Ivana_Ostrava Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Zdravím místní pány, jsem žena, přítel koupil nový vůz (Superb III, Sportline, combi). Konfiguroval ho online a vybral sedačky doplatkové v kůži, odvětrávané. Při prvním projetí na delší vzdálenost po převzetí vozu jsme hned cítili, že sedačky jsou rozhodně tvrdší než u naší původní Octavie (poslední generace, obyčejné látkové sedačky ze základní výbavy). Máte někdo podobný pocit, nebo je to jen čistě individuální? Jela jsem už v mnoha vozech (levných, obyčejných), ale tyto sedačky jsou ty nejméně pohodlné s přehledem. Asi že jsou ve voze "Sportline", tak jsou jakože tvrdší? Nebo je to tou technologií odvětrávání, pak to je tvrdší? Už jsem si objednala online ortopedický podsadák na židli, abych vydržela v autě sedět déle jako 30 minut a "netvrdnul" mi zadek. Jsem dost zklamaná, látkové sedačky z Octavie jsou jako křesílko, toto je jak lavice. Přítel si s výběrem dal takovou práci a nakonec celý dojem kazí tvrdé sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 a máte integrované opěrky hlavy ? nebo opěrky s nastavitelnou výškou na "tyčkách" ? jde mi o identifikaci sedaček, protože si myslím, že sportline sedačky s odvětráním nebyly (ale nevím, jak u posledního MR) ... sám mám sporline sedačky a přijdou mi v pohodě. jsem ale obří postavy (výška i šířka). má žena si však také nestěžuje ... ta je naopak drobné postavy ... jen v zatáčkách mi v sedačce "lítá" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Myslím že odvětrávané šly do faceliftu až od 2021 nebo tak nějak. Sám mám sportline ale neodvětrávané - Alcantara a ty jsou Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Ja sice nemam sportline, ale mam odvetravany a nepocitujz ze by to byla lavice. Neopak se mi vnich sedi lip nez co jsem mel predtim ty sport v rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Přítel si s výběrem dal takovou práci a nakonec celý dojem kazí tvrdé sedačky. mě připadá celý příspěvek jako hloupý vtip, vůbec by mě to nepřekvapilo . Mimochodem , myslím že ventilované Sportline neexistují... Ale když už..., ventilované sedačky mám a za mě tedy žádný problém oproti minulému Superbu S3 bez ventilace i S2 😊. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 (editace) @jak.cz nemáš úplně pravdu, do Sportline ventilované sedačky jdou, stačí se podívat do konfigurátoru nebo do ceníku: jinak ano, ventilované kožené jsou super a lepší jsem zatím v žádné Škodovce neměl, pravdou je také to že jsem hodně vysoký a hmotný, což asi slečna nebude, když dostává takové dárečky... Editováno: 15. Prosinec 2021, autor: guest100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 a kdyz se to zaskrtne .. jsou to porad sportline sedacky? nebo tam daji kozene sedacky z L&K? dekuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 (editace) Tipl bych že jsou bez výsuvné opěrky hlavy, tedy tvarově sportline Editováno: 15. Prosinec 2021, autor: guest100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 já je právě v konfigurátoru naklikal u sportline i s masáží ... ale fotky jsou u toho nicneříkající ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Přešel jsem z OIII na SIII. V SIII jsou sedačky malinko tvrdší. Mám tedy látkové, jestli jsou kožaky ještě tvrdší, neumím posoudit. Každopádně jsem za tvrdší dedačky rád. V S III hodnotím sedačky jako parádně pohodlné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Myslím že v konfigurátoru byla dříve jiná fotka a že ty kožené jsou z L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 takže bychom asi dospěli k tomu, že má tazatelka v autě sedačky L&K a ptá se na ně :) nebo ... @Ivana_Ostrava ... nemáte fotku sedačky? ať to konečně rozlouskneme? :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Pokud chce člověk ventilované sedačky, nejsou ve "sportovním" tvaru. Tzn. klasická černá kůže se standardním tvarem. Dle CC (z hlavy si to nepamatuju) je vazba ventilace dohromady s "masážní" funkcí u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 mam sportline a nakonfiguroval jsem si sedačky kožené s ventilaci a masáži.....jsou to stejně sedačky jak se dávají do Laurina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 takže je to dotaz na L&K sedačky .. super .. a tím můžete začít psát své zkušenosti k tématu :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Kdyz si jdu koupit auto, tak bych si do neho alespon sednul, nejak to moc nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 do dárku se nesedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 před 8 minutami, guest100 napsal: do dárku se nesedá A darované sedačce se na zuby nekoukej 🤭 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Červen 2022 Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 Možno sa to ešte v budúcnosti zlepší, ale tiež mi pripadajú sedačky (L&K ventilované s masážou) trochu tvrdšie. Nič kritické, na ortopedickú podložku to nie je, ale všimol som si toho po pár kilometroch. Možno to chce iba čas, resp. aby sa trochu vysedeli. Uvidíme. 🙂 Musím ale dodať, že na dennej báze mám možnosť porovnávať iba s Fabiou II, čo sú 10 ročné textilné sedačky iba s vyhrievaním, samozrejme bez ventilácie masáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2022 Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 Vidite, ja bych radsi tvrdsi, klasika s el. ovladanim a Alcantarou je na me strasne mekka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 A ja mam dotaz z malinko jineho soudku, ale stale se tykajici ventilovanych sedacek, smerujici zejmena k majitelům supu s temito sadackami. Je tato fc. na sedacce poznat, ma efekt, ma smysl jit kvuli tomu do L&K? Jedna se mi o to, ze ted v lete (mam alcantaru) auto vyhrate na parkovišti, uz pred prichodem dalkou otevru vsechny okna at se vyvetra, nejakou chvili jeste cekam, ale i tak je sedacka vyhrata na šílenou teplotu, jak nekam dojedu tak samo na zádech košile mokra jak bych se sprchoval, nechutně upocena od horké sedačky. Tak pak nemůžu nikde vejit, takze prevlikarna. Me by v souvislosti s tímto zajímalo, jestli dokáže tento efekt, dá li se to tak nazvat, ventilovaná sedačka eliminovat. Nijak detailně jsem to nezkoumal, takže ani nevím jestli sedačka ma vlastni ventilátor, nebo je tam rozvod vzduchu od topeni, jestli je ventilovaná cela, nebo pouze zadá. Za vaše postřehy a zkušenosti předem, dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 (editace) @Cidlingahoj, větráky má spodní sedák a zdá se mi i vrchní…smysl to má a jde poznat funkci chlazení a také zaleží jestli pojedeš delší nebo kratší trasu 🙂👍 Editováno: 10. Červenec 2022, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Mam je a fce bozi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajs39 Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Za mne je to prvek bez kterého už si dnes auto nedovedu představit. Přesně jak popisuješ spocené záda a nutnost převléknout se, tak ta zmizela. To oželím klidně střešní okno, ale ne ventilované sedačky. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Zatim diky za prispevky, z reakci vasich vyjádřeni, bude nutnost v mem pripade tento prvek vybavy v dalsim aute mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.