Publikováno Leden 13, 20223 r Zdravím všechny, mám tu jeden problém, dnes jsem si umýval auto a všimnul jsem si že u zadních dveří v tom horním těsnení jde vidět voda.. dovnitř ta voda vůbec neprosákne a nikde není mokro.. ale je mi to záhadou že se to děje jen u jednoho okna. chtěl bych se zeptat jestli je tohle normální jev nebo je špatné těsnění. jedná se o fabii 3 2020 naj. 15tis Děkuji Upraveno Leden 13, 20223 r od jakub98
Leden 13, 20223 r To bude kondenz vody z vnútra. Trpia na to autá bežne na zadných dverách, hlavne v tom zakrytí, tam sa nedostane teplý vzduch z kúrenia z predu. Upraveno Leden 13, 20223 r od Thief1
Leden 14, 20223 r No práve to umývanie tomu pomôže rýchlejšiou zmenou teplôt medzi interiérom a exteriérom. Podobný jav je bežné vídať aj na predných svetlách.
Leden 14, 20223 r Je to jen běžná kondezace vody, vyvětrej a bude to OK. Mě se tak mlží i světla taky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.