kecka Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 Nazdar ve spolek, Chtěl jsem se zeptat jestli se někomu stalo, že by se mu samy od sebe vynulovali hodiny a vymazali ujeté KM ( ne celkové) a všechny spotřeby ? Zaparkoval jsem a po dvou dnech jsem nastartoval ( úplně bez problému) a všiml si, že to je vše vymazané..... Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 V sekcii O3 sa to preberalo, sú tam aj nejaké riešenia, snáď ti to pomôže: https://forum.skodahome.cz/topic/126687-palubní-pc-se-nuluje-sám/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 @keckaAhoj , ano stávalo se mi to co popisuješ . Docházelo k resetu všech spotřeb , vymazání času ( někdy byl datum o den zpět) . Loni jsem začal sledovat napětí autobaterie ( v dosahu auta lze dokonce online skrz bluetooth ) no a skrz mobil jsem od sledoval nahodilé cca 30minutové propady co jsou na screenu. No a při některých těchto propadech , kdy došlo k propadu napětí pak i odpovídal čas hodin po vyresetování tebou popisování hodnot. Podařilo se mi to i 2x nahrát , kdy jsem byl z mobilem v dosahu auta a probíhal aktuálně pokles napětí , byl zapnutý při zamknutém vozidle infotaiment vozidla a samozřejmě hrálo rádio. Při reklamaci mi přehráli software Bolera na 0469 a od této doby cca 4 měsíce mám klid . Nová verze softwaru odstraňoje více závad, taktéž mi odstranilo i zaseklý parkovací asistent na infotaimentu po rozjetí auta. VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 (editace) Potvrzuji, že 0469 je vysoce stabilní. Mimochodem, ta baterka brzo klekne! Editováno: 9. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 9. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Verze softu jde vidět v nastavení nebo přes diag..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Normálně v rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 9. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Tak jsem koukal a mám verzi 0469...Hm takže asi verze a to nemá vliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Zkusil bych projít kontakty na baterce, baterku samotnou, oxidaci, pojistky... Třeba je to blbost, ale viděl bych to spíše na něco mechanického. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Ahoj resil a doresil nekdo snulovani spotreb, tripu a hodin na Scale? Dik za postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 (editace) @ Dodi 15 : Aktualizace SW budíků na v. 4310 nebo 5200. Podle typu rádia a čísla jednotky. Editováno: 1. Březen 2023, autor: lucky.jack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 @lucky.jack Mám Bolero a virtuál. V pondělí to vezu do SA, snad k winku ta aktualizace na oboje je v systému, tak jen na co se mám popřípadě připravit. Někde jsem četl, že po aktualizaci třeba zmizí nějaké funkce, je to možné? Má někdo konkrétní zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 (editace) Edit, jedná se o aktualizaci budíků ne MIB. Takže nevím co by nemělo fungovat 🤷♂️ Editováno: 1. Březen 2023, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 Jj, dík příští týden sem dám vědět poznatky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 25. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2023 @Dodi 15 Minulý týden jsem podstoupil update budíků ( Bolero + virtual kokpit ) na v.4310 jak psal výše @lucky.jack . Dočetl jsem se v tvém topicu , že u tebe byly problémy s přehráním a u mě též. Servis s tím bojoval , ale třetí den to tam prý nakonec nahráli . Zatím je od výměny 10 den a zatím OK . Přes léto letos byl abnormální klid od resetů ( na rozdíl od předchozích ) , ale během měsíce před updatem se to resetovalo asi 5x . Takže ukáže čas ale prý by to mělo problémy vyřešit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 @PeWe jj, chci to resit po novem roce se servisem, ale uz cca pul roku se to nesnulovalo, tak nevim ci do toho hrabat, ale je na to snad TPI, tak uvidime zda prehraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.