Publikováno Prosinec 5, 200618 r Zdarec... Prosim vas vi nekdo kde se daji sehnat microspinace do centralniho zamikani??? (k zamkum) Koukal jsem na spousty temat a uprav cent.zam.,ale nevsiml jsem si kde to jde koupit ci poresit.... Kuju predem i zadem za odpoved...
Prosinec 5, 200618 r Ano GME, ale pravděpodobně se bude muset trochu poupravit... ale to je malá daň za směšnou cenu opravy...
Prosinec 5, 200618 r Autor Diky za odkazy a za radu....koukam ze je to hrozne tajne.. ...no budiz... Jeste jednou dik....
Prosinec 5, 200618 r Diky za odkazy a za radu....koukam ze je to hrozne tajne.. ...no budiz...Jeste jednou dik.... trosku upravis roztec der, ale jde to. http://www.gme.cz/index.php?action=detail&...&sk=&pict=&jaz=
Prosinec 5, 200618 r Zdarec, a je to opravdu ono?? Jsem sice automechanik, ale elektrika můj velký nepřítel!! Kdo to vyzkoušel? Ta cena je fakt směšná!!
Prosinec 5, 200618 r Zdarec... Prosim vas vi nekdo kde se daji sehnat microspinace do centralniho zamikani??? (k zamkum) Koukal jsem na spousty temat a uprav cent.zam.,ale nevsiml jsem si kde to jde koupit ci poresit.... Kuju predem i zadem za odpoved... Kupoval jsemv GM -Elektronic v Brně na Kolišti 9 kaltalog.č 631085 . cena 17,-Kč V zámku se musí upravit, propilovat díry.
Prosinec 5, 200618 r Zdarec, a je to opravdu ono?? Jsem sice automechanik, ale elektrika můj velký nepřítel!! Kdo to vyzkoušel? Ta cena je fakt směšná!! jinak bych to sem nedaval. Jiste ze to jde
Prosinec 6, 200618 r Autor diky diky diky...usetrili jste mi rozebirani,operovani,badani,hledani,objednavani...atd. Takto jen objednavam a opravim...jeste jednou dik...
Prosinec 9, 200618 r Klucííí a jak tyhle mikrospinače připojit, mají tři kontakty 1/2/3 a v autě tuším budou jem dva!!!??
Prosinec 9, 200618 r Jo tak jsem ho ještě otočil a tam je u kontaktů N.C./N.O./C. ??? N.C.- normal close- v klidu uzavřený=seplý N.O.- normal open- ......otevřený= rozeplý
Prosinec 13, 200618 r Taky sem to už dělal v obou dveřích a jde to zapojíš to na spínací kontakt a šlape to jak víno.
Prosinec 14, 200618 r Pro pepa007: Jak dlouho Ti to s těma mikrospínačema z GM funguje? Jsou dost kvalitní, aby vydržely ty stížené podmínky? Díky. Jednou jsem si tam koupil přepínač do motorové pily a ten tam vydržel asi 14 dní...
Prosinec 14, 200618 r taky se na něj chystám (zad.jev. dveře) jen ho koupit a přijít na to -jak na to
Prosinec 15, 200618 r Ty z GM jsou lepší než ty origo Já myslel, že ty origo jsou "vodotěsný", ale ty, co tu byly uvedeny z GM, nejsou. Tak včem jsou lepší? Jinak firma ZIPPY vyrábí i "vodotěsné", ale zatím jsem nenašel nikoho, kdo by je v ČR prodával.
Prosinec 15, 200618 r Ty z GM jsou lepší než ty origo Já myslel, že ty origo jsou "vodotěsný", ale ty, co tu byly uvedeny z GM, nejsou. Tak včem jsou lepší? Jinak firma ZIPPY vyrábí i "vodotěsné", ale zatím jsem nenašel nikoho, kdo by je v ČR prodával. planujes do dveri lit vodu?
Prosinec 15, 200618 r Ty z GM jsou lepší než ty origo Já myslel, že ty origo jsou "vodotěsný", ale ty, co tu byly uvedeny z GM, nejsou. Tak včem jsou lepší? Jinak firma ZIPPY vyrábí i "vodotěsné", ale zatím jsem nenašel nikoho, kdo by je v ČR prodával. planujes do dveri lit vodu? Neplanuji, ale zámek je v mokré části dveří.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.