cosby Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Spoustům z Vás,kteří předělávali komfort z 2,5 na 3 generaci a máte třítlačítkový DO nefunguje prostřední tlačítko a taky nejde stahovat ovladačem okna(příklad Baurák).Dle info od DIMI-DIMI je to způsobeno ovladačem a tak jsem dnes na svém Supu(používá taky komfortku 799B)vyzkoušel dva typy třítlač.ovladačů a je to tak.Ovladač,kde objednací číslo začíná na 1K0 je pro vozy OCtávia II a tento ovladač bohužel u komfort.systému III.generace-Octa a Superb nepodporuje odskok kufru a stahování oken.Musíte mít ovladač používaný u Fábie s objednacím číslem začínající 1J0.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Přesně tak po konsultaci a tebou a Baurákem to tak je........také jsem si dlouho myslel že je to komfortem a testoval jsem to kde je ten zakopaný pes a ono ejhle je to ovladačem........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Takže, chápu-li to správně, tak s ovladačema 1K0 a komfortkou 779B můžu na stahování oken a odskok kufru zapomenout? Nebo je ještě nějaká naděje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 není,zatím tedy.Jak bude čas,pokusíme se s kámošem o přehrání eeprom z 1JO do 1K0,ale času málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak až se zdaří, tak dej vědět, na ty okna mám zálusk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Jo,mám tu na pokus ovladače,jak bude čas,mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Parada,takze dalsi elektronicka zahada je rozlustena..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 a nebo si sezente samostatne ovladace...dnes si pro ne jedu za superprice...tak ze zitra dam vedet jestli to fakt beha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Spoustům z Vás,kteří předělávali komfort z 2,5 na 3 generaci a máte třítlačítkový DO nefunguje prostřední tlačítko a taky nejde stahovat ovladačem okna(příklad Baurák).Dle info od DIMI-DIMI je to způsobeno ovladačem a tak jsem dnes na svém Supu(používá taky komfortku 799B)vyzkoušel dva typy třítlač.ovladačů a je to tak.Ovladač,kde objednací číslo začíná na 1K0 je pro vozy OCtávia II a tento ovladač bohužel u komfort.systému III.generace-Octa a Superb nepodporuje odskok kufru a stahování oken.Musíte mít ovladač používaný u Fábie s objednacím číslem začínající 1J0.!!! Jen oprava. Za tuto infomaci můžeme poděkovat člověku s nickem "Remus by Škoda" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 (editace) Možná jsem to tu už někde psal.Dokáži do těchto komfortek a do komfortek 799AH nahrát orig.alarm.Museli by jste si ale zajistit sirénu+čidlo,ale pokusím se to udělat,aby to šlo pouze na dveře a kapoty Editováno: 20. Listopad 2006, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Možná jsem to tu už někde psal.Dokáži do těchto komfortek a do komfortek 799AH nahrát orig.alarm.Museli by jste si ale zajistit sirénu+čidlo,ale pokusím se to udělat,aby to šlo pouze na dveře a kapoty Kom. 799AH je is alarmem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Tak to tedy není.mám tu komfortku 799AH s a 799AH bez alarmu a když jsem porovnal data tak se liší.To,že má výstup na blinkry neznamená,že má alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Tak to tedy není.mám tu komfortku 799AH s a 799AH bez alarmu a když jsem porovnal data tak se liší.To,že má výstup na blinkry neznamená,že má alarm Tu komfortku sice nemám ale v Supervagu je vedena 1J0 959 799 AH DO, všechny varianty alarmu* *s/bez hlídání vnitřního prostoru; s/bez zálohové sirény I v DP je tato jednotka asi ve třech modifikacích s i bez autoalarmu .Není tam jště nějaký index za tím číslem.Ta komfortka má ve verzi jen pro dálkové ovládaní i vývod pro sirénu i mikro.čidlo(je tam jiny soft)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 máš SZ,jinak je to jak píšeš.V Etce je několik variant a liší se asi softem.je tam psáno jen pro el.okna,pro alarm,pro alarm+hlídání vnitřního prostoru,však víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 tak jsem nakoupil ovladace 1J0 959 753 DA (434MHz) tak uvidime co to udela az to nakoduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 tak potvrzuji ze je to ovladacema...ted uz me vse funguje jak ma a jsem naprosto spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 CENA? Kde lze pořídit? Dva by se mi taky hodily. Pošli prosím SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Mam jednu komfortku 799B navic kdyby nekdo ... na pokusy a tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 CENA? Kde lze pořídit? Dva by se mi taky hodily. Pošli prosím SZ. uz jsem ti to poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Tak jsem brouzdal ETOSem a možná jsem přišel na to, proč ovladače 1K0 959 753 G nefungují jak mají. V ETOSu je napsáno, že jsou na frekvenci 433MHz a u těch 1J0 959 753 DA, které fungují je napsáno 433,92 MHz. Přitom na těle obou ovladačů je uvedeno HELLA 434MHz. Že by Simply clever??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 To není Simply klever.Pokud by měly rozdílnou frekvenci,nešly by vůbec přizpůsobit,ale ony jdou,pouze nejde prostřední tlačítko.Mám tu klíč s audi Q7,taky 434 a ten nepřizpusobím vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 To není Simply klever.Pokud by měly rozdílnou frekvenci,nešly by vůbec přizpůsobit,ale ony jdou,pouze nejde prostřední tlačítko.Mám tu klíč s audi Q7,taky 434 a ten nepřizpusobím vůbec a nejdou stahovat okna na dalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Typnul bych to, že 1K0 i 1J0 mají podobnou frekvenci (kód) na otevření a zavření auta a už hodně odlišnou frekvenci na odskok kufru. A nebo je v těch ovladačích použit trošku jiný algoritmus pro plovoucí kód. No jak píše Baurak, koupit 1J0 a je po problémech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 frekvence bude stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 To není Simply klever.Pokud by měly rozdílnou frekvenci,nešly by vůbec přizpůsobit,ale ony jdou,pouze nejde prostřední tlačítko.Mám tu klíč s audi Q7,taky 434 a ten nepřizpusobím vůbec Jen pridam, ze rodice maji na Fabce origo dalku z vystrelovakem, normal vybava elegance MR04 a taky nefunguje tlacitko na kufr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.