Publikováno Červen 6, 20223 r Ahoj, při aktivaci funkce Side Assist vrací systém automobil zpět do pruhu? Tj. když se pokusím najet z připojovacího pruhu a jede vedle mne jiné auto v mrtvém úhlu, nedovolí mi systém dokončit odbočení? Nebo jen zavibruje volant, jako u starších verzí... Díky za případné info. Upraveno Červen 6, 20223 r od Guppy špatný obsah příspěvku
Červen 6, 20223 r Side Assist – systém pro změnu jízdního pruhu | Blog | Autocentrum Jan Šmucler (smucler.cz)
Červen 10, 20223 r V Karoqu bliká a v vrací volant zpět do pruhu (funguje v kombinaci s LA a jde celkem jednoduše protlačit).
Červen 20, 20223 r Autor Já jsem spíš myslel Blind Spot Detect. Ale dotazem přímo ve ŠKODA CZ tato funkce pro Karoq FL není k dispozici a ani ji nelze objednat. Tak doufám, že až bude, tak ji půjde do auta doinstalovat. Zajímavé, že pro OCTAVIA objednat lze.......
Červen 20, 20223 r před 41 minutami, Guppy napsal: Já jsem spíš myslel Blind Spot Detect. Ale dotazem přímo ve ŠKODA CZ tato funkce pro Karoq FL není k dispozici a ani ji nelze objednat. Tak doufám, že až bude, tak ji půjde do auta doinstalovat. Zajímavé, že pro OCTAVIA objednat lze....... Blind Spot Detect tuto funkciu Karoq,Ateca PA,Thaos u SWA 2Q nema,odpovedat preco je to tak musi niekto kde sa o tom rozhoduje. Je moznost tu funkciu dorobit,pouzit data pre 2Q radar ktore Blind Spot Detect ma( surodenec Superbu od VW) a podla toho umiestnit spravne radar to znamena konektorom dnu nie von ako je aktualne namontovany.Pozicia Master a Slave sa nemeni.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.