Fancis Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Zdravím všechny. Prosím máte někdo zkušenost, jak rozchodit přehrávání videa? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Ahoj, s Android telefonem teoreticky ano, jde ti o video, youtube nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fancis Vloženo 24. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Ahoj, jj zajímalo by mě jestli to vůbec jde. Občas by se mi hodilo pustit třeba pustit klip nebo nějaký film. Chápu, že z bezpečnostních důvodů to jít nemá, ale třeba nějaká cesta, jak to obejít existuje. Problém je, že jsem se dočetl, že Mirror Link není u Samsungu podporovaný a když jsem to zkoušel, tak to napíše, že se spojení nezdařilo. Android Auto funguje, i když během jízdy občas vypadne. Zkoušel jsem i jiné usb kabely a pořád stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Přes Android auto to právě obejít jde, v Superbu jsem to udělané měl, sice nepoužíval, ale jen pro zajímavost. Mirror Link ti s tímto nepomůže, to jsem taky zkoušel. Zkusím to dneska a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delet Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 V 19. 1. 2022 na 0:36, Fancis napsal: Zdravím všechny. Prosím máte někdo zkušenost, jak rozchodit přehrávání videa? Díky moc. Mne napriklad ide cez AA pustat youtube, nainstaloval som si podla intenetu nejaku aplikaciu AAAD a CarStream. Mam to hlavne kvoli detom ked idem napr do obchodu tak mozu pozerat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Full MirrorLink | Floating Apps , česká apka, cca 7 eur a zrkadlý mobil na display. Mal som ju v AA, no za jazdy sa moc nedala použiť skrz tej klávesnice, čo tam bola. Ale videá a youtube išlo aj za jazdy. Mal som to tiež ale pre deti, keď sme čakali niekde pri obchoďáku. Sú to ale 2r dozadu - bolero Scala a nastavenia som moc nepreštudoval, tak tá klávesnica by šla možná zmeniť. Išlo ale všetko zrkadliť. Gmail, videá, atď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 ano pokud ti jde na rádiu android auto, tak stačí aplikace AAAD a tam nainstalovat fermata auto přes kterou jdou pouštět filmy, taky to používám pro děti když jdu do krámu tak at mají v autě zábavu pozor pouštění funguje i za jízdy ale to určitě nedoporučuji :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Taky jsem prave myslel Fermata auto, ale na Octavce mi prehrava video jen jako zvuk a Youtube v menu chybí.. Anroid Auto verze 7.1.614574, Fermata verze 1.8.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fancis Vloženo 26. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Díky moc za rady. Když se k tomu dnes dostanu, tak zkusím tu aplikaci a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fancis Vloženo 26. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Tak mam aplikaci AAAD a Carstream mi pri spousteni v aute spadne. Mimo auto funguje. Fermata funguje,ale nevim co s tim.Zatim jsem nemel cas se tomu venovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.