vrahun Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Mam problem so spojkou,zacalo mi po vyšlapnuti spojkoveho pedalu vrzgat lanko taky praskavy zvuk namazali sme ho den to vydržalo,tak som sa rozhodol ho vymenit dva tyždne v pohode,potom znova tak som skusil kupit lanko na inom mieste a za viac penazi opakovalo sa to znova po dvoch tyždnoch spojka už bola menena mechanici mi radia puštat si silnejšie radio HA HA ale ono citit v nohe odpor a praskanie je to na nervy čo teraz? každy vravy že to praskanie ide z lanka ,skusit ešte v Skodovke original diel objednat či tieto akože nahrady su tak nekvalitne a nestoja za nič ale cena je ako z originalu PORAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 (editace) Mam problem so spojkou,zacalo mi po vyšlapnuti spojkoveho pedalu vrzgat lanko taky praskavy zvuk namazali sme ho den to vydržalo,tak som sa rozhodol ho vymenit dva tyždne v pohode,potom znova tak som skusil kupit lanko na inom mieste a za viac penazi opakovalo sa to znova po dvoch tyždnoch spojka už bola menena mechanici mi radia puštat si silnejšie radio HA HA ale ono citit v nohe odpor a praskanie je to na nervy čo teraz? každy vravy že to praskanie ide z lanka ,skusit ešte v Skodovke original diel objednat či tieto akože nahrady su tak nekvalitne a nestoja za nič ale cena je ako z originalu PORAD To není lanko, ale to ti vrzá nahoře na spojkovém pedálu uložení lanka na čepu. Postříkej to nějakým maziven a bude klid. WD nebo konkor. Editováno: 2. Prosinec 2006, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi99 Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Kolik km.zvládla vaše spojka,než ji bylo nutné vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotas Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Kolik km.zvládla vaše spojka,než ji bylo nutné vyměnit? Mám 98 000 km a jako nová ale kolik opravdu vydrží to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) To taky hodně záleží, jak s tím člověk jezdí a jak zachází se spojkou a autem, je věčně naložený nebo není apod. Moje Felda combi (r.v.1999, 1.3 MPi) má už skoro 166 000 km a furt má původní spojku, zlatý auto Takže může vydržet i 200 000 km, záleží však vše na řidiči, jak se spojkou a autem zachází, zda-li dostává pravidelný pořádný servis apod. Editováno: 13. Srpen 2009, autor: Joppien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.