zzshmp Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Prosím o radu,nikde jsem tady na fóru nic podobného nenašel.U Octavie I již delší dobu pozoruji u naplno zapnutého ventilátoru,že mně vylétávají kousky jakéhosi molitanu.Nyní jsem vypozoroval,že pokud zapnu ofuk na čelní sklo a nebo nohy, zároveň to v menší intenzitě fouká i do kabiny, což nikdy předtím nedělalo.Může toto způsobovat onen vylétávající molitan, který tam někde uvnitř funguje jako těsnění mezi různými směry ofuků?Pokud bych se to rozhodl dát dopořádku,je závada ve ventilátoru, který se nachází po demontáži příruční schránky spolujezdce a nebo někde jinde a musela by se provádět demontáž palubní desky?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Cupuje se ti molitanové těsnění větráku a jeho příruby upevnění do karoserie. Mě molitan spadl celý do větráku a měl jsem cucky v tu ránu po celém interiéru. Zrovna jsme jeli na svatbu sestřenice.... Palubka nemusí ven, jen kastlík spolujezdce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 25. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Tak to jsem stejně na tom jako Ty.Já to dostal do očí,nic příjemného.Štve mně, že vzduch z ofuků fouká i jinými směry, nežli si nastavím na ovladači.Je dobré, že se nemusí demontovat palubka.Pochopil jsem správně, že musim vyměnit celou tu skříň,co se nachází po demontáži kastlíku?Tak to jsem stejně na tom jako Ty.Já to dostal do očí,nic příjemného.Štve mně, že vzduch z ofuků fouká i jinými směry, nežli si nastavím na ovladači.Je dobré, že se nemusí demontovat palubka.Pochopil jsem správně, že musim vyměnit celou tu skříň,co se nachází po demontáži kastlíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Moc si to nepamatuju, je to 10 let. Alá mám za to, že jsem musel demontovat i torpédo pod oknem zvenku, protože to bylo těsnění mezi karoserií a skříní ventilátoru a dokonce jsem ho snad lepil na tu skříň, aby mi při montáži zpět nepadalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Koukni sem https://forum.skodahome.cz/topic/96291-mikliskovo-modré-aee-čko/?do=findComment&comment=1648850 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 25. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 Děkuju,mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žatmen Vloženo 28. leden 2023 Sdílet Vloženo 28. leden 2023 Zdarec. Mám kompletně vymontované a kompletně rozebrané těleso topení. Molitanová vrstva na povrchu klapek se rozsypala a oloupala až holý plech. Máte někdo typ nebo odkaz na to čím to nahradit a nebo info, proč se to vůbec oloupalo ? Ano, molitan mezi tělesem topení a kabiny je taky na hadry, to ale teď neřeším, ten koupím nový. Řeším ty samotné klapky. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.