TomV Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Luke s Xenonama a tátovou A6 : Pán s červenou Fabkou a stříbrnou Octávkou má pravdu, protože když je to v TP, tak to platí. To už jsem zažil i na vlastní kůži. A Diamant se žlutou RS a modrou Scanií bude mít zase pravdu, až vám všem, vy volové, dá aspoň 3 napomenutí. A bez vaování. ne 3 napomenuti, napomenuti jen jedno, po druhe prejeti eresem a po treti tou scanii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ááá výborně, jseš první, tak si stoupni do řady. Diamant už tu obludu startuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Jirko, zajedem se podivat? zajima me, jak těch 10 abg vystřelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) Souhlas.. To JirkaK: V TP u dovozových aut se fakt píše všelicos, to je to poslední, co bych vydával za svatý Kolikrát už jsme takhle posílali lidi na autoriz. zástupce značek, protože se na STK tak nějak zapomněli podívat, jestli má auto např. ABS nebo nemá a dotyčný pak měl veliké problémy, protože to měl v TP blbě a na autě to nesedělo? Prostě v těch protokolech z STK, na základě kterých se vypisují TP, se objevuje kdeco, ale směrodatné je, co říkají zástupci jednotlivých značek (= výrobci popř. jejich autor. zástupci pro ČR). Editováno: 9. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 já to vím, proto jsem to napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 já to vím, proto jsem to napsal Jasný, to víš, je znát že je pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ty woe, este ze bude weekend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 A už weekend je, jupíííííííííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 co je, tys taky kalil nebo jaktože nespíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Jak taky? Koukám na Francouzskou spojku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 hosi tady to jede i po 2 hodine rano ten chlast vas jednou zabije (a me taky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 někoho chlast, jinýho televize. I když tenhle film je skvělá klasika. Na ty současný americký se moc koukat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) masakr, ja chodim na pivo večer, Ovidius tady píše, že ho chlast taky jednou zabije a má tam čas 9:09 rano, jo, tak to už je jiná liga se současnýma filmama je to fakt slabší, málokdy se mi něco opravdu líbí Editováno: 10. Únor 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak do devíti do rána, to by mně to zabilo taky a co potom ta hlava Takhle jsem to v klídku skouknul i bez chlastu..jo stará klasika je stará klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 To ma teda nepoznáte, nebudem si predsa špiniť lak na RS-e. Po tom, čo nezaberú varovania, tak valcujem najskôr malou Scaniou (s dennou kabínou), ak nezaberie (ale malo by, vozí za sebou náves), tak druhou Scaniou, ktorá je väčšia a ak ani to nezaberie, tak tou najväčšou offroadovou s prívesom a veľkou kabínou. A keďže mám veľa spoločné so železnicou, tak ako zálohu tu mám ešte 3 lokomotívy. Previnilca dám uviazať o koľaje a dám ho prevalcovať! Ale predtým bude musieť odriekať, že najlepšie auto na svete je žltá OII RS Ale vážne. Už nechajte to dobiedzanie. V názve diskusie je "Octavia II 1.9 TDi Elegance". TomV dostal varovanie, pokiaľ tu už bude kľud, tak mu to povedzme o týždeň-dva odmažem. Už to tu začalo na príliš bojovú tému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Diamante a proč třeba u Cosbyho vidím varování i já a u TomaV nevidim nic? jinak tohle je prd bojová téma, bylo tady i ostřeji Editováno: 13. Únor 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Diamante a proč třeba u Cosbyho vidím varování i já a u TomaV nevidim nic?jinak tohle je prd bojová téma, bylo tady i ostřeji Kdyz jsme u toho, uz mas to brneni nebo aspon vycpavky?? Kveten se blizi H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 seru na to, budu chlap kazdopadně MadMike mi to slíbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 seru na to, budu chlap kazdopadně MadMike mi to slíbil Ten už tu toho navykládal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Luke, asi si sa pozeral ešte v momente, keď som mu to varovanie ešte len dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jo Luke se rád objevuje v pravou chvíli na správném místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 to mam v krvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) to mam v krvi Zas lepší, než mít v krvi třeba 1,5 promile Editováno: 20. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 to mam občas o weekendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Hod tu octavku na tych 16" vegach. Teda ked ju mas na fotkach. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.