Sudetak Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Již minimálně dva dny se nemůžu dostat na stránky cc-autodily.cz, netušíte co se děje ? Zapíchli to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Nejde to uz druhy tyden. Asi konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 maju to tam uz dost dlho, jedine im skusit napisat mail alebo zavolat. ani som nestihol poukazku pouzit, nejaku mi kedysi posielali ZÁKAZNICKÉ CENTRUM +420 603 946 771 objednavky@cc-autodily.cz ak vobec tie udaje platia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 25. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 (editace) Myslím, že jeden maník z této firmy sem jeden čas přispíval, mohl by se ozvat, snad Jelda ? P.S. poslal jsem mu zprávu, tak uvidím zda se ozve. Editováno: 25. Říjen 2021, autor: Sudetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Podle informací z Octavia Clubu společnost cc autodíly ukončila svoji činnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Ku*va, to jsem u nich každý rok kupoval sadu oleje a filtrů pro jejich výměnu. Krom toho ostatní spotřebák jako brzdové desky, kotouče a pod. Škoda, VELKÁ škoda!!!! Asi zalezu do kouta a pobrečím si. Kde zas budu někoho hledat 🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 CAR CENTRUM MB s.r.o. V úpadku Zahájeno insolvenční řízení na návrh dlužníka https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-$firma?ico=24287920 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Tak jsem až teď zjistil, že CC autodíly už nejsou. Nemáte někdo dobrý tip na náhradu? Dlouho jsem nic nekupoval, tak teď nemám vůbec přehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Za mě jsou super skoda-dily.cz, nicméně už cenově nejsou tak výhodné, jako kdysi. Další dobrá zkušenost (a super ceny) mám s autodily-cardo.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Naprosto jednoznačně - motora.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 (editace) @michal2009 Za mě motora.cz rozpačitá zkušenost teď z února. Ceny výborný, to jo. Objednával jsem 5+1L balení oleje. Litrovku neměl skladem (ačkoliv na e-shopu bylo uvedeno skladem) - když jsem řekl, že mi nevadí si počkat (mluvil o 2 týdnech), řekl mi že se mu to nevejde do krámu, aby mi 14 dní čekal na kompletní objednávku, a objednávku zrušil. Nejsem si jistý, jak velký krám má, ale zcela jistě tam byl spíše problém ochoty, než že by mu 5l balení oleje zabralo enormně moc místa :-) Navíc i následující dny nechal u litrovky stále status "skladem" ;-) Těžko říct, zda za rok, až budu olej zase kupovat, se vrátím, nebo objednám jinde.... Editováno: 28. Únor 2023, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Tam mají takové obraty, že se asi na jednu litrovku oleje nehraje.. Objednávám po internetu, vyzvednu osobně v Brně do druhého dne - max. do dvou dnů. Tak to bylo vždy.. cena skvělá, vždy originál co jsem ověřoval (olej Ravenol, brzdy ATE) 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 před 41 minutami, michal2009 napsal: Naprosto jednoznačně - motora.cz A su aj na Slovensku,tiez uz parkat dobra skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 před 2 hodinami, michal2009 napsal: Tam mají takové obraty, že se asi na jednu litrovku oleje nehraje.. Objednávám po internetu, vyzvednu osobně v Brně do druhého dne - max. do dvou dnů. Tak to bylo vždy.. cena skvělá, vždy originál co jsem ověřoval (olej Ravenol, brzdy ATE) 🙂 Abych řekl pravdu, nějak nerozumím té tvé obhajobě: mám jako majitel obchodu velký obrat = je v pohodě zrušit objednávku zákazníkovi, protože se mi nechce mu schovat 5L balení oleje na 14 dní, než naskladním jeho druhou část objednávky a vymluvim se na to, ze to nemám kam dát, a nadále směle chybějící zboží nabízím jako “skladem”? Mě to jako úplně standardní postup nepřijde. Respektuji, ze může jakémukoliv prodejci zboží dojít (nečekaně velký zájem / výpadek v dodávce na straně výrobce). I proto jsem mu řekl, ze s tím jsem v pohodě (ačkoliv měl uvedeno zboží skladem - ale to už se opakuji), a ze počkám až ho zase naskladní. Me se nelíbilo, ze mi zrušil objednávku, protože nechtěl čekat 14 dni, než mi ji bude moc odeslat celou a vymluvil se tak trapnou výmluvou, ze se mu to nevejde na krám - sry, ale v prodejně olejů se mu nevejde 1 láhev 5L oleje navíc? 😀 👎 btw taky jsem bral Ravenol (VSE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Tohle je jednoznačně špatně, jestli mu to tak překáží, měl to poslat na dvakrát a tratit teda jedno poštovné. Obchodů je moře a já bych se z principu už nikdy nevrátil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 před 34 minutami, Rapid1.0 napsal: Abych řekl pravdu, nějak nerozumím té tvé obhajobě: mám jako majitel obchodu velký obrat = je v pohodě zrušit objednávku zákazníkovi, protože se mi nechce mu schovat 5L balení oleje na 14 dní, než naskladním jeho druhou část objednávky a vymluvim se na to, ze to nemám kam dát, a nadále směle chybějící zboží nabízím jako “skladem”? Mě to jako úplně standardní postup nepřijde. Respektuji, ze může jakémukoliv prodejci zboží dojít (nečekaně velký zájem / výpadek v dodávce na straně výrobce). I proto jsem mu řekl, ze s tím jsem v pohodě (ačkoliv měl uvedeno zboží skladem - ale to už se opakuji), a ze počkám až ho zase naskladní. Me se nelíbilo, ze mi zrušil objednávku, protože nechtěl čekat 14 dni, než mi ji bude moc odeslat celou a vymluvil se tak trapnou výmluvou, ze se mu to nevejde na krám - sry, ale v prodejně olejů se mu nevejde 1 láhev 5L oleje navíc? 😀 👎 btw taky jsem bral Ravenol (VSE) To ses spletl.. nikoho neobhajuji a nemám proč, s obchodem mám společného jen to, že tam občas něco koupím. Bylo to pouhé konstatování, zcela nevinné - ať si každý nakupuje kde chce 🙂👍 Nedělám ukvapené závěry a netroufl bych si něco hodnotit bez toho, abych znal vyjádření druhé strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 https://www.nd-skoda-volkswagen.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Kupoval jsem dvakrat na autodilos.cz, ale uz to budou tri roky. Jinak vzdycky prave CC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Od konce cc-autodíly nakupuji zejména v https://www.autodily-pema.cz/ Oleje, stěrače, filtry. Vyzvedávám osobně v Ostravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.