Publikováno Září 6, 20223 r Zdravím, už více než rok se mi v zatáčce občas ozve rána od nápravy. Když zatočím doprava,tak nic,ale v následujíci levé zatáčce to bouchne. Stabilizátor, ani tyčky to nejsou, ty jsem zkusil vyndat. Nemohl by mi prosím někdo poradit, co by to mohlo být? Díky.... test - YouTube 1735611183_Novvideo.mp4
Září 20, 20222 r Z videa nie je zrejmé či to buchne pri akcelerácií, alebo radení hore, dolu? Upraveno Září 20, 20222 r od RichardSA
Září 24, 20222 r Autor Tam jsem vůbec neřadil, ani akcelerace na to vliv nemá. Jen natočení kol a náklon vozu.
Září 25, 20222 r Autor Na místě vůbec...Rychlost na to nemá vliv... Když vezmu ostře pravou zatáčku, tak nic, ale když pak začnu točit doleva, tak to bouchne.
Září 28, 20222 r Autor Taky před 14 hodinami, DušanV napsal: Silentblok převodovky? Taky mě to napadlo, ale vypadá jako nový... Auto má najeto jen 35 tisíc, ale snižoval jsem podvozek, jestli by to na to nemohlo mít vliv...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.