Jan R. Vloženo 6. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2022 https://m.youtube.com/watch?v=b21Q_wtoVdk&feature=share&fbclid=IwAR0XBmfn_rqlgcCbRd5DSiQkdSvzEDn5qAvTo0ZZzeL78no05dAP5NMPGFM&fs=e&s=cl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Tak sa to blíži … čoskoro to úplne zmenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Tak mají být světla - mám od člověka, co už to viděl Denní a směrovka Matrix Mlhovka Tu mlhovku dole vítám - nahoře při rozsvěcování Corner není skoro vidět. Umístění vespod splní účel jako osvit v noci na lesní cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Jsem zvědav, jestli se představí zároveň se Scalou, nebo o něco později.😟 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Podoba je prý velmi přesná https://www.auto.cz/skoda-kamiq-chysta-jemny-facelift-pravdepodobne-v-takovemto-duchu-144869?utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz&fbclid=IwAR0I7c2oDVlFDrRd0QX5KMg9XrkrOM2TO9z35aKuXjnW2TqymnOVTDeu2Po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Žiadny taký veľký rozdiel veru nie :) mne sa páči tá čo je teraz :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Však se uvidí co z toho bude.😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 FL 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 18. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 (editace) Doplním @Jan R. :-) Editováno: 18. Červenec 2023, autor: Dodi 15 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 https://www.autorevue.cz/omlazena-skoda-kamiq-potesi-hlavne-ty-kteri-moc-nemaji-radi-zmeny-tech-par-odlisnosti-se-ale-povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 (editace) ale za mě celkem jo, nevypadá to špatně, ale ta cena asi nebude moc přátelská jinak jen na první pohled vidím, že monte carlo opět přišlo o černé sloupky, které zavedly nedávno ? , ale zase virtuál kokpit v základu zase plus Editováno: 1. Srpen 2023, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Se základními světly 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Vždy to bylo CUV i na faktuře to je, po FL už plnohodnotné SUV 😀 https://www.skoda-storyboard.com/cs/skoda-svet-cs/nova-skoda-kamiq-ocima-designera/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Dost hrůza... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Scala se mi líbí, Kamiq vůbec, ale počkám si se soudy až na reálné setkání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Ovládání klimy kolečky a tlačítky, chválím velice! Poučili se z nesmyslu "všechno na displeji", jak to má třeba OIV. Bohužel výdechy klimy bez oddělené regulace směru a intenzity ofuku zůstávají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 Bude v předprodeji FL za 599.900,- s 85kW a pěkná nálož výbavy. Matrix, virtuální pedál i cokpit, PDC, full Kessy, asistovaná jízda 1.5 … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2023 https://www.skoda-auto.cz/promotions/promotion-detail/skoda-scala-kamiq-first-edition?fbclid=IwAR3jICUHjVHZWrDrPf37ew9BykOEsWVyINSIzOvOWIWH0GFtc9hpOBtS8Y4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2023 Ceník Kamiq First Edition : https://www.skoda-auto.cz/_doc/b2cffea9-977e-4b24-adfd-86620f50e90b?fbclid=IwAR3A7zr7luChEV3f1lNTffVajtITuHJvjcB6IjZsIZCrZbWQhsDGidNRpRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 Kamiq začíná na 479 900 Kč ve výbavovém stupni Selection, na 539 900 Kč ve výbavovém stupni Top Selection a na 579 900 Kč ve sportovně laděné verzi Monte Carlo. Monte Carlo přináší již do standardní výbavy řadu exkluzivních položek, kterým dominují zejména nově dostupné Matrix-LED přední světlomety poskytující řidiči maximální světelný výkon, aniž by oslňovaly ostatní účastníky silničního provozu. Nároční uživatelé zde dále najdou panoramatickou střechu, volbu jízdního režimu, parkovací kameru vzadu či efektní černě lakované doplňky karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 17. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 (editace) Tak nakonec dnes zrušena objednávka na před FL a objednán FL, na MC 1,5 TSI DSG paradoxně o něco málo nižší cena, přitom dost věcí navíc... Bohužel už nejsou kola Vega 18" ale Ursa 18". Jen ta přední světa a zadní podrážky tak nějak stále nemohu zkousnout. Ale třeba to naživo nebuď tak špatné. Předběžně dodání 7. až 8. týden. Editováno: 17. Říjen 2023, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna (editace) Ti z vás co čekáte na objednaného FL, máte už potvrzrzen nějaký termin? Já mám potvrzen termín výroby 6 KT. Editováno: 14. Ledna, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna výroba FL kamiqu by měla začít v KT 03/04..takže zřejmě už příští týden by měla začít výroba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna V 1. 8. 2023 na 22:34, Jan R. napsal: Se základními světly Mě se nelíbí ty světla, jsou nějak malé nebo co, takže za mě velké - ... mlhovky ty jsou super, za mě velké + . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna @mirahany1 Třeba za mě nová Scala pěkný, takový omlazený, ale Kamiqa si necháme zatím starého, také nás nenadchl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.