Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V menu Sdružené přístroje mám následují nastavení zobrazování na displeji Maxidot. Nicméně na dispeji Maxidot lze nalézt mimo těchto povolených zobrazení průměrné spotřeby, průměrné rychlosti, atd. i zobrazení Klimatizace. Zde se žádné informace nezobrazují během jizdy ani po  ukončení jízdy. K čemu to slouží a co to znamená, lze to vypnout? Díky.

maxidot_1.jpg

nastaveni_1.jpg

nastaveni_2.jpg

To je položka "Komfortní spotřebiče" a ukazuje, co v autě spotřebovává "palivo navíc", takže když běží klimatizace, bude tam vždy klimatizace. Pokud se např. zapne vyhřívané okno/sedačka, bude tam také napsána.

Tedy pro její vypnutí stačí odškrtnout položku "Komfortní spotřebiče" a už se ve sdružených přístrojích neukáže :) 

Tak, tak. Keď zapnem hmlovky, vypíše, že mám zapnuté hmlovky, atď. A keď ,á,klímu zapnutú v lete, vonku je 30 a dám klímu na 20, tak sa čiarka na klíme posunie cca do polovice.

To ani nevím, musím zkusit😀

tie hmlovky som neregistroval este. ale PTC, klimu, vyhrev okna znazornuje pridanim odberu graficky. v zime , ked idu vsetky vyhrevy, pise sedacku, okno, PTC je ako klima, tak to skoci tak na polovicu toho zozsahu

Můžu se zeptat, kde najdu to nastavení Sdružené přístroje? Jak v Maxi dotu nebo v Boleru to nikde nevidím a rád bych vypnul ty EKO tipy a komfortní spotřebiče...

díky za rady :)

Nemám scalu u sebe, ale vidíš to na obrázku od petersony. 

Je to v boleru někde pod vozidlem nebo pod nastavením. 

Zas tolik toho tam není tak to prolez.

Aspoň se naučíš strukruru menu infotainmentu

(tyhle dotazy mě dostávaj) 

Jako bych nic neřekl, pardon jsem kok*ot, vážně jsem to tam předtím nějak přehlédl, ale už jsem to našel 😬😱

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.