Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, existuje něco jako opravná sada co byla na O1 i O2 pro trojkovou Octávii nebo se prostě musí koupit celej stabilizátor? Nemůžu to nikde najít respektive jenom Powerflex. 

Měnil někdo tady ? nějaké zkušenosti ?

Díky

• 1 rok později...

pozeram, ze odpoved ziadna. rovnako ako na otazku ohladom Powerflex v inej teme

bratovi sa medzicasom podarilo najst pod cislom 5Q0 411 303 Q aj osobitne silentbloky stabilizatora. len bohuzial same nezname znacky, co mi nic nehovoria - Tadgum, Febest, Maxgear. ako to je ale s montazou, to netusim. zlata F3, kde som ich vymenil doma na dvore...Febest a Maxgear z odkazu sa skladaju kazdy z 2 kusov

VWSB-5G1FD23-KIT.thumb.jpg.3aee7e2ca7a4bc340f82ff57b27d088b.jpg

alternativa je kompletny stabilizator Febi zo skoda-diely, kde su vraj sucastou aj tycky stabilizatora. takze cca 30-50€ sa da usetrit

• 1 měsíc později...

neviem ci to je este aktualne, no moje ulozenie vyzera snad ako z 2 dielov. teda podobne tomu, co som daval odkaz vyssie. skrutky vyzera ze su zo spodnej strany, takze teoreticky vymenitelne aj bez nutnosti menit celu tyc stabilizatora. viac fotiek momentalne nemam

20240711_182818.thumb.jpg.31585f9318f31bf6e5fb0f43f2642691.jpg

pre porovnanie este si dovolim z F3. tam tiez stacilo povolit 2 skrutky na kazdej objimke a silentblok vybrat. na O3 to je vdaka deleniu snad este lahsie?

012.thumb.jpg.bd71ec0da47c1af48c8ab34905dd34c1.jpg 011.thumb.jpg.7bd32884bcf7be091c8fc343887b8891.jpg

Upraveno od wirer
doplnenie F3

Dle vašich čísel dílů jsem to nalezl i zde https://www.motora.cz/borsehung/B10809.html

(častěji zde nakupuji díly a jsem spokojený)

P.|S. kde je doba, kdy tyto opravy dělal doma běžně každý druhý a poradil jaké díly i kde

sehnat

P.S.2 zde i na Allegru nejspíš s originálníma fotkama

https://allegro.pl/oferta/zestaw-stabilizatora-org-octavia-iii-3-vw-golf-7-15424340197?dd_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Upraveno od Sudetak

Na motora.sk som daval odkaz i ja, ale iba na samostatne gumy :) ale dobre vediet, ze nejaka cesta existuje

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.