Leoš1960 Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Objevil jsem tuto opěrku nohy určenou přímo na Kamiqa. Máte někdo namontováno? https://www.milotec-autodoplnky.cz/milotec-autodoplnky/eshop/24-1-Milotec-Skoda-Kamiq/0/5/3907-Sportovni-operka-nohy-Skoda-Kamiq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 (editace) Ja kúpil z aliexpresu na superB za 10E tuším a dal obojstrannú pásku a drží už dva roky skoro. Orezal som výstupky odspodu aj zboku a vyzerá jú krásne oproti tomuto. Teda tvar je ako na pedáloch Editováno: 4. leden 2022, autor: Mikoho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Souhlas s @Mikoho - origo po úpravě jde bez problémů funguje a esteticky je to hezčí. Tohle na mě působí jako: "...hele je to moc dlouhý, tak to nahoře zlomíme a dáme tam pořádný vruty, aby to všude drželo..." 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Já jsem to vyřešil takto (upravená opěrka z Octavie): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 soray pokiaľ máš pedále pôvodné veru súhlasím aj s týmto variantom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Jen se chci ujistit, myslíte tuhle originální opěrku nohy 5E1064209? Jen ořežete ten bok a zadní výstupky a přilepíte oboustrannou páskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nimitc Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Ahoj, ja do svého Kamiqu koupil tuto opěrku pro nohu. Drží na 3 suchých zipech. Pasuje perfektně s koberečkem (originál gumový) ŠKODA KAMIQ-OPĚRKA LEVÉ NOHY ALU-FROST - NEREZ + PLAST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Ahoj, můžu poprosit o fotku nainstalované opěrky? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) V 4. 1. 2022 na 10:28, soray napsal: Já jsem to vyřešil takto (upravená opěrka z Octavie) Také jsme do Scaly dali tuto opěrku z Ostavie 2. Původně byla v Rapidu, ale tam byla úzká. Ve Scale sedí perfektně. Naopak do Rapidu jsem si koupil opěrku ze Superba 2, která je širší a do Rapida sedla dobře. U obou opěrek uřezat pryč zadní úchyty a boční úchyt tvarově upravit tak, aby se zahákl za plastové obložení sloupku. Zezadu podlepeno suchým zipem. Svoje foto sice nemám, ale vpodst. se shoduje s fotkou @soray :-) Editováno: 30. Srpen 2022, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 Nevím, možná už tu někdo psal, že na Ali prodávají upravenou opěrku levé nohy z Octavie, na které je zespodu 3M oboustranná pro nalepení na koberec. Objednal jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 (editace) Nakonec než došla ta z Ali, použil jsem podložku pod nohu z Octavie III, po odřezání zadních a bočních úchytek a úpravě povrchu pro nalepení suchých zipů na spodní část podložky, na koberci drží jako noha. Editováno: 4. Březen 2023, autor: Petr Svetr 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Alík, 380 Kč, komplet. kvalita velmi dobrá, ta na levou nohu má po cele ploše nalepenou oboustranou lepící pásku tak se nemusí nic upravovat a jen připlácnout na koberec. Drží to fest. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května (editace) Ahojte, novinka z Ali, staci nalepit suchy zips a drzi na koberci paradne Kamiq/Scala 2014-2023 Fußstützen pedal abdeckung https://a.aliexpress.com/_EwKKuK3 Editováno: 8. Května, autor: medoo chyba v linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května U těch podnožek z Ali nemusí být kvalita nic moc. Také jsem jednu zkusmo objednal z tohoto odkazu a docela děs. Ten nerez do plastového rámečku mlátí snad palicí, je to celé ďolíkaté. Zkusil jsem natočit na video, v reálu je to vidět ještě o dost víc než na nahrávce. Takže to může být trochu vabank s tou kvalitou. Tím netvrdím, že všechny jsou šmejd, jen já měl holt smůlu, ale nelenil jsem, otevřel na Ali spor a nakonec mi vrátili všechny prachy zpět a podnožka mi zbyla, i když je vpost. na vyhození 😏... 20240423_173302.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.