Publikováno Únor 22, 20223 r V menu Sdružené přístroje mám následují nastavení zobrazování na displeji Maxidot. Nicméně na dispeji Maxidot lze nalézt mimo těchto povolených zobrazení průměrné spotřeby, průměrné rychlosti, atd. i zobrazení Klimatizace. Zde se žádné informace nezobrazují během jizdy ani po ukončení jízdy. K čemu to slouží a co to znamená, lze to vypnout? Díky.
Únor 22, 20223 r To je položka "Komfortní spotřebiče" a ukazuje, co v autě spotřebovává "palivo navíc", takže když běží klimatizace, bude tam vždy klimatizace. Pokud se např. zapne vyhřívané okno/sedačka, bude tam také napsána. Tedy pro její vypnutí stačí odškrtnout položku "Komfortní spotřebiče" a už se ve sdružených přístrojích neukáže
Únor 22, 20223 r Tak, tak. Keď zapnem hmlovky, vypíše, že mám zapnuté hmlovky, atď. A keď ,á,klímu zapnutú v lete, vonku je 30 a dám klímu na 20, tak sa čiarka na klíme posunie cca do polovice.
Únor 23, 20223 r tie hmlovky som neregistroval este. ale PTC, klimu, vyhrev okna znazornuje pridanim odberu graficky. v zime , ked idu vsetky vyhrevy, pise sedacku, okno, PTC je ako klima, tak to skoci tak na polovicu toho zozsahu
Únor 23, 20223 r Můžu se zeptat, kde najdu to nastavení Sdružené přístroje? Jak v Maxi dotu nebo v Boleru to nikde nevidím a rád bych vypnul ty EKO tipy a komfortní spotřebiče... díky za rady :)
Únor 23, 20223 r Nemám scalu u sebe, ale vidíš to na obrázku od petersony. Je to v boleru někde pod vozidlem nebo pod nastavením. Zas tolik toho tam není tak to prolez. Aspoň se naučíš strukruru menu infotainmentu ❗❗❗ (tyhle dotazy mě dostávaj)
Únor 23, 20223 r Jako bych nic neřekl, pardon jsem kok*ot, vážně jsem to tam předtím nějak přehlédl, ale už jsem to našel 😬😱
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.