Jump to content

Zvuky od volantu

Marek02

Recommended Posts

• 2 years later...

Mne to zacalo robit ked vytacam volant do jednej strany ,povedal by som ze predtym to nerobilo. Zacalo