Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak vyndat sklo z vnějšího zrcátka (v elektrice s vyhříváním) ta aby neprasklo a nepodřej jsem lak rámečku?

Dík

No chce to grif. Opravdu velmi rádo to praskne. Co nejvíc ho vytočit a vsunout dovnitř nejlépe plechový plátek.

Tohle je muj udelator... Vyklopit sklo co nejvic, pak tam strcit prsty, lehce jeste vyhnout (s citem), zastrcit udelator a pomoci te spodni hrany vyhaknout zacvaky.

Jsou vzdycky 2 u sebe, viz. obr niz.

post-5-1164445526.jpg

Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice.

Staci vyhaknout 1 az 2 pary a pak uz to jde samo.

post-5-1164445653.jpg

Upraveno od Maverick

• Autor

Dík moc za pomoc. Zkusím napodobit ten udělátor, ale navím jaj napodobit tu rez :D :laugh.gif

MichalJ: Ta rez je hrozne dulezita, jestli nemas podobnej material, ani to nezkousej... :p

ja som tie uchyty vyklopil obicajnym skrutkovacom... :t

na oboch zrkadlach a bez prasknutia...

fuj! Ked písem obicajnym tak mam na mysli obycajnym .....

blbá gramatika....

• 11 měsíců později...
Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice.

k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor...

taky se chystam na takovou akci chci tam dat jen vyhrivane skla, a ty dva plisky to neni vyhrivani, na vyhrivani jsou tam dva fastony

k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor...

Na co jsou ty dva plisky netusim, s elektrikou to ale nema nic spolecnyho. Mozna nejake napruzeni proti vybracim, fakt netusim...

to asi bude ono. btw nevite nahodou cenu a cislo toho leveho zrcatka vyhrivaneho?

ted jsem si na to vzpomel, ze mi to nebezi a zaclo byt zrovna hnusne pocasi. takze predpokladam, ze ani opravovat nebudu, pac mi to pri vyndavani praskne :-/

neznackove za 250kc

Ja som na starom origo nevyhrievanom ľavom skle nemal žiaden ten pliešok. :huh: Na novom neorigo vyhrievanom bol jeden ale s plastu a aj ten som musel skrátiť na polovicu,lebo sa to sklo nedalo nastaviť doľava tak ako som potreboval.Keby som sedel vpravo,tak by to bolo akurát,ale z miesta vodiča som videl v polke zrkadla auto.

• 2 roky později...

ahoj nebudu zakladat nove tema, tak se zeptam tu , mam praskle sklo v levem zrcatku a shanim prave takoveto jako mas na fotce, nevyhrivane , ve skodovce za nej chteji 650 kc, da se nekde sehnat levneji ? a jake je objednaci cislo a pripadne nejaky odkaz na levnou variantu :-) byli byste moc hodny, předem dik

Mira

chtel sem prave nove, ale je pravda ze mozna nejake pouzite stacit bude

Albín: tak levne ? hmm a pujde do Fabie comfort ? nevim jestli to stou páčkou so mam ve Fabce je eletricke :D sem vtom trosku lamak :-)

Ty skla by měly být u všech Fabii stejný. Bez rozdílu výbavy a zda je vyhřívané nebo ne.

• 3 týdny později...

nejako to prehanate s tym nastrojmi ja to vyberam Nozikom ..stara dobra rybicka .. a vy tu vytvarate nastroje a este sa mi nestalo ze by nieco prasklo alebo zlomilo :) netreba sa toho bat :)

Upraveno od Lukas1450

• 1 měsíc později...

Kupoval jsem nové sklo a taky řešil otázku jak sundat to staré. Našel jsem v dílenské příručce návod jak jednoduše sundat kryt zrcátka a sundání skla pak už zvládne každý levou zadní bez všemožných udělátek :palec2:

download

• 9 měsíců později...

ty hacky se daji dobre vyndat otvirakem na nozi ;) kyz to delas v nizky teplote je dobry si to nahrat fenem aby to neprasklo :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.