Přejít na obsah

Fabia 1,4 16 - nefunkční panel topení

Martinezz03

Doporučené příspěvky

Dobrý den.

Fabia rv 2000, 1,4 16v 

mám následující problém - vybila se mi baterie a po nabití je nefunkční panel topení a auto netopí. Panel nesvítí a nesvítí ani tlačítka pro recirkulaci a klimu (nesvítí ani po zmáčknutí). Regulace ventilátoru funguje, směrování vzduchu také funkční.

VAG vypisuje chybu - 18043 - datový BUS pohonu - chybějící sdělení od řídící jednotky klima  - toto vypisuje vag když dám jednotku motoru a dám vypsat chyby... chyba nejde smazat.  Když dám ve vagu 08-jednotka Klima/topeni nebo jak to tam je... tak se vůbec nepřipojí...

Další problém je neustálé vybíjení baterie... auto dva dny stojí a je po baterce... baterka je nová... 

Při měření odběru jsem zjistil, že komfortka se nahodile neuspává... po vytažení pojistek od komfortky a centrálu je chvilku klid a pak to zase dělá bordel... 

Může to souviset? Že je ta komfortka prostě špatná?

Co vy na to?

Díky za vaše názory

Martin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...