Přejít na obsah

Může odejít ložisko kola ze dne na den?


MarekOct2

Doporučené příspěvky

Zdravím, pořídil jsem si ojetou fábku 1.4 (2006), najeto 140k se serviskou. V parádním stavu, jen po měsíci stání v bazaru docela trvalo, než se jí "odřely" brzdy. Najel jsem s ní teď v prosinci ale 100-200 km, a teď jen 10 dní stála. Čekal jsem, že bude mít trochu přidrhlé brzdy (neměla), ale po vyjetí na silnici takové hučení v kabině, až jsem tomu nevěřil. Na trojku čtyřku byl v kabině takový randál, že nešlo skoro slyšet slova. Nic na to nemělo vliv, spojka, neutrál, brždění, zatáčení - hučení se měnilo jen s rychlostí auta (kol). Zvedl jsem auto, levé přední kolo při roztočení začne mírně drhnout, a když chytnu pružinu, tak cítím, jak se to do ní přenáší. Na druhé straně kolo při roztočení OK, bez jakékoli anomálie. 

 

Takže ložisko - ale může ložiško takhle odejít ze dne na den? To auto jezdilo úplně normálně, žádný hluk, 10 dní stálo na místě, a pak vyjede s úplně KO ložiskem, které dělá takové hučení, že mám strach s tím jet 10 km do servisu. Setkal se s tím někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...