Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co na nej rikate ? 22 členové hlasovali

1. 1. Co na nej rikate ?

• Libi se mi !
      17
    • Nelibi se mi !
      4

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

:palec2:

selecu35_456c44036b2c9.jpg

selecu80_456c4403986e8.jpg

Přeplňovaný motor 2.0 TFSI má v Cupře nejvyšší výkon 177 kW mezi 5700 a 6300 ot./min. Točivý moment 300 Nm připomíná svou absolutní hodnotou spíše vznětové přeplňované motory, ale šíře pásma (2200 až 5500 ot./min), ve kterém lze maximum použít je jednoznačně zážehová.

Nejrychlejší Leon současnosti umí akcelerovat z 0 na 100 km/h za 6,4 s, na pátý převodový stupeň Cupra pružně akceleruje z 80 na 120 km/h a nejvíce jede 247 km/h. Kombinovaná spotřeba činí 8,3 l/100 km. Osmnáctipalcová kola obouvají pneumatiky o rozměru 225/40.

je tu furt fazoložrout

když já jsem na tu ropu

když já jsem na tu ropu

Ropa smrdi pane !!! ;)-_--_-

a didi,to se ti jen zdá

a didi,to se ti jen zdá

že jo :D

Jak bude v ČR a budou ho tu mít klucí na salonu tak už má slíbeno svezení!!! :p:p

když já jsem na tu ropu

Jezdil jse s FR tam je nafta jak OII RS a to je teda pěknej tanec!!! :rock::rock::rock:

Ty nové Seaty (Leon, Toledo, Altea) se mi líbily do té doby, než jsem zjistil, jak vypadají zevnitř (palubka, atd.) :ble

Ty nové Seaty (Leon, Toledo, Altea) se mi líbily do té doby, než jsem zjistil, jak vypadají zevnitř (palubka, atd.) :ble

Souhlas, ten intros memu oku take prilis neladi ;-(

Vzal bych si motor a techniku a kastli bych nechal deckam na hrani...to neni moje gusto :disgust:

líbí a to moc...

ve starý serii leona si ve verzi cupra mohli vybrat zda TDI nebo 1,8 20V T a ještě jestli 2kolku nebo 4kolku... Cupra a CupraR... a mám dojem vybrat ze 2 verzí TDI... a zrovnatak TDI a 1,8T v Ibize Cupra... myslim si že zůstanou věrni a nabídnou Cupru znovu ve 2 verzích...

Jinak vlastně ted 2kolový Cupře řikají FR... i když výbava je krapet jiná... Ono se tam míchalo ještě označení leon TopSport... ani kluci v klubu mi nebyli schopni moc dobře vysvětlit jakej je v tom či onem rozdíl...

starší Cupry mi přijde agresivnější, ale ten vnitřek .....:(

mě se vnitřek docela líbil... ale v cupře jsem vnitřek neviděl byl jsem ve verzi sport... s 2,0FSi... típek tam dal originál sportovní nárazník z optickeho paketu... nádherný autí...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.