Standis Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 U kulatých mlhovek FII/Room je to H11 - patice lomená do strany o 90°, napětí 12V, výkon 55W. a u předface mlhovek na Fl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 (editace) a u předface mlhovek na Fl?? Vypadá to, že podle DP je žárovka 12V/55W označení H3 - kostra na patici, přívod + udělaný cca 10cm kablíkem s fastonem na konci - stejně jako třeba u Favorita. U corner-mlhovek Room/FII předface je ten výkon menší, DP tvrdí 12V/35W - a patice H11 ("fajfka" o 90°). Editováno: 9. Duben 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat, zda se nějak dá upravit sklon toku světla u mlhovek, protože mi technik na technický řekl, že mi svítí moc dolů a mělo by to jít přizvednout. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 pokud se jedná o před face tak o tom dost pochybuji, páč tam drží mlhovka na vnějšku na kolíku a z druhé strany jsou dva šrouby do nárazníku, takže sklon je dán prolisem a dosedací plochou nárazníku, nevím jak je tomu u po faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat, zda se nějak dá upravit sklon toku světla u mlhovek, protože mi technik na technický řekl, že mi svítí moc dolů a mělo by to jít přizvednout. Díky za odpověď. tebe kontrolovali na STK hmlovky?? mne nie... povedali mi že nie každé auto má hmlovky takže prečo by mali kontrolovať práve tie moje.... Editováno: 27. Květen 2011, autor: Louki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 tebe kontrolovali na STK hmlovky?? mne nie... povedali mi že nie každé auto má hmlovky takže prečo by mali kontrolovať práve tie moje.... a už som aj pár krát zažil, že aj odborník niekedy tresne blbosť... Díky za rychlé odpovědi. Je to tak. Technik mi to zkouknul, páč musí dělat technickou minimálně 30 minut a když koukal na světla, snížil ten bazmek- tan přípravek až k mlhovkám a řekl, to co jsem psal. Na otázku, zda to vůbec jde mi odpověděl, že jo, že prý v servisu. Tak nevím. Ale přesto dík. Jo jinak se jedná o facelit- F-I.r.v. 2007. Čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 jasne ze sa to da nastavit, je tam na to imbus, ale kedze je tam len jeden, tak sa to nastavit len v jednej osi. daj dolu krytku a ten imbus tam najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 jasne ze sa to da nastavit, je tam na to imbus, ale kedze je tam len jeden, tak sa to nastavit len v jednej osi. daj dolu krytku a ten imbus tam najdes Děkuju, pokusím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) leos, pokud odpovídáš na předchozí příspěvek, tak prosím pomocí zeleného tlačítka "přidat odpověď" a ne toho šedého "odpovědět s citací", jinak si vykoleduješ varováni moderátora (jsi nový, tak si pročti pravidla fóra, zas tak dlouhá nejsou ) Editováno: 27. Květen 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Ahoj, prosím o radu. Po malé bouračce mám přetrhaný kabely u levé mlhovky a chybí mi i svorkovnice. Je nutné vyměnit celou kabeláž, nebo se dají dráty spojit. Určitě budu potřebovat kabely (nejlépe uštípnutej kus) se svorkovnicí, mlhovku mám. A druhý dotaz s týká pravé mlhovky, která nesvítí také - žárovka je v pořádku, kabel k ní je nepřerušený, je možný, že nefunguje kvůli té levé ? Jestli to není nějak propojený a když se přeškubne jeden drát, tak přestane fungovat ten druhý. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 proč by nešly spojit?? naletuješ kus drátu a zatavíš do smršťovačky.. Jinak mlhovky jsou zapojené paralelně, takže jedna na druhou vliv nemá.. spíš bych koukl na pojistku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Díky za bleskovou odpoveď. Nejsem auto ani elekktromechanik a co se týká elektriky,mám z toho respekt. Nicméně si dokážu udělat na fabce pár věcí sama a to hlavně kvůli tomuto foru. Veliký DÍK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gene84 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 jesně,mají seřizovací imbus a na TK se to kontroluje... ( potkávací,dálkový i mlhovky ) alespoň u nás jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Zdravím, já jsem včera měnil v mlhovkách H3 za žluté u F1 rs.Musí se sundat nárazník,jinak to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosmik Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Prosím Vás, tak jak to je se zapojením toho stmívání palubky u Fabie - facelft ? bude mi to svítit, nebo je opravdu potřebná odborná montáž v autoservisu? 2,5 litru za montáž, když když jsem dal za komplet sadu 2, se mi zdá trochu moc...nechci dopadnout jako gigis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 pokud víš, jak to zapojit, tak není co řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Prosím prosím, nemáte někdo manuál, jak ty mlhovky zapojit? Mám mlhovky, kabeláž a svorky ale nevím kam co patří. Děkuji za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/54710-p%C5%99edni-mlhovky-dodate%C4%8Dn%C3%A1-mont%C3%A1%C5%BE/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.