Publikováno Listopad 8, 20222 r Dobrý den. Fabia rv 2000, 1,4 16v mám následující problém - vybila se mi baterie a po nabití je nefunkční panel topení a auto netopí. Panel nesvítí a nesvítí ani tlačítka pro recirkulaci a klimu (nesvítí ani po zmáčknutí). Regulace ventilátoru funguje, směrování vzduchu také funkční. VAG vypisuje chybu - 18043 - datový BUS pohonu - chybějící sdělení od řídící jednotky klima - toto vypisuje vag když dám jednotku motoru a dám vypsat chyby... chyba nejde smazat. Když dám ve vagu 08-jednotka Klima/topeni nebo jak to tam je... tak se vůbec nepřipojí... Další problém je neustálé vybíjení baterie... auto dva dny stojí a je po baterce... baterka je nová... Při měření odběru jsem zjistil, že komfortka se nahodile neuspává... po vytažení pojistek od komfortky a centrálu je chvilku klid a pak to zase dělá bordel... Může to souviset? Že je ta komfortka prostě špatná? Co vy na to? Díky za vaše názory Martin.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.