Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

koupil jsem SIII, který cca půl roku stál. Při studeném startu ráno nahlásí chybu natáčení světlometů (AFS) a ať zkontroluji dálkové světlo (vše na jednom světlometu). Ujedu pár kilometrů, auto chcípnu, znovu nastartuji a chyba je fuč a stav vozidla je bez chyby. Funguje pak korektně i Smart light assist a vše okolo. Nápad na řešení? Děkuji

Upraveno od Ondra Šulc

Neni slaby akumulator? Zrovna dneska jsem v rodine pomoci startovacich kabelu nahazoval motor a blikala kontrolka natacecich svetel.

• Autor

Možné to je, auto jak píši stálo cca půl roku, ale slabou baterii nehlásilo. Nyní po týdnu intenzivního ježdění (cca 1000 Km) auto přestalo chybu vykazovat úplně.

Auto samo o sobě slabý akumulátor nehlásí (bohužel).

Auto umí hlásit slabý akumulátor (několikrát se mi to stalo když něco koduji atd tak mám zaple zapalování a po nějakém čase to nahlasi) ale když to nahlásí tak je stále schopen nastartovat auto. Moje zkušenost.

Je pravda že jsem to nikdy nevidel hlásit během startování (napětí akumulátoru při startu spadlo az na 10,4V).

Upraveno od japok

Me se teda stalo loni v zime ze hned po strartu napsalo ze je slaby akumulator 

Když jsem nečekaně zůstal někde stát, tak to byla vždycky náhlá smrt. V jednom případě dokonce v létě, v druhém sice v zimě, ale po dlouhé cestě v rámci jednoho dne.

U kodování to občas napsalo, to je pravda. Příspěvek jsem myslel tak, že auto neumí (spolehlivě) dát vědět, že je baterka před smrtí. A právě že někdy jsou projevy dané výpadky některých spotřebičů, jako je popisované tady.

• Autor

Tak  záhada rozluštěna, světlo je kaput. Takže v rámci záruky výměna za nové.

• 10 měsíců později...

Zdravim dela mi to take. Nevite presne jak je mrtve? Jako jednotka startovani xenonu?

• 1 rok později...

Veselac1 Jak jste dopadl, mám stejný problém... 

• 8 měsíců později...

Chlapci ako ste dopadli tiez mam ten isty problem. Ak auto postoji cez noc rano mi po par metroch vypise chybu "Chyba natacania AFS atd.."  a vzapati dalsiu skontrolujte dialkove svetlo v lavo, ak prejdem nejaky usek vypnem a po par sekundach zapnem motor potom uz cely den nemam problem. Opat ak auto postoji dlhsie tak zase po par metroch vypise problem AFS a nefunkcne lave dialkove svetlo. Na VCDS nemam ziaden log ohladom tohto problemu.

IMG_9357.jpeg

Upraveno od Vlastisko

• 3 měsíce později...

Zdravim...  Superb 140kw 4x4 2018...po rannom štarte sa svetlá nastavia/vpravo vľavo hore dole/keď zapnem diaľkové svetlá tak hneď vypíše chybu /skontrolujte ľavé diaľkové svetlo/chýba natáčania AFS/nesvieti len ľavé diaľkové svetlo...prejdem pár km alebo sa motor zohreje vypnem/zapnem a chyba zmizne /svetlo normálne funguje.... Chybu zobrazí až keď zapnem diaľkové...keď nezapnem tak nezobrazuje nič... Mal niekto podobný problém a vedel by mi poradiť čo s tým? Ďakujem

Upraveno od Becko349

@Becko349 Příspěvek jsem přesunul do existujícího tématu o stejné problematice.

Podle informací v tomto tématu bude asi levé světlo na výměnu, jinak snad slabá baterka.

Batéria je nová takže tam problém nebude....LED pásik aj stretávacie svetlo je ok aj diaľkové svieti potom dobre... Nemôže byť riešenie iné? Napr úpravou softvéru....výmenou výbojky? Ďakujem 

Ešte k tomu obrázku vyššie .... Mne neukazuje poruchu light assist len tie žlté kontrolky

• 1 měsíc později...

Ja by som este k mojmu problemiku dodal ze na tom svetle kde mi permanentne hlasi chybu po studenom starte mam problem aj s led pasikom ze uz slabsie svieti ale len spodny pas.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.