eMSí Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Ahoj všem, prosím o radu: Moje Fabia 1.4 16V, 55kW, 2003 mi připravila docela zajímavý rébus. Odešla mi stahovačka ve dveřích u řidiče. Nu, koupil jsem novou, vyměnil, zkusil ještě před nasazením tapecu, vše chodilo jako dřív. Okna, central, dveře, repro. Vše jsem tedy vrátil do původního stavu a chtěl odzkoušet znovu a hle, okno vlevo nic, vpravo nic (ani u spolujezdce nešlo ovládat), radio nic. A ta největší záhada? Když chci nastartovat, v první poloze vše jako vždy, ve druhé se mi rozsvítí kontrolka serva (volant s vykřičníkem) a rozbliká kontrolka "ručky" a 3x pípne. Motor ani neškytne. Jen cvakne v klapce a to je vše. Pojistky jsou ok. Máte někdo zkušenosti s tímhle řetězem událostí??? Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 co baterka, není vycucaná těmi pokusy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMSí Vloženo 30. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Spíš se obávám že bude někde nějaký zkrat nebo něco podobného. Zkusil jsem to nahodit přes kabely a jednou tam byl náznak a lehce skytlo, ale pak už nic. Porad jen cvakani klapky, pískání s kontrolkami. Když jsem zkusil ale pri startu otočit fukar z polohy 0 do 4, tak mi zhasla celá palubka, vynuloval se čas, když jsem otočil zpět, naopak se mi vše na palubce rozsvítilo. Když jsem nechal klíček ve 2 poloze, tak mi začalo cvakat nějaké relatko u pojistek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Tak pak bych zkusil odpojit stahovačku, jinak ten zkrat nevyloučíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMSí Vloženo 30. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Tak nakonec to vypadá opravdu na baterku. Zkusil jsem ještě vynechat baterku a připojit to rovnou přes kontakty a chytlo se to. Sice vyšší otáčky, trošku se to klepe a smrdí, ale jedou i okna. Svítí mi Teda kontrolka motoru a EPC, ale mám rozebranou půlku auta, tak to buď zhasne nebo to pichnu na diagnostiku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.