czhDavid Vloženo Sobota v 14:39 Sdílet Vloženo Sobota v 14:39 Jenom pro zajímavost, další 2 lidé co znám také objednávali Octavie cca ve stejné výbavě jenom v automatu a jeden z nich v kombi. Objednávali 14 dní po mě u jiného prodejce škoda. Sedan v automatu jde jednomu do výroby na konci měsíce. Kombi posunuli na červenec. Oba prodejci aut se omlouvali že jim škodovka stejným způsobem posunuli větší množství aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo Neděle v 17:10 Sdílet Vloženo Neděle v 17:10 (editace) Objednáno do výroby 27.01.25 a 13.3. již je u dealera. 130 let premium combi 2.0tsi 4x4. Editováno: Neděle v 17:12, autor: Vendy Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanders2221 Vloženo Neděle v 18:33 Sdílet Vloženo Neděle v 18:33 On 2/20/2025 at 12:21 PM, xkali said: Tohle mi to udělalo přesně jednou. Po zapnutí zapalování už ok a zatím (3měsíce) se to neobjevilo. tiez sa mi nieco podobne stalo s obrazovkou raz - cca 3 mesiace dozadu. Ale restart infosystemu pomohol a hned to zmizlo . Odvtedy ziadne problemy. Dufam, ze kazdy co ma FL vie ze 10 sekundove podrzanie tlacitka off restartne infotainment keby mal nejaky SW problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Tak u mě opět posun. Vypadá to že týden co týden to posouvají. Aktuálně 16 až 182025 :(. Objednáno 1.11.2024. Prý jim běžně chodí 130 objednané po mě ale ta moje pořád nic. Prý to vedoucí prodeje nechápe. Služba na odpolední mu nechala vzkaz, že jsem se byl optat. Tak uvidíme kdy se ozve a co mi řekne. Prý 20 k nim ma dorazit nějaký vyšší "obchodak" ze škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.