Leoš1960 Vloženo 4. leden 2022 Vloženo 4. leden 2022 Objevil jsem tuto opěrku nohy určenou přímo na Kamiqa. Máte někdo namontováno? https://www.milotec-autodoplnky.cz/milotec-autodoplnky/eshop/24-1-Milotec-Skoda-Kamiq/0/5/3907-Sportovni-operka-nohy-Skoda-Kamiq Citovat
Mikoho Vloženo 4. leden 2022 Vloženo 4. leden 2022 (editace) Ja kúpil z aliexpresu na superB za 10E tuším a dal obojstrannú pásku a drží už dva roky skoro. Orezal som výstupky odspodu aj zboku a vyzerá jú krásne oproti tomuto. Teda tvar je ako na pedáloch Editováno: 4. leden 2022, autor: Mikoho 1 Citovat
Michal T. Vloženo 4. leden 2022 Vloženo 4. leden 2022 Souhlas s @Mikoho - origo po úpravě jde bez problémů funguje a esteticky je to hezčí. Tohle na mě působí jako: "...hele je to moc dlouhý, tak to nahoře zlomíme a dáme tam pořádný vruty, aby to všude drželo..." 1 2 Citovat
soray Vloženo 4. leden 2022 Vloženo 4. leden 2022 Já jsem to vyřešil takto (upravená opěrka z Octavie): Citovat
Mikoho Vloženo 5. leden 2022 Vloženo 5. leden 2022 soray pokiaľ máš pedále pôvodné veru súhlasím aj s týmto variantom Citovat
mattisse Vloženo 23. Únor 2022 Vloženo 23. Únor 2022 Jen se chci ujistit, myslíte tuhle originální opěrku nohy 5E1064209? Jen ořežete ten bok a zadní výstupky a přilepíte oboustrannou páskou? Citovat
Nimitc Vloženo 23. Červen 2022 Vloženo 23. Červen 2022 Ahoj, ja do svého Kamiqu koupil tuto opěrku pro nohu. Drží na 3 suchých zipech. Pasuje perfektně s koberečkem (originál gumový) ŠKODA KAMIQ-OPĚRKA LEVÉ NOHY ALU-FROST - NEREZ + PLAST Citovat
Blazin95 Vloženo 30. Srpen 2022 Vloženo 30. Srpen 2022 Ahoj, můžu poprosit o fotku nainstalované opěrky? Díky moc :) Citovat
tom01 Vloženo 30. Srpen 2022 Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) V 4. 1. 2022 na 10:28, soray napsal: Já jsem to vyřešil takto (upravená opěrka z Octavie) Také jsme do Scaly dali tuto opěrku z Ostavie 2. Původně byla v Rapidu, ale tam byla úzká. Ve Scale sedí perfektně. Naopak do Rapidu jsem si koupil opěrku ze Superba 2, která je širší a do Rapida sedla dobře. U obou opěrek uřezat pryč zadní úchyty a boční úchyt tvarově upravit tak, aby se zahákl za plastové obložení sloupku. Zezadu podlepeno suchým zipem. Svoje foto sice nemám, ale vpodst. se shoduje s fotkou @soray :-) Editováno: 30. Srpen 2022, autor: tom01 Citovat
Petr Svetr Vloženo 25. Únor 2023 Vloženo 25. Únor 2023 Nevím, možná už tu někdo psal, že na Ali prodávají upravenou opěrku levé nohy z Octavie, na které je zespodu 3M oboustranná pro nalepení na koberec. Objednal jsem... Citovat
Petr Svetr Vloženo 3. Březen 2023 Vloženo 3. Březen 2023 (editace) Nakonec než došla ta z Ali, použil jsem podložku pod nohu z Octavie III, po odřezání zadních a bočních úchytek a úpravě povrchu pro nalepení suchých zipů na spodní část podložky, na koberci drží jako noha. Editováno: 4. Březen 2023, autor: Petr Svetr 1 2 Citovat
Alma Vloženo 18. Duben 2024 Vloženo 18. Duben 2024 Alík, 380 Kč, komplet. kvalita velmi dobrá, ta na levou nohu má po cele ploše nalepenou oboustranou lepící pásku tak se nemusí nic upravovat a jen připlácnout na koberec. Drží to fest. 1 Citovat
medoo Vloženo 8. Květen 2024 Vloženo 8. Květen 2024 (editace) Ahojte, novinka z Ali, staci nalepit suchy zips a drzi na koberci paradne Kamiq/Scala 2014-2023 Fußstützen pedal abdeckung https://a.aliexpress.com/_EwKKuK3 Editováno: 8. Květen 2024, autor: medoo chyba v linku Citovat
tom01 Vloženo 8. Květen 2024 Vloženo 8. Květen 2024 U těch podnožek z Ali nemusí být kvalita nic moc. Také jsem jednu zkusmo objednal z tohoto odkazu a docela děs. Ten nerez do plastového rámečku mlátí snad palicí, je to celé ďolíkaté. Zkusil jsem natočit na video, v reálu je to vidět ještě o dost víc než na nahrávce. Takže to může být trochu vabank s tou kvalitou. Tím netvrdím, že všechny jsou šmejd, jen já měl holt smůlu, ale nelenil jsem, otevřel na Ali spor a nakonec mi vrátili všechny prachy zpět a podnožka mi zbyla, i když je vpost. na vyhození 😏... 20240423_173302.mp4 Citovat
