Rapid1.0 Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 (editace) Setkal se někdo z Vás z výrazným hlukem ze zavazadlového prostoru? Projevuje se při rychlosti 60-70 km/h a vyšší. Přijde mi to jako kdyby byl po-otevřený kufr a tvořila se v něm “meluzína”. Kufr je samozřejmě zavřený, takže možná nějaká netěsnost? Možná to jde i od zadních podběhů, nedokážu od volantu přesněji specifikovat. Napadla mě i díra v zadním nárazníku kvůli sklopnému tažnému? Dnes u nás silně foukalo a na otevřených prostranstvích (okreska a louky) bylo cítit, ze se hluk mění při stabilní 90 km rychlosti podle síly větru. Auto jezdí tak z 20% na nezpevněných cestách, tak jsem pro jistotu kouknul zezdola a nic orvaného jsem tam nenašel. Najeto 5000 km. Editováno: 4. Duben 2022, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 V zadním nárazníku jsem měl díru na sklopné tažné, ale žádné pazvuky jsem nezaznamenal. Co zadní okna, jsou dovřená? Zkontroluj veškeré těsnění oken i dveří... stalo se mi před 3 lety u nové Fabky III, že bylo v rámu dveří nesprávně usazené těsnění PZ okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.