Přejít na obsah

Celopolep vozu


jenycek

Doporučené příspěvky

Tak to by mělo být v pohodě (ten měsíc). A ani mi nic neříkali u dealera, který mi lepil na nákladovou hranu fólii, kterou nabízejí.

 

Tyjo, tak to by bylo  možná na reklamaci u ŠA, ne? Ale kdo by chtěl po letech čekání na dokončení vozu řešit reklamaci a čekat dál... :( Bůh ví, co na ten syrovej lak lítá za bordel a otiskne se tam... Já jsem si žádných fleků nebo jiných kazů na autě nevšiml (bílá barva).

Editováno: , autor: Pedro32
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@petr.podzimekcitaj s porozumenim. vyriesilo sa to a je uplne bezne ze sa lak pripravuje na foliu lestenim. avsak tu lestenie nepomohlo pretoze na laku bol vytvrdnuty nejaky bordel a muselo sa ist o stupen dalej.

@Pedro32 co ja ti viem, na reklamaciu to nebolo. Bolo to take mikroskopicke ze na omak to nebolo citit ale bolo too dost na to, aby to bolo vidno pri studiovych svetlach a ked clovek vedel na co sa pozerat. A je fakt ze na tej orandzovej to pri odraze je vidno toho hodne. neviem si celkom predstavit reklamaciu v style "tutok je nieco v laku co vsak je vidno len pri detailnom pohlade a detailingu" :) pokial by sa to nevyriesilo, tak by som to riesil. Videl som vsak to auto pred tym, po ocisteni a po naneseni keramiky (Cquartz + Dquartz od CarPro) a ten rozdiel je brutalny. Ta orandzova sa este prehlbila a je zivsia.

 

V kazdom pripade to pisem vsak skor ako heads-up pre ludi co im auto stalo na letisku, aby neboli prekvapkany ak to budu chciet ofoliovat a ich detailer narazi na takuto vec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@patrikcevelaJj, já to chápu jak jsi to vyřešil a je super že věděli co s tím. Jinak to vyřešit asi nejde. Jen mě přijde škoda platit opravu laku broušením, když by lak měl být OK při prodeji. Tj. měl to řešit prodejce/výrobce, za své peníze. Přeci jen korekce laku stojí dost času a peněz.

Editováno: , autor: petr.podzimek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Zdenek 13heleď asi dobrý. Já jsem včera nějak moc nestíhal a když jsem to přebíral, tak bylo už trochu šero - nemusel jsem si všeho všimnout, tak dneska na to v klidu pořádně kouknu a pak klidně tady nahraju nějaké foto.

 

Každopádně se to zdálo, že vše OK. Sice jsem tam našel pár věcí, které jsem ještě chtěl narychlo opravit (nějaká bublina na blatníku, potom odstávající fólie u podběhu a zespoda spoileru. To mi tam ještě "přežehlili" a detailněji mrknu dneska, až se dostanu k autu. Ještě jsem si všiml bubliny na té interiérové liště plack piano a nějakých nepatrných bublinek na B a C sloupcích. Prý to nemám teď řešit a že by to mělo do pár týdnů zmizet a kdyby ne, tak se to propíchne či co. V prospektu se píše, že to může být až 30 dnů od aplikace, než to pořádně vyschne. Každopádně za 14 dní tam jedu na kontrolu a budeme ladit detaily.

 

Ty to vezeš teda dneska? Kam to dáváš?

Editováno: , autor: Pedro32
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D :D To jo, nemáš zač. Jinak pár foto. Přechod mezi dílem bez fólie a s fólií není patrný. Našel jsem tam pár bublin, které asi souvisí s vlhkostí pod tím. Trochu divočejší to je kolem světel, tak uvidíme, jak si to sedne a jak to pořešíme během té kontroly za 2 týdny.

 

 

IMG_8246.jpg

IMG_8247.jpg

IMG_8249.jpg

IMG_8251.jpg

IMG_8252.jpg

IMG_8253.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U těch světel to vypadá, že to třeba chtěli zahnout za roh a narovnalo se to. To určitě pak budu chtít opravit. Pak jsem si všiml, že na zrcádkách to není jeden kus fólie, ale 2 a spojuje se to na té hraně a je tam třeba milimetr mezera. Pokud člověk fakt nehledá, tak to ale není vidět.

 

Pak dej schválně vědět, jak to dopadlo u tebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pedro32Dobře, jsem spokojený!

 

Nenašel jsem žádný detail, ke kterému bych měl připomínku. Na druhou stranu je pravda, že prohlídka proběhla pouze zběžně. 

Pár drobných, ale viditelných bublin na autě je. Až pořádně zasvítí, zajisté zmizí.

 

Super je folie na infotainmentu - displej se nešpiní! 

Překvapilo mě, že folie (mám tu nejvyšší řadu) je velmi tenká. 

 

Za mě Xpel.cz mohu doporučit. 

 

PS: S lidmi z Xpel.cz, resp. jejich mateřskou firmou, jsem spolupracoval již před 10 lety, takže vím, že je s nimi dobrá domluva, jsou vstřícní a dělají svou práci dobře. 

Editováno: , autor: Zdenek 13
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, 

Řešil jste někdo polep čelního skla? Většinou jsem narazil na poznámku, že to není homologované, ale dnes jsem našel toto https://www.as-performance.cz/sluzba/ochranny-polep-celniho-skla/

O homologaci ani tečka.

Ptám se protože už nevím jak jezdit aby mi pořád nelítaly kamínky do čelního skla i od aut hodně přede mnou. Ochrana fólií by to eliminovala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jenycek Tak jsem se zeptal, a dostal jsem docela rychle odpověď:

 

Odpověď: 

Citovat

 

Homologaci tato ochranná folie čelního skla nemá, dodavatel nám jí nedodává.

Folie je zcela průhledná, a proto nezpůsobuje problém při silniční kontrole.

Cena ochranné folie Windshield Protection vychází na – 10 000 Kč bez DPH

 

 

Když pominu tu homologaci, tak ta cena je teda dost šílená! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...