Můj předpoklad se též naplnil. Auto je od 3. 1. 2022 u dealera, převezmu ho v úterý. Nakonec tedy čekání 8,75 měsíce. Říkal mi, že octavie se po novém roce odšpuntovaly, že přišel kamion jen octávií. Kdybych ale objednával nyní, je čekací doba oficiálně stále 11 měsíců. Přesně jak píše pán nade mnou, Ty poslední odstávky ve škodovce byly právě proto, aby se dodělaly auta co stojí na parkovištích nedodělané (téměř jen oktávky). Parkoviště se trochu vyprázdnila a opět najela výroba nových, tak snad nepůjdou zase na parkoviště. Mám kousek u domu jedno odstavné, a během prosince se vyprázdnilo asi na třetinu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 před 9 hodinami, smire napsal: Ahoj, a výbavu máš kompletnú? Nič neubrali? No neubrali nic, protože ani nemohli, já mám jen základ-1,0TSI Active+mlhovhy a barva Lava.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Kdo nerozumí zadání tématu "Dlzka dodania novej octavie"??? Svoje dojmy z nového auta sdělujte někde jinde. Tady to nemá co pohledávat. Téma pročištěno od příspěvků off topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Tak auto už mám na predajni. Bol som ho dnes pozrieť. Skontroloval som dátumy výroby, začiatok výroby 16.12.2021, dokončenie 3.1.2022. Softwer v aute 1889, výbava vyzerá kompletná, čo som v rýchlosti skontroloval, vrátane osvetlenej zásuvky pred spolujazdcom aj rolovacím krytom nad držiakmi nápojov. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) Kedy si objednával? Pardon, už som to našiel 2.6.2021, že? Tak by to bolo 7 mesiacov, čo je celkom dobré. Editováno: 14. leden 2022, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) Nezaložíš vlákno? Editováno: 14. leden 2022, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Auto ešte nemám, čakám na prepis. Keď bude doma a budem mať čo napísať, tak potom môžem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Zatím jen na TN.cz se objevilo toto: https://tn.nova.cz/auto/clanek/452668-parkoviste-plna-nedokoncenych-aut-skodovka-tvrdi-ze-je-do-konce-ledna-vyprazdni Nevíte někdo insider info, co je na tom pravdy? Protože zatím nikdo jiný o tomhle neinformoval a bylo by zajímavé, kdyby Škodovka zvládla do konce ledna dokončit všechny odstavené auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 @stanmar už o tom nedávno někde psal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Ano, článek ze škodováckého odboráře 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Oni to fakt dodrží to dodělání vozů do konce ledna. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.