Publikováno Září 9, 20213 r Dobrý den, lze nějak oddělat přední opěrka hlavy že sedadla? V manuálu o tom nic není, jen že se dá posouvat vertikálně, ale nic víc... Děkuji za info
Září 10, 20213 r S dovolením mistra Kerase 9cm od horní hrany opěradla (8cm od vrchního švu látky-lépe se to měří) zezadu uprostřed opěradla sedačky pořádně, ale opravdu pořádně zabořte palec do čalounění. Kousíček nad tím je cítit taková hrana tak hned pod ní. Pořádně zatlačte a voalá, opěrka i s drátama jde celá ven🤟
Září 10, 20213 r Autor Vyzko před 3 hodinami, Pepa007 napsal: S dovolením mistra Kerase 9cm od horní hrany opěradla (8cm od vrchního švu látky-lépe se to měří) zezadu uprostřed opěradla sedačky pořádně, ale opravdu pořádně zabořte palec do čalounění. Kousíček nad tím je cítit taková hrana tak hned pod ní. Pořádně zatlačte a voalá, opěrka i s drátama jde celá ven🤟 Vyzkouším. Děkuji moc 👍
Září 30, 20213 r Zdares chlapi. Zas takovej mistr nejsem😀 Já se s tím trápil dlouho, potřeboval jsem vozit něco dlouhého. Nechápu, proč tohle nedají do návodu. Našel jsem to na Tiguanovi, že to tam takhle jde. A tady je to stejné. Fakt to chce hodně tlačit jak píšete. Tak ať se daří!
Září 30, 20213 r Ahoj taky mě to žralo, že to nejde ven. Tvoje rada pomohla. Dnes je opravdu málo takových, kteří dokážou v klidu poradit a nechrání si to jako svůj objev. Ještě jednou díky.
Říjen 2, 20213 r Autor Já sem to dle tohoto postupu zkoušel + díval jsem se taky na videa na YT na VW iD 4, kde to řešili Stejně mě to nezabralo, 'čudel' jsem našel/nahmátl, 'klik' jsem slyšel, ale ven nešlo, tak jsem n*sraně třísknul dveřmi Dnes jsem to zkusil znovu. Zjistil jsem, že to zafungovalo. Jen jsem ještě musel tu opěrku úplně zatlačit dolů (níž, než je normálně) a potom vytáhnout. A bylo hotovo! Také děkuji moc za radu!!! Konečně se v tom malém zmetkovi dá i něco převézt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.