patrik42 Vloženo 23. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Zaujímalo by ma ešte aké sú rozdiely medzi týmito aktualizáciami 1806vs1810 ak neaké sú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenousch Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 (editace) Tak už mám 1810. Zajímalo by někoho něco ze systému? Přecházel jsem z verze 1668, tak zkusím najít nějaké rozdíly. Editováno: 1. Prosinec 2021, autor: wenousch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 určitě přidej takové ty obecné poznatky: s čím si měl předním problém a teď už ne? Co rychlost a odezva systému, došlo k nějakému zrychlení po startu systému i v jeho běžném používání? Nějaké grafické změny? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Měl jsi tedy SW 1668 a písmeno v čísle zařízení jsi měl jaké? "A" nebo "B"? Jde mi o to, jestli verze 1810 je už i pro "A". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 @wenousch je tam uz polozka nastaveni ve virtualnim budiku? Nebo hodiny uprostred? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenousch Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 před 53 minutami, Datel napsal: Měl jsi tedy SW 1668 a písmeno v čísle zařízení jsi měl jaké? "A" nebo "B"? Jde mi o to, jestli verze 1810 je už i pro "A". Měl jsem A a změnilo se na G 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenousch Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 @Rapid1.0 pocitově mi přijde systém rychlejším. Jak prvotní spuštění, tak i pohyb v menu asistentů a tak. V nabídce data o jízdě přibylo "tlačítko" na vynulování spotřeby atd. Po stisku tlačítka set, jsou nyní v nabídce 3 zkratky na nějakou funkci, dřív jsem měl pouze 2. Vestavěnou navigaci nepoužívám a po dnešní zkoušce to bude stejně. Je stále zasekaná, při dojíždění do křižovatky a přiblížení mapy taky záseky. Car play a rychlost spojení telefonu vyzkouším v následujících dnech. Předtím jsem s tím měl problém a telefon se nechtěl připojit a musel jsem restartovat infotainment. Používám spojení kabelem. Dále jsem před aktualizací měl problém s neustále pípajícími asistenty. Nejvíc asi při parkování. Pokud jsem vypnul motor, když byla aktivní přední čidla ( podélné parkování), tak po startu skoro vždy Závada pomoc při parkování. Chyba zmizela až po dalším nastartování, jinak klidně vydržela i pár hodin a pár set km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 1. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Pri mojom SW 1806 sú v tlačítku “set” 4 skratky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 25 minutes ago, wenousch said: @Rapid1.0 pocitově mi přijde systém rychlejším. Jak prvotní spuštění, tak i pohyb v menu asistentů a tak. V nabídce data o jízdě přibylo "tlačítko" na vynulování spotřeby atd. Po stisku tlačítka set, jsou nyní v nabídce 3 zkratky na nějakou funkci, dřív jsem měl pouze 2. Vestavěnou navigaci nepoužívám a po dnešní zkoušce to bude stejně. Je stále zasekaná, při dojíždění do křižovatky a přiblížení mapy taky záseky. Car play a rychlost spojení telefonu vyzkouším v následujících dnech. Předtím jsem s tím měl problém a telefon se nechtěl připojit a musel jsem restartovat infotainment. Používám spojení kabelem. Dále jsem před aktualizací měl problém s neustále pípajícími asistenty. Nejvíc asi při parkování. Pokud jsem vypnul motor, když byla aktivní přední čidla ( podélné parkování), tak po startu skoro vždy Závada pomoc při parkování. Chyba zmizela až po dalším nastartování, jinak klidně vydržela i pár hodin a pár set km. Tak s chováním navigace jsi mne moc nepotěšil 😒 Jinak jak píše patrik42, po zmáčknutí tlačítka SET také vidím 4 zkratky. SW 1803 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 @wenousch díky, tak to celkově vypadá na pěkný posun kupředu. 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 @fabik263 a kere to sou ty 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 2. