Publikováno Listopad 21, 20222 r Zdravim obcas sa mi stava s dsg hlavne za studena pri zoslapnuty plynu sklbne auto a stane sa ze zacnu kolisat otacky az zdochne motor musim znova nastartovat. Potom to uz nerobi len pri prvom rozbehu za studena
Leden 14, 20232 r Taky se mi to stává. Za mě asi normální. Nejlepší je za studena asi jen “odbrzdit” ať se auto rozjede samo a pak dát nohu na plyn.
Květen 16, 20232 r Zdravím, mám podobný problém, kdy za studena povolím nohu z brzdy a auto při rozjezdu cuká nebo dokonce zhasne motor. Po zahřátí problémy nejsou. Nevíte někdo, čím to může být? Někde jsem četl články, že může byt problém v mechatronice?... Díky za názory
Květen 17, 20232 r normalni to podle me neni. Sixta radi jak pri koupi zkusit DSG. Nohu z brzdy, auto se musi plynule rozjet, preradit na 2 a jet. Zadny skubani a nic. Nikdy se me nestalo ze by me to cukalo nebo chciplo. Navic pri pridani plynu je poznat ze to jede na prokluz spojky chvili aby prave to bylo plynule a nechciplo, takze bych se zameril na prevodovku a diagnostiku
Říjen 5, 20231 r V 14. 1. 2023 na 18:35, Lonley napsal: Taky se mi to stává. Za mě asi normální. Nejlepší je za studena asi jen “odbrzdit” ať se auto rozjede samo a pak dát nohu na plyn. Zdravím, objavil sa mi rovnaký problem, aké bolo riešenie??? Dik za odpovede
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.