Publikováno Duben 12, 20223 r Zdravím přátelé. Chci nabarvit brzdové třmeny, jakou barvu byste zvolili? Barva auta šedá quartz metalíza, barva letních kol bude černá, zimních zřejmě stříbrná.
Duben 12, 20223 r Tak na výber farby na třmeny je tu najväčší macher @beuticek, ten ti isto dobre poradí...
Duben 12, 20223 r Mám stejnou barvu auta a budu to natírat stříbrným hammeritem. Vzadu mám bubny a chci ty rezavé hnusy alespoň zušlechtit. Ten hammerit jsem už použil na více autech a vždy to vydrželo. Stačí na to malá piksla. Okartáčovat, odmastit a jednou natřít.
Květen 18, 20232 r Spytam sa tu....predna brzdova platnicka ma na sebe takyto plech,ktory brani moznosti natriet trmen detailne zvnutra smerom k platnicke.Ako ste to riesili,da sa nejako ohnut a potom vratit spat?Demontovat platnicky kvoli tomu nebudem. @beuticek Upraveno Květen 18, 20232 r od Patrik1971
Květen 19, 20232 r před 18 hodinami, Patrik1971 napsal: Spytam sa tu....predna brzdova platnicka ma na sebe takyto plech,ktory brani moznosti natriet trmen detailne zvnutra smerom k platnicke.Ako ste to riesili,da sa nejako ohnut a potom vratit spat?Demontovat platnicky kvoli tomu nebudem. @beuticek Pokud to ohneš, už to nevrátíš zpět, aby to destičku fixovalo v třmenu, o úhel odpružení se plíšek vrátí... Z dotazu bych řekl, že si nikdy brzdy nedělal, jestli jde o nové (novější) auto, tak se to neboj demontovat, nic není zatuhlé, zarezlé. Záležitost asi tak 2 minut na jeden třmen.
Květen 19, 20232 r No,to som si aj myslel,ze uz to naspat nedam.Auto je nove,ma 8000km a 8mesiacov,,,len bohuzia na demontaz je nemam gule nejako.Asi to teda budem musiet opatrne obmalovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.