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 před 1 minutou, RDMBR napsal: @fabik263 a kere to sou ty 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenousch Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Dneska jsem najel asi 200 km, takže mám další zkušenosti s 1810. CarPlay funguje úplně bez problémů, telefon se přes kabel připojí hned, všechno je svižnější atd. Dřív tomu tak nebylo a dost mě to štvalo. Asistenty už chyby nevykazují, Line Assist pořád nepoužitelný 😂 Celkově je systém v rychlosti reakce úplně někde jinde než v 1668. Opravdu je ten posun znát, až jsem sám překvapený. Konečně snad začnu mít svoje auto rád 😆 Co se týká Virtual Cocpitu, tak žádné změny nepozoruji. Stejné vzhledy, žádné možnosti dodatečného nastavení, žádné hodiny uprostřed. Měl jsem jako náhradní auto Kamiq z 8/2020 a tam se ty budíky dají nastavit mnohem víc. To už ale bude spíš věc hardwaru než softwaru. Laura už konečně umí vtipy 😂😂 Postřehy budu sbírat i dál, pokud bude zájem a nějaké reference. 1 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 @wenousch Postřehy piš dal. Takové zkušenosti dávají všem současným a budoucím majitelům OIV naději na komplet vyladěné auto. 😁 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 2 hours ago, RDMBR said: @fabik263 a kere to sou ty 4? Tak já tam těch zkratek mám dokonce 5 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 před 13 minutami, fabik263 napsal: Tak já tam těch zkratek mám dokonce 5 😄 RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Jj, mám RSo. A teď co koukám na příspěvek od patrik42, tak to vlastně dává smysl - mám tam navíc zkratku ESC Sport, která tuším, že u "neRS" modelů není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 před 8 hodinami, wenousch napsal: Laura už konečně umí vtipy 😂😂 Tohle je docela zajímavé. Půjčil jsem si předváděčku někdy v květnu. A vtipy uměla. Kamarád koupil předváděčku vyrobenou v srpnu a ta vtipy neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 zjevně v srpnu již nebylo nikomu v ŠA do smíchu... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenousch Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 (editace) Tak bohužel první problém 🤔 Na FB jsem u pár lidí zaregistroval, že po updatu na 1810 přestalo fungovat vyhřívání čelního skla. Prej to nevydrží nějaká řídící jednotka a umře. Upozornil jsem na to servis, ať to po aktualizaci zkontrolují. No a dneska ráno, -8 stupňů, na skle asi půl centimetru ledu a vyhřívání nic 😂 nelze zapnout, svítí zeleně a po vteřině se vypne. Volám do servisu, prý se to občas stává a nejbližší termín až 13.12. Tak to asi budu muset oprášit škrabku. Bylo mi divný, že bych s autem mohl spokojený a neobjevila se žádná závada. Takže všichni, kdo si necháte aktualizovat, nechte si vyhřívání po akci zkontrolovat. Editováno: 3. Prosinec 2021, autor: wenousch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 V 3. 12. 2021 na 4:51, boban1108 napsal: Tohle je docela zajímavé. Půjčil jsem si předváděčku někdy v květnu. A vtipy uměla. Kamarád koupil předváděčku vyrobenou v srpnu a ta vtipy neumí. je to ženská, takže podle nálady, mě někdy řekne vtip a jindy dělá blbou a říká jen na co můžu hlasové ovládání použít... když má den, tak dá i různé odpovědi na "zazpívej" nebo "kdy ses narodila", "kdy máš narozeniny apod." . Poslední dobou se mnou ale moc mluvit nechce, možná, že některý z těch updatů, co se stahují samy, jí provedl drobnou lobotomii... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Hádam predsa len príde veľká aktualizácia SW pre MIB3 aj pre OIV: https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/611169-vw-kapituloval-vylepsil-najvacsi-trapas-golfu-golfu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Má být pro Columbus 2.pol 2022. Přeci jen VW je výše, změny HW u O4 bych čekal až u FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 (editace) Hlavne že tu nejde len o zmenu HW pre nové autá ale tiež pre predané auta zmenu SW: A čo je podstatné, Volkswagen sľubuje zlepšenie práce infotainmentu aj v už predaných vozidlách. Pripravuje pre ne optimalizáciu softvér. Automobilka bude od začiatku budúceho roka dokonca priamo kontaktovať majiteľov Golfov, aby ich informoval o procese aktualizácie softvéru. Samozrejme, aktualizácia prebehne zdarma. Editováno: 22. Prosinec 2021, autor: rodolfo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 JJ to 2.pol jsem myslel SW. Mám to z německého fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.