Petik Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Keskiny jsou lepsi, ale ta cena.... Pruziny jeste nevim - bojim se ze to bez nich bude vypadat s temahle kolama hrozne, ale mam obavy z komfortu jizdy - mel jsem pruziny na Fabii a bylo to dost tvrdy... Nebo pak uvazuju o chromovych 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Určitě je tam dej,bude to líp vypadat a neboj se že to bude tvrdý,já mám weitec,auto se mi houpe jak blbý taky jsem nechtěl tvrdej podvozek.Ale už je pomalu čas na kola,tak se rozhodni jaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Co si myslet o ruznych levnych alu kolech - priklad: http://www.aukro.cz/item575892036_pozor_ak...ztec_5x112.html Sli by jste do neceho podobneho, nebo spise "profi" prodejci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Kdyz to kolo uvidis klidne kup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Co hovorite na 19" kolesa s pneu 225/40 namiesto 225/35 ? Chcem mat trosku pohodlia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 co myslite koupil jsem na solidy pneu 215/50/17 neni to malo siroky na takovy auto ? Predtim tam byly 225/45/17 ale bylo to tvrdy jak sutr uplne sem cejtil jak napravy trpi, mozna to bylo gumama ale stejne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 je to uplne postacujuca sirka. Ved seriovo sa tam davaju 16" s pneu 205... Takto vyzeraju tie pneu 215/50 R17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Kamo 215/50 bude uplne stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 bude to vyssie o 6,25mm A konecne bude tachometer ukazovat presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Pocitove ale nic A bude jezdi nepovoleny rozmer Kdyz chce komfort tk at da 205/55 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 (editace) Petrik: Tak mi napadlo, v tejto suvislosti, ako mas poriesene tie 18"? Su nejako zapisane v technicaku? Editováno: 8. Duben 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Samo i 19" a 20" nikdy nevim co nas napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 A "pomahaj a chran" sa na ne este nepytali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 uz mam ty 215/50/17 na aute vypada to uplne stejne a je to pohodlnejsi .. ale v technicaku mam jenom 225/45/17 a 205/55/16 myslite ze mi to tam na urade dopisou ? V te souvislosti me napadlo jestli by to proslo technickou coz si myslim ze asi ne a druha vec pokud by se uplatnovalo pojistne plneni zkoumaji i pneu na jakych se jelo a zda tam meli byt ? Kola jsou originaly .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 1. policajti si rozmer pneu nezvyknu vsimat 2. pri nehode to poistovna kontroluje ako prve 3. na 99,99% sa ti to nepodari zapisat do TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 to myslite ze bude problem tam nechat dopsat pneu, který nejsou sirsi nez 225 ? S tou pojistnou udalosti jak pojistovna zjisti jaky sem tam mel pneu v dobe nehody ? jen tak pro zajimavost, sem s nima spojkojenej nerad bych schanel jiny, jsou to michelin primacy HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 (editace) Im by ani tak nevadila sirka, ale skor zvacseny (o 2%) obvod kolesa (ktory len upresni tachometer)... Je to cisto len byrokracia a lenivost uradnikov. A jesne, ze si tie gumy uz nechaj A vdaka za foto Nenasla by sa aj zboku? Editováno: 10. Duben 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 jeste to vyfotim, ale nevim na kolik mam ty pneu nahustit v pneuservisu mi tam dal dusik a nahusteny to bylo na 2,1 coz si myslim ze je malo kdyz ma mit 225/45/17 2,6 predu a 2,4 vzadu co myslize kolik napredek a kolik na zadek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Dal by som to tak isto ako pri 225. Alebo ked mas povolene aj 205/50 R17, tak nahusti podla toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 cjoctavian: jeste z profilu .. nahustim to stejne jako u 225/45/17 a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Este raz dakujem. Trosku uz vidno ten vyssi profil, ale hlavne, ze je to pohodlnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 A "pomahaj a chran" sa na ne este nepytali? Vzdycky kdyz zastavujou tk jen cumej ZAtim vse vzdy ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 jj, ja som mal skoro rok biele zadne svetla (bez cervenych odraziek) - a nikdy nic A kolies by som sa tiez nebal - ked dostaneme elektronicke technicaky, tak tam snad rozmery kolies nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Hehe Nj stad to bude v klidu a nenarazime na nakyho posuka kterymu bude vadit 18" Koncem tydne dam foto +15mm podlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpha Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 (editace) No já nevim kluci, ale dal jsem tam jen "ublizeny" sedmnactky (o 18 a 19 nemluve, navic je musis mit v TP jinak ti to pri prvni bouracce pojistovna omlati o drzku a nezaplati ti nic i kdyz to nezavinis, jestli to nahodou nevite...) a zapory: - zere to aspon o litr vic, spis tak o litr a pul, takze sbohem spotrebo okolo 5.2/100 jsem rad kdyz jsem do 7/100 - huci to tak desive, ze je to skoro hlasitejsi nez motor (gumy Bridgestone Potenza) - na kazdym kaminku myslim, ze se mi to rozpadne, takze ta lehcena predni naprava pujde do kytek tak max do 2 let takze abych uz hazel do kasicky na novou, a neni to zadnej malej peniz - beda na silnicich s vyjetejma kolejema nebo vetsima dirama - strhava to silou rizeni do stran, ze se toho dost lekam a to uz me jen tak neco neprekvapi - rizeni jde o hodne vic ztuha klady: - vypada to lip (slaba utecha) - jdou s tim dobre rezat zatacky (budiz, ale znate to, pokud clovek nejezdi jako prase, tak se na silnici vetsinou udrzi i bez nich) Takze co? Mam pocit ze to prodam a jdu kupovat zpatky sestnactky, nejsem cvok p.s. mam presne ty 17" disky, co jsou na fotce nad timhle postem - fotka s napisem Individual Editováno: 12. Duben 2010, autor: alpha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.