Urbo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Někde jsem se tu na fóru dočetl, že při výměně komfortky se musí měnit i její konektor. Chci se zeptat co je na tom pravdy a jestli teda, kdybych měnil 799A za 799B, tak jestli k tomu musim shánět ještě konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jde upravit jen se oříznou výstupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Aha, takže myslíš, že nemam shánět novej? Kolik takovej konektor může stát? Ještě OT - Když se dodělávají zadní el. okna, tak se kabely tahají jen k B sloupku, nebo až pod palubku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 cca 90kč od B sloupků pod palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Můžu vyndat komfortku, vyzkoušet místo ní jinou a potom zase vrátit tu původní? Bude mi vše fungovat beze změny, nebo se musí pokaždé nějak nakonfigurovat vagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 stejnej typ můžeš zkoušet 2,5g za 3,g ničí pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Aha, no tak to je dobrý vědět. Takže když budu dávat 3G místo 2,5, tak budu muset vyměnit i pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 urbo prosím tě,přečti si to pořádně,přečti si Vašovo téma,pak diskutuj.Některé dotazy jsou fakt na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ta funkce hledání tu neni až tak vychytaná abych třeba tohle našel a projíždět všechny desetistránkový témata o elektrice slovo po slovu, tak na to bohužel nemam čas. Popravdě o elektrice vim kulový a doma mi vždycky řikali když to nevíš, tak se zeptej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 mě říkali že když něco neumíš tak se do toho nes..r. když dáš místo komfortky 2,5 g komfortku 3.generace bez přepinování tak se ti spáli pojistky když je vyměníš a dá tam opět 3.g tak se spálí znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dovolím si přispět svojí troškou do mlýna. Vaša má /celkem velkým písmem/ v podpisu svého profilu napsáno následující "Instalace 3. g. komfort systému" a v tom tématu je celkem polopatě popsáno co dělat když chci předělat... Ve zkratce je to vlastně brnkačka s prstem v nose, vezmu schéma odkontroluju rozdíly a případné /jo několik jich tam je/ upravím. Řešení je několik - buď se s tím štvát několik dní, protože o tom člověk ví houby /každý umíme něco - bez urážky/ a nebo alespoň poprvé si to nechat od někoho zkušeného udělat. Já jsem šel cestou č.2 = dovezl jsem Vašovi auto /mám to k němu 2x 170km/ a koukal /jako puk, ale to je na jinou diskuzi/. Vaša natáhl elektriku, vyměnil budíky, přizpůsobil klíče a hotovo, inkasoval smluvený úplatek a já s pocitem štěstí valil 170km dom. Ve zkratce -> z varianty pro sportovce na 3G Maxidot, 4xelektrika, lámací klíče. V dnešní době si na autě řeším elektriku sám, od instalace tempomatu, hf, klimatroniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jo vim, že má téma předělání na 3G, nejsem slepej ani blbej. To že bez přepinování si vypálíš pojistky tam ale neni. Nevěděl jsem, jestli výměnou něco zkurvim, nebo jestli mi jen nebude něco fungovat - jsem amatér. Proto se ptam tady. Přes 500 km k Vašovi ani Cosbymu určitě nepojedu i když by to byla samozřejmě nejlepší varianta a bylo to první co mě napadlo - zkusit se dohodnout s jednim z nic. No nic mam dvě možnosti - dát to do škodovky a zrušit dovolenou na léto, nebo vzít vrtačku, udělat si do RS tapeců díry na kličky a prodat co mam nakoupeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ty bydlíš mimo CZ ? z Kladna do PV je to myslím 350km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Napsal jsem to špatně, bydlim ve středních čechách. Mam to asi 270 km, myslel jsem cestu tam a zpět. Za kolik by jste mi to někdo zapojil a přepinoval, kdybych s tim teda přijel? Volal jsem teď do servisu kde dělaj autoelektriku a přepinování komfortky nedělaj. Jsem celkem ve slepý uličce. Klidně SZ, ať tu neplníme tohle téma offtopicem. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pokud jsi to pročítal a díval jsi se na schémata,tak by jsi hned poznal,že jsou komfortky jinak zapojené,proto ty pojistky.jinak napiš Vašovi,má času habakuk,za smluvený poplatek ti to udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) nebo si počkej 14 dní a v Pze ti to za nějakou tu kačku taky udělám taky si můžeš přijet do Pece hned a přepinuju ti to taky Editováno: 3. Březen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Cosby máš pravdu, já jsem to nepročítal uplně celý, protože mi nejde o předělání na 3.G, ale jen o dodělání zadních el.oken tak jsem spíš hledal jak zapojit stahovačky a podobně. Nedošlo mi, že komfortky nejdou vyměnit kus za kus. S Vašou už jsem domluvenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pokud chceš dodělat 2 okna,stačí 4 dráty do jednich dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Doma mám nachystáno tohle: Ještě mi teda chybí kabeláž do řidičovejch dveří Editováno: 3. Březen 2009, autor: Urbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Urbo , nechci ti brát iluze. Na komfort 3. generace musí být mozky stahovaček s indexem D Na tvé fotce se to nedá přečíst. Pod čárovým kodem na motorku úpně vpravo poslední znak je napsáno jaké písmeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jj neni to skoro čitelný, ale jsou to "D"čka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak potom OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 http://www.skodaforum.sk/gallery/pic.php?m...amp;pic_id=2011 http://www.skodaforum.sk/gallery/pic.php?m...amp;pic_id=2010 Ako som sa vyssie docital o 799A je to 3 generacia, niektore vedia DO, ale nie je mi jasné ci musia mat alarm? To co mam v aute vyzera tak ze po can mi nejde nic prvy konektor(co vobec nechapem kedze mam central, 4el.okna) v druhom predpokladam ze je vsetko napchane(central, okna) a treti nezapojeny je alarm ? Vedel by sem niekto hodiť schemu zapojenia toho tretieho konektora respektive vsetkych troch. Ide mi hlavne o zapojenie alarmu. Aktivuje sa aj pri zamknutí klucom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Jestli nemáš alarm a chceš ho, tak mi zbyla jednotka 799A s alarmem. Bylo mi řečeno, že některá ho má a některá ne. Kdybys jí chtěl, tak písni SZ. EDIT: Beru zpět. Přehlédl jsem, že máš 4 el. okna. Ta komfortka co mi zbyla je jen pro přední el. okna. Editováno: 24. Březen 2009, autor: Urbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ak velmi chces origo alarm, tak skus kontaktovat Cosbyho, on to vie aj "dohrat". Osobne si ale myslim, ze deaktivacia alarmu zamkom (otocenim kluca...) je mierne nedomyslena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.