Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Neměl by někdo v sobotu čas kdo umí předělat podsvícení přístrojové desky???? prosím prosím dojedu díky moc a nezlobte se jestli tu již toto téma je diky -_-

a kde? :unsure:

• Autor

Mno někdo tady na foru to umí a má na to i nástroje. Tak jsem myslel jestli by se o víkendu někomu nechtělo -_-

Gil myslel že odkial si...

• Autor

Praha ale dojedu klidne někam poblíž

Rozhodne tu zadne tema na tvoje predelani podsviceni neni :D:D:D

Jaxi pochodil, urobil niekto?

• Autor

Zatím ne doufam že se někdo přihlásí prý to umí Bobík tak doufam že ho nesnědli :(

Štramberk,ale to je 360 od Prahy

Zatím ne doufam že se někdo přihlásí prý to umí Bobík tak doufam že ho nesnědli :(

Bobík, Fidelek, máš to blíž a se zárukou -_-

Bobíka nesnědli ;)-_-

na podsvícení je tu Fidelek, ale s tím časem je to horší, skus ho kontaktovat -_-

a pokud by jsi chtěl bílé, tak Bobík má k dispozici Symphony v bílém podsvícení -_-

Upraveno od JaKr

a to je pravda, jestli chceš změnit podsvit i u Symphpny, tak tu můžeme vyřešit výměnou. jak vypadá rádio? - klikni na odkaz v mém podpisu

• Autor

Tak už je hotovot. Mám to bílé. Později přihodim foto. THX Fidelek byla to profesionální pracička. Opravdu je to super :palec2:

Jedna otazocka:

nemoze mi niekto kto uz robil zmenu podsvietenia na fabii napisat aky material na to treba? Ci su tam diody? Ak ano tak aky typ. A cca pocet. Najskor zozeniem material a potom sa do toho pustim. A kedze som z maleho mestecka, tak nemam k dispoziici vsetok tovar hned.

Vdaka, aspon nebudem musiet rozoberat a pozerat a pocitat

Nemá niekto červené podsvietenie? Mam cervenu fabiu a neviem ake podsvietenie tam spravit.

Nemate fotky, co by mi to ulahcili? ako to vyzera v cervenom, alebo ci sa cervena hodi na podsvietenie.

Vdaka

pockaj ja mam do cervena...dam dokopy nejake foto...

každopádne kukni stránku v mojom podpise, moje sú tam síce zatial len klučky ale je tam Interiér Erik...podobne to vyzerá aj mne ale samozrejme lepšie -_--_-

aspon dalšie...

post-6-1166047039.jpg

Upraveno od profor

...kombi...

post-6-1166047080.jpg

..trochu rozmazlá..

post-6-1166047130.jpg

také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím

Upraveno od Sinius

také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím

My Webpage

chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk

vychod slovenska robim to na pockanie ;)

post-6-1166350612.jpg

takže pro mne by se nějaká dobrá duše v severních čechách nenašla??

My Webpage

ja sa hlasim dam, este vediet oki??

My Webpage

Mori...

každopádne ak tu chceš niečo predávať čo si týmto príspevkom aj urobil, daj to do bazáru a sem hoď link na tvoj príspevok

tak kdyz uz tady mame to tema tak se zeptam B)

jak je to se zarukou pokud budu chtit napriklad to bile podsviceni??mam fambinku teprv nejak 2 mesice tak se radsi optam -_-

no a kdyz uz jsme u toho tak na kolik to tak prijde??jen orientacne at vim jestli rozbit prasatko..diky -_-

Chlapi, uz se to tu resilo, najdete tema podsviceni... Pravda je to hodne dlouhy tema ale je to tam.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.