Jan R. Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 To je rozhovor Jaká je tedy dnes dodací lhůta, když ne těch tři až šest měsíců? Závisí na modelu a výbavě. Nicméně odhaduji, že sedmdesát až osmdesát procent objednávek, které teď zákazníci učiní, jsme schopni dodat v letošním roce. Takže když si dnes objednám Karoq nebo Octavii, tak ji dostanu až za rok… Tyto modely byly právě nejvíc zasažené. U každého z modelů je to trochu jiný příběh. Octavia bohužel odnáší čipovou krizi a je nadále nejvíc zasažená. Přesto byla loni po Fabii druhým nejprodávanějším vozem a pořídilo si ji přes čtrnáct tisíc zákazníků. U Karoqu to byla otázka především zpoždění spuštění modernizované verze. Jak už jsem říkal, sedmdesát až osmdesát procent dnes objednaných aut bude dodaných ještě v roce 2022. Kdybychom se měli bavit o měsících, je to šest až čtrnáct měsíců. Zdroj: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/jiri-malacek-skoda-auto.A220118_184254_automoto_fdv?zdroj=top 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 před 2 hodinami, Jan R. napsal: Nicméně odhaduji, že sedmdesát až osmdesát procent objednávek, které teď zákazníci učiní, jsme schopni dodat v letošním roce. Tím se raději nechlubte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Nedávno taky někde rozhovor, že pro český trh bude na rok 2022 přiděleno málo aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 (editace) Objednával jsem tento měsíc služební fabku 4 , dealer mi jí objednat na tento rok již nemůže, má naplněny kvoty. Tak asi tak. Nakonec objednáno na operák, pojedu pro ní v listopadu do Pardubic. Editováno: 21. leden 2022, autor: Petr AMF 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 No, pravda to bude. To chtějí jako takhle podnikat - když už člověk si tu škodovku vybere, je ochoten to přeplatit, stejně ho srazí termínem ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Evidentě dostává tržní ekonomika na frak a posouvá nás to 35let zpátky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 a v netržní ekonomice by to jako bylo lepší, nebo ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Objednal jsem také dva Hyundai i 30 , žádný problém nemají 5 měsíců doba dodání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 @Tragedie_v_JZD Jak to vypadá s objednávkou RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 před 1 minutou, Petr AMF napsal: Evidentě dostává tržní ekonomika na frak a posouvá nás to 35let zpátky. Připomíná mi to rodiče v 1989 - Favority nevěděli kdy přijdou a barvu vem, co je. Ta hnědá byla hezká. Tady u Octavie4 taky neví kdy přijde skladovka, jestli si neudělá obkliku přes pole. Zaplánované auto už nezmění … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Zatím nijak :) ještě mám času dost - objednávat se bude až v létě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 https://www.autosalon.tv/novinky/nova-auta/skoda-loni-prodala-mene-aut-presto-hlasi-rekordy-na-objednavku-se-ale-muze-cekat-i-pres-rok?fbclid=IwAR3ghWlBP00kZpLRtjRTAtCF6Dnbkwf1wa-yuwC5Gbl4V0-9ei65DhCR0WA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Kdyby nekdo chtel vim kde maji skladovky, nebo blizky termin dodani. Objednaval jsem Karoq a cekacka jen 2 mesice, nebo jina vybava skladem. A dali mi i velkou slevu na dnesni dobu..Maji tam i oktavky co jsem ted koukal, ale zasoby se tenci...Btw nepracuju tam a nic z toho nebudu mit pro info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 to, že na karoka je čekačka 2 měsíce je sice hezký, ale s čekačkou na oktávku to nemá naprosto žádnou souvislost. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 před 59 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: a v netržní ekonomice by to jako bylo lepší, nebo ...? Mozno lacnejsie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Tak jen pro info. Objednával jsem v půlce dubna (2.0 TSI skoro v plné palbě, liftback). Včera jsem trochu otravoval dealera. Plán výroby je 14. týden (tak aspoň nikde nestála) a odvezu to tedy tak v 16. týdnu. Tak to bude něco málo přes rok a nevěřím, že se to zkrátí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Na novo https://www.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/skoda-auto-znovu-odstavuje-tisice-aut-za-plotem-se-kupi-take-elektromobily-enyaq-1387092?utm_campaign=&fbclid=IwAR3s-RefMpdwzfvmjAXpYd3x8kdLFgFzm7jS3LX3s5Jkg43qYV119PK5qlE# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Ta automobilka se nedokáže poučit z vlastních chyb. A ještě se hrne do elektromobility. Dopadne to zle. Osobně už jsem smířený s tím, že koupím Fabii a pak už žádnou Škodovku. Je to škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Ještě na těch fotkách v zarostlé trávě ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 před 16 minutami, Clerfayt napsal: Ta automobilka se nedokáže poučit z vlastních chyb. A ještě se hrne do elektromobility. Dopadne to zle. Osobně už jsem smířený s tím, že koupím Fabii a pak už žádnou Škodovku. Je to škoda. zapomeli se Te zeptat, jak to maj delat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Teď ani ta Fabie není extra kup, 6 kil za to někdo dá a ani zadní LEDky nejsou schopní dodat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Zdražovat musíme. Je třeba brát ohled na inflaci i nároky kolem emisí, říká Maláček ze Škodovky | Hospodářské noviny (HN.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 (editace) Čekám 9 měsíců a budu čekat ještě tři (prý plán výroby 14. týden). Ale včera jsme jel se známým s Fordem Mondeo, starším. Objednával nové Mondeo, taky v půlce dubna jako já, a v prosinci si ho zavolal dealer, vrátil mu zálohu a sdělil, že jeho auto se už nevyrobí. To jsme na tom vlastně super! Editováno: 26. leden 2022, autor: boban1108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 @boban1108 A z jakého důvodu se nevyrobí, to neříkal? Já aktuálně mám výrobu prý 12. týden, tak to budeme mít +- nastejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Rapid 1.0: Bye bye, velký Forde. Automobilka potvrdila konec Mondea, poslední vyrobí příští rok - Aktuálně.cz (aktualne.cz) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.