Publikováno Listopad 19, 200618 r Spoustům z Vás,kteří předělávali komfort z 2,5 na 3 generaci a máte třítlačítkový DO nefunguje prostřední tlačítko a taky nejde stahovat ovladačem okna(příklad Baurák).Dle info od DIMI-DIMI je to způsobeno ovladačem a tak jsem dnes na svém Supu(používá taky komfortku 799B)vyzkoušel dva typy třítlač.ovladačů a je to tak.Ovladač,kde objednací číslo začíná na 1K0 je pro vozy OCtávia II a tento ovladač bohužel u komfort.systému III.generace-Octa a Superb nepodporuje odskok kufru a stahování oken.Musíte mít ovladač používaný u Fábie s objednacím číslem začínající 1J0.!!!
Listopad 19, 200618 r Přesně tak po konsultaci a tebou a Baurákem to tak je........také jsem si dlouho myslel že je to komfortem a testoval jsem to kde je ten zakopaný pes a ono ejhle je to ovladačem........
Listopad 19, 200618 r Takže, chápu-li to správně, tak s ovladačema 1K0 a komfortkou 779B můžu na stahování oken a odskok kufru zapomenout? Nebo je ještě nějaká naděje?
Listopad 19, 200618 r Autor není,zatím tedy.Jak bude čas,pokusíme se s kámošem o přehrání eeprom z 1JO do 1K0,ale času málo
Listopad 20, 200618 r a nebo si sezente samostatne ovladace...dnes si pro ne jedu za superprice...tak ze zitra dam vedet jestli to fakt beha
Listopad 20, 200618 r Spoustům z Vás,kteří předělávali komfort z 2,5 na 3 generaci a máte třítlačítkový DO nefunguje prostřední tlačítko a taky nejde stahovat ovladačem okna(příklad Baurák).Dle info od DIMI-DIMI je to způsobeno ovladačem a tak jsem dnes na svém Supu(používá taky komfortku 799B)vyzkoušel dva typy třítlač.ovladačů a je to tak.Ovladač,kde objednací číslo začíná na 1K0 je pro vozy OCtávia II a tento ovladač bohužel u komfort.systému III.generace-Octa a Superb nepodporuje odskok kufru a stahování oken.Musíte mít ovladač používaný u Fábie s objednacím číslem začínající 1J0.!!! Jen oprava. Za tuto infomaci můžeme poděkovat člověku s nickem "Remus by Škoda"
Listopad 20, 200618 r Autor Možná jsem to tu už někde psal.Dokáži do těchto komfortek a do komfortek 799AH nahrát orig.alarm.Museli by jste si ale zajistit sirénu+čidlo,ale pokusím se to udělat,aby to šlo pouze na dveře a kapoty Upraveno Listopad 20, 200618 r od cosby
Listopad 20, 200618 r Možná jsem to tu už někde psal.Dokáži do těchto komfortek a do komfortek 799AH nahrát orig.alarm.Museli by jste si ale zajistit sirénu+čidlo,ale pokusím se to udělat,aby to šlo pouze na dveře a kapoty Kom. 799AH je is alarmem.
Listopad 20, 200618 r Autor Tak to tedy není.mám tu komfortku 799AH s a 799AH bez alarmu a když jsem porovnal data tak se liší.To,že má výstup na blinkry neznamená,že má alarm
Listopad 20, 200618 r Tak to tedy není.mám tu komfortku 799AH s a 799AH bez alarmu a když jsem porovnal data tak se liší.To,že má výstup na blinkry neznamená,že má alarm Tu komfortku sice nemám ale v Supervagu je vedena 1J0 959 799 AH DO, všechny varianty alarmu* *s/bez hlídání vnitřního prostoru; s/bez zálohové sirény I v DP je tato jednotka asi ve třech modifikacích s i bez autoalarmu .Není tam jště nějaký index za tím číslem.Ta komfortka má ve verzi jen pro dálkové ovládaní i vývod pro sirénu i mikro.čidlo(je tam jiny soft)?
Listopad 20, 200618 r Autor máš SZ,jinak je to jak píšeš.V Etce je několik variant a liší se asi softem.je tam psáno jen pro el.okna,pro alarm,pro alarm+hlídání vnitřního prostoru,však víš
Listopad 20, 200618 r tak jsem nakoupil ovladace 1J0 959 753 DA (434MHz) tak uvidime co to udela az to nakoduju
Listopad 22, 200618 r tak potvrzuji ze je to ovladacema...ted uz me vse funguje jak ma a jsem naprosto spokojen
Listopad 24, 200618 r CENA? Kde lze pořídit? Dva by se mi taky hodily. Pošli prosím SZ. uz jsem ti to poslal
Listopad 25, 200618 r Tak jsem brouzdal ETOSem a možná jsem přišel na to, proč ovladače 1K0 959 753 G nefungují jak mají. V ETOSu je napsáno, že jsou na frekvenci 433MHz a u těch 1J0 959 753 DA, které fungují je napsáno 433,92 MHz. Přitom na těle obou ovladačů je uvedeno HELLA 434MHz. Že by Simply clever???
Listopad 25, 200618 r Autor To není Simply klever.Pokud by měly rozdílnou frekvenci,nešly by vůbec přizpůsobit,ale ony jdou,pouze nejde prostřední tlačítko.Mám tu klíč s audi Q7,taky 434 a ten nepřizpusobím vůbec
Listopad 25, 200618 r To není Simply klever.Pokud by měly rozdílnou frekvenci,nešly by vůbec přizpůsobit,ale ony jdou,pouze nejde prostřední tlačítko.Mám tu klíč s audi Q7,taky 434 a ten nepřizpusobím vůbec a nejdou stahovat okna na dalku
Listopad 25, 200618 r Typnul bych to, že 1K0 i 1J0 mají podobnou frekvenci (kód) na otevření a zavření auta a už hodně odlišnou frekvenci na odskok kufru. A nebo je v těch ovladačích použit trošku jiný algoritmus pro plovoucí kód. No jak píše Baurak, koupit 1J0 a je po problémech.
Listopad 26, 200618 r To není Simply klever.Pokud by měly rozdílnou frekvenci,nešly by vůbec přizpůsobit,ale ony jdou,pouze nejde prostřední tlačítko.Mám tu klíč s audi Q7,taky 434 a ten nepřizpusobím vůbec Jen pridam, ze rodice maji na Fabce origo dalku z vystrelovakem, normal vybava elegance MR04 a taky nefunguje tlacitko na kufr...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.