Publikováno Prosinec 21, 20213 r Zdravím, chci se zeptat jestli jde na mém superbu aktivovat XDS, superb 2015 2.0.tdi, 140kw,předokolka,6 dsg, výbava style, liftback
Leden 16, 20223 r Autor Já neříkám, že tam není, ale když jsem si ho chtěl nastavit přes vcds tak jsem ho tam nenašel,prostě nic. Tím chci říct, že nejsem žádnej borec přes diagnostiku :)
Leden 31, 20223 r Autor Tak jsem to ve vcds našel, je to psaný jako rozšířené funkce el.uzávěrky dif. Z výroby je nastaven standard pak je tam neaktivovano, střední , slabý a silný.
Únor 4, 20223 r Autor Zdravím ,nastavil jsem silný a je to bomba, auto sedí v zatáčkách jak přibité. Chtěl bych poděkovat za nápovědu co mám hledat👍👌🍻😀
Únor 21, 20223 r Niekto písal na vw fóre, že pri zábave na snehu to môže vyhodiť chyby na diagnostike, napr. radar. Ale osobne to potvrdiť neviem.
Březen 17, 20223 r Muze nekdo popsat na co je toto dobre? Zda silny ci standart co to pak dela? Diky.
Březen 23, 20223 r simuluje to uzaverku diferencialu pribezdovanim jednoho kola. takze z krizovatky se rozjedes rychleji a nehrabes jednim kolem na miste.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.