Publikováno Listopad 24, 200618 r Jak vyndat sklo z vnějšího zrcátka (v elektrice s vyhříváním) ta aby neprasklo a nepodřej jsem lak rámečku? Dík
Listopad 24, 200618 r No chce to grif. Opravdu velmi rádo to praskne. Co nejvíc ho vytočit a vsunout dovnitř nejlépe plechový plátek.
Listopad 25, 200618 r Tohle je muj udelator... Vyklopit sklo co nejvic, pak tam strcit prsty, lehce jeste vyhnout (s citem), zastrcit udelator a pomoci te spodni hrany vyhaknout zacvaky. Jsou vzdycky 2 u sebe, viz. obr niz.
Listopad 25, 200618 r Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice. Staci vyhaknout 1 az 2 pary a pak uz to jde samo. Upraveno Listopad 25, 200618 r od Maverick
Listopad 25, 200618 r Autor Dík moc za pomoc. Zkusím napodobit ten udělátor, ale navím jaj napodobit tu rez :
Listopad 25, 200618 r MichalJ: Ta rez je hrozne dulezita, jestli nemas podobnej material, ani to nezkousej...
Listopad 27, 200618 r ja som tie uchyty vyklopil obicajnym skrutkovacom... na oboch zrkadlach a bez prasknutia...
Listopad 11, 200717 r Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice. Staci vyhaknout 1 az 2 pary a pak uz to jde samo. k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor...
Listopad 11, 200717 r taky se chystam na takovou akci chci tam dat jen vyhrivane skla, a ty dva plisky to neni vyhrivani, na vyhrivani jsou tam dva fastony
Listopad 11, 200717 r Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice. Staci vyhaknout 1 az 2 pary a pak uz to jde samo. k cemu jsou tam ty dva plisky? btw to je zrcatko s vyhrevem ci bez? na leve strane mi to totiz nehreje a premyslim, jestli mam nekde prerusenou cestu anebo je spatny konektor... Na co jsou ty dva plisky netusim, s elektrikou to ale nema nic spolecnyho. Mozna nejake napruzeni proti vybracim, fakt netusim...
Listopad 11, 200717 r to asi bude ono. btw nevite nahodou cenu a cislo toho leveho zrcatka vyhrivaneho? ted jsem si na to vzpomel, ze mi to nebezi a zaclo byt zrovna hnusne pocasi. takze predpokladam, ze ani opravovat nebudu, pac mi to pri vyndavani praskne :-/
Listopad 11, 200717 r Ja som na starom origo nevyhrievanom ľavom skle nemal žiaden ten pliešok. Na novom neorigo vyhrievanom bol jeden ale s plastu a aj ten som musel skrátiť na polovicu,lebo sa to sklo nedalo nastaviť doľava tak ako som potreboval.Keby som sedel vpravo,tak by to bolo akurát,ale z miesta vodiča som videl v polke zrkadla auto.
Leden 18, 201015 r Tady zacvaky na zrcatku... Je sice nevyhrivany, ale to je stejny. U vyhrivanyho pak jen odpojit vodice. Staci vyhaknout 1 az 2 pary a pak uz to jde samo. ahoj nebudu zakladat nove tema, tak se zeptam tu , mam praskle sklo v levem zrcatku a shanim prave takoveto jako mas na fotce, nevyhrivane , ve skodovce za nej chteji 650 kc, da se nekde sehnat levneji ? a jake je objednaci cislo a pripadne nejaky odkaz na levnou variantu :-) byli byste moc hodny, předem dik Mira
Leden 18, 201015 r Albín: tak levne ? hmm a pujde do Fabie comfort ? nevim jestli to stou páčkou so mam ve Fabce je eletricke sem vtom trosku lamak :-)
Leden 18, 201015 r Ty skla by měly být u všech Fabii stejný. Bez rozdílu výbavy a zda je vyhřívané nebo ne.
Únor 4, 201015 r nejako to prehanate s tym nastrojmi ja to vyberam Nozikom ..stara dobra rybicka .. a vy tu vytvarate nastroje a este sa mi nestalo ze by nieco prasklo alebo zlomilo netreba sa toho bat Upraveno Únor 4, 201015 r od Lukas1450
Březen 28, 201015 r chtel sem prave nove, ale je pravda ze mozna nejake pouzite stacit bude PRAHA http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/sklo-zrcatka-l-vyhrivane:72b2205e09244bdb
Duben 1, 201015 r Kupoval jsem nové sklo a taky řešil otázku jak sundat to staré. Našel jsem v dílenské příručce návod jak jednoduše sundat kryt zrcátka a sundání skla pak už zvládne každý levou zadní bez všemožných udělátek download
Leden 3, 201114 r ty hacky se daji dobre vyndat otvirakem na nozi kyz to delas v nizky teplote je dobry si to nahrat fenem aby to neprasklo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.