Blacky Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 tak nove. cesta Chotebor-UL (prez kolin) 195km, 2:19h, spotreba 7l, prum ryhcl 82 km/h, jel sem svizne kolem 110-120, do Prahy po okreskach., a spotreba byla 6,5, mizerna dalnice a 120-130, chvilickama pri predjizdeni 140. a vyskocilo to na 7l zajimavej udaj, z Chotebore do Prahy venkovni teplota 26-28°C takze polovinu cesty jela klimatizace, v Praze sem chytil dest jako prase., a teplota klesla az na 18°C ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 blacky ty nemas Maxik ? inak zaujimala by ma okmazita spotreba u HTP pri 130kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 blacky ty nemas Maxik ? inak zaujimala by ma okmazita spotreba u HTP pri 130kmh ne maxik nemam. okamzita pri 130 je ruzna., to se neda rict., z kopce kolem 6l, do kopce 12l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 to fakt ? 6 ? vo fabii som nemal pp ale mal som vzdy pocit ze ked idem okolo 130 tak to zozere z nadrze dost vela . hmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roosei Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 (editace) Ahoj, také přidám pár postřehů z čerstvě zajeté 1,6. Ja za sebe musim rict, ze jsem nesel do motoru 1.6 abych mel malou spotrebu. K dnesku mam najeto 1900km a za tohle obdobi je spotreba 8,6. Mám téměř stejná data - 1900 km a spotřeba kolem 8,7, pod 8 se dostanu málokdy. Většinou město a krátké trasy, potom cesty kolem 100 km. Motor jsem (po 1k km) nešetřil, ale ani jsem nejezdil jako prase. :-) Před Roomsterem jsem jezdil s dvoulitrovou Vectrou C - takže první pocit z předjížděcích manévrů byl samozřejmě méně dynamický, ale v zásadě jen do chvíle, než jsem se naučil hodně podřazovat. Vectra táhla od 2k otáček, v těch je R. líný - po 3k teprve začíná odpich. (1,6 má krouťák na 3,8k) Jezdím 6 týdnů a úvodní dojmy jsou moc fajn (jak taky jinak :-)). Moc se mně (a případným spolujezdcům) líbí skleněná střecha - ale co mě dovádí k šílenství je šílenost s názvem přepážka N1 - ta víceméně znehodnotila auto, protože avizovaný Room for more je v... Musím s tím ještě něco vymyslet. A taky trošku nesvůj jsem z toho, že Roomster ještě není tolik rozšířený, a tak to pořád na parkovišti někdo obchází. :-) Editováno: 1. Červenec 2007, autor: roosei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ufff...tak to je pekna spotreba (myslim velka). Ja zatial spotrebu (ajazdenych 1900km) priemernu mam 7.4. Nech som siel 110km/h ci 150km/h, nech som siel kratku ci dlhu trasu...vzdy som sa dostal 7.3-7.5l/100km. A vcera zaaazrak. Isiel som len 23km...polovicka tam, polovicka naspat mesto/obchvat a prepol som si pocas jazdy nie na priemernu spotrebu ale na dojaz...aby ma to nenutilo pozerat na display furt a ked som sa vratil....spotreba 6.8l/100km. Som az neveril vlastnym ociam. Tak budem skusat dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak dnes se mi na okreskách povedla spotřeba 5,5l/100km. V obci mezi 50-60km/h tacho, mimo obec 100km/h tacho. Dlouhodobou spotřebu(za cca 2500km) mám 7,2l/100km podle pp, 7,3l/100km výpočtem. Zvedají to hodně couračky po měste - spotřeba mezi 8-9l/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Jak to tu procitam, tak pujdu reklamovat auto, ze mi malo zere Od unora mam spotrebu od nova 6,4 najeto cca 3t km, ted co jsem zacal jezdit se zapnutou klimou, tak to vylezlo na 6.6, nejsem zadnej louda, ale skoro nejezdim dalnici, pri normalnim provozu tak do 120 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 A s cim jazdis TomV? Nikde nevidim motorizaciu tvojho auta. Napriklad na disel je to dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 benzin 1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 (editace) Dneska jsem jel trasu Kladno-Praha-Sadská-Pečky a zpět. V autě 4 lidi + pár tašek v kufru. Celkem 215 km. Průměrná spotřeba 5,8 l/100km. Tak jsem docela spokojenej. Editováno: 5. Červenec 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Taku spotrebu by som aj ja bral na mojom novom auticku.Som zvedavy aku bude mat spotrebu budem to sledovat hned ako ho vyzdvihnem u predajcu.Na fabii som nemal pocitac tak som nikdy nemohol poriadne zistit spotrebu len klasickym odcitanim ked natankujes do plnej nadrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Taku spotrebu by som aj ja bral na mojom novom auticku.Som zvedavy aku bude mat spotrebu budem to sledovat hned ako ho vyzdvihnem u predajcu.Na fabii som nemal pocitac tak som nikdy nemohol poriadne zistit spotrebu len klasickym odcitanim ked natankujes do plnej nadrze. Tahle spotřeba je při klidné jízdě, na dálnici rychlost do 120 km/h, jinde dle předpisu, žádný bláznění. Prostě malý rodinný výlet k příbuzným bez nahánění času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Zajimala by me jina vec, kolik jste z rooma dostali? s HTP fabkou jsem jel +- 190 tachovych, rumstra jsem teda zatim na krev nebral, ale na 170 to podle otackomeru vypadalo ze uz to vic nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Jel sem 160 na dálnici ve 4 lidech a určitě by ještě šel na víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 TomV : 190 tachovych ? to bolo bezvetrie ? alebo fukalo od zadu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 ja uz jel 175-180-. ale zere to jak kyselina a vitr dela desnej bordel. to auto je staveny na 100-120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 no ja som z 1,4 v roome siel max 165 a to mi este fukalo do zad ... (3 ludia plne nalozeny) na fabuli com 1,2 som siel max 160 .. akurat ma stve ze neviem aku to malo spotrebu v tej rychlosti .. (nemal som PP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 3 ludia a 165 bez problemov...dal by este viac...len som sa uz bal...kedze boli hlaseni policajti na D1. Aktualna spotreba blizko 11l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 hehm ja na R1 pred prejdenim na D1 .. na D1 to v nedelu podvecer moc neslo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Tak jsem absolvoval dovolenou Fulnek - Liptovský Mikuláš. V autě já manželka a roční dcera, kufr naložený (velký kočár, golfky, dva kufry, cestovní postýlka, a spousta tašek, cestovní chladící box) Cesta tam 5,5 l/100 km Cesta zpět 5,2l/100 km Z liptovského Mikkuláše jsem vyrazili ještě do Vysokých Tater Cesta tam 5,9l/100 a zpátky do L. Mik. 4,7l/100 Celková spotřeba při 14 000 km je 6,0 l/100 km Jak já to dělám? To bude asi tím že co jezdíme i s malou, tak to extrémně nehoním a užívám si Room for more..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 ntr... fakt az neuveritelna spotrba .. mam sa co ucit . .. ja mne sa podarilo 6,0 najmenej .. pri dlhsej trase ... Room for More Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ahoj,také přidám pár postřehů z čerstvě zajeté 1,6. Ja za sebe musim rict, ze jsem nesel do motoru 1.6 abych mel malou spotrebu. K dnesku mam najeto 1900km a za tohle obdobi je spotreba 8,6. Mám téměř stejná data - 1900 km a spotřeba kolem 8,7, pod 8 se dostanu málokdy. Většinou město a krátké trasy, potom cesty kolem 100 km. Motor jsem (po 1k km) nešetřil, ale ani jsem nejezdil jako prase. :-) Před Roomsterem jsem jezdil s dvoulitrovou Vectrou C - takže první pocit z předjížděcích manévrů byl samozřejmě méně dynamický, ale v zásadě jen do chvíle, než jsem se naučil hodně podřazovat. Vectra táhla od 2k otáček, v těch je R. líný - po 3k teprve začíná odpich. (1,6 má krouťák na 3,8k) Jezdím 6 týdnů a úvodní dojmy jsou moc fajn (jak taky jinak :-)). Moc se mně (a případným spolujezdcům) líbí skleněná střecha - ale co mě dovádí k šílenství je šílenost s názvem přepážka N1 - ta víceméně znehodnotila auto, protože avizovaný Room for more je v... Musím s tím ještě něco vymyslet. A taky trošku nesvůj jsem z toho, že Roomster ještě není tolik rozšířený, a tak to pořád na parkovišti někdo obchází. :-) Naprosto stejné je to i i moji 1.6 akorat mam prumer na 2000km 9,1 Jo a maximalku jsem zkoušel a 190Km/h a to mám 16" elektrony a celkem se to chovalo v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Podla GPS sme na 1.6ke isli max. 187km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 No já s 1.6 taky už párkrát jel kolem 180 km/h, určitě by to jelo i víc. No a na konci zimy i ve 4 lidech, plně naložení a s lyžema na střeše v pohodě 160-170 km/h. Akorát ta spotřeba :-(. Jinak dlouhodobou spotřebu mám 7,9l (nejvíce dálnice - kolem 140 km/h a město, mimo město tak 25%). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.