Deliberator Vloženo 18. Května Vloženo 18. Května Objednany set pedalu a podlozek u Ali. Podlozka nohy je rovna s oboustrannou pasku. Z pedalu plynu je zevnitr obrousene logo Audi/VW, z brzdy zapomneli obrousit cislo dilu. vsechny casti jsou original koncern. cena asi 400kc za vse +- 1 Citovat
tom01 Vloženo 19. Května Vloženo 19. Května @Deliberator Mohu poprosit detailnější foto a odkaz na Ali? Citovat
Deliberator Vloženo 19. Května Vloženo 19. Května @tom01 je to presne toto: https://a.aliexpress.com/_Ew385X0 operka se tam pouze nalepila, prislapl jsem ji zapreny o sedadlo nohou a vypada ze drzi jak pribita. Foto pokud nezapomenu udelam zitra. 1 Citovat
tom01 Vloženo Pátek v 06:24 Vloženo Pátek v 06:24 (editace) Tak jsem pro legraci zkusil tu podnožku objednat také a abych měl dopravu zdarma, tak i ty kryty pedálů. Vyšlo to takto levněji než podnožka + cena dopravy. Cena celkem 314Kč. @Deliberator Nevím, buď jsi měl štěstí nebo jsem já hnidopich. Podnožka opět s hrbatým nerez plechem, v odlescích je to dost vidět (i když tentokrát těch hrbolatin je méně než při minulém pokusu a dalo by se to jakž takž zkousnout). Ty kryty podálů mají na bocích neskutečně odfláklé opracování hran plechu. Jeden roh zedřený a jinde zas ta hrana s otřepy trčí z plastu a je ostrá jak žiletka. V autě mám vše origo a tyto nedostatky tam ani náznakem nejsou. Jasně, co bych asi tak chtěl za tři kila. Ta "kvalita" odpovídá té nízké ceně. Ani jsem nezkoušel jak to drží na pedálech. Zahájil jsem na Ali spor, tak mi snad těch pár drobných zas vrátí. Zkusím to malým kladívkem a jemným zabroušením trochu poladit. Když se to nepovede (což je víc než pravděpodobné), poletí přinejmenším ty kryty pedálů do popelnice 😔. Editováno: Pátek v 06:29, autor: tom01 1 Citovat
Petr Svetr Vloženo Pátek v 08:25 Vloženo Pátek v 08:25 (editace) já nechápu čemu se pořád divíte, to se ví dávno, že většina automotive dílů jsou zbytky z výroby, resp. zmetky nebo obecně pro nějakou drobnou vzhledovou vadu vyřazené výrobky, nikdy to není top, když to chceš mít pintlich, kup si bezvadný originál v ČR a za plnou palbu a ne na Ali u Číňana... Editováno: Pátek v 08:27, autor: Petr Svetr 1 1 1 Citovat
tom01 Vloženo Pátek v 09:09 Vloženo Pátek v 09:09 Jj, děkuji za radu, však to sám vím a tato skutečnost mě v tom jen utvrdila 😉. Koupil jsem to čistě jen pokusně, doufaje že budu mít štěstí, resp. se stane náhoda a ta podnožka bude v akceptovatelné kvalitě. V autě mám upravovanou origo podnožku (musí se na ní odřezat úchyty, a podlepit oboustrankou na což zezadu ten žebrovaný povrch plastového výlisku je trochu nešťastný). Není mi známo totiž, že by provedení podnožky bez úchytů a s oboustrankou co je z Číny se dalo sehnat jako origo díl 🤔. 1 Citovat
Petr Svetr Vloženo Pátek v 17:58 Vloženo Pátek v 17:58 (editace) já to mám dole odřezané, mezery mezi žebry tavnou pistolí nalepené pásky ze široké elektrikářské stahovačky, a na tom nalepené samolepící suché zipy 3M dual lock, ty na koberci krasně drží a podnožka je demontovatelná, neboť na zimu manželce dávám gumové koberce a ty mají vysokou hranu, takže je potřeba na zimu podnožku posunout kousek výš. A i ty suché zipy mám ještě kolem dokola zajištěné tavnou pistolí, mám tam tuším šest nebo osm čtverečků 2,5 × 2,5 cm. Editováno: před 20 hodinami, autor: Petr Svetr 1 Citovat
Dodi 15 Vloženo Pátek v 19:26 Vloženo Pátek v 19:26 (editace) Ja v roce 2022 od cinana za 266,- bez jedine znamky poskozeni a naznaku nejakeho smejdu. Upravena, vlozena a od te doby o ni nevim, za me ok. P.s.: Jo za 266,- vcetne plynu a brzdy Editováno: Pátek v 19:30, autor: Dodi 15 Doplneni textu 1 Citovat
Petr Svetr Vloženo před 20 hodinami Vloženo před 20 hodinami ... jo a ještě jsem odřízl ten kraj, protože pod plast, na kterém je otevírání kapoty motoru, nezapadá úplně ideálně ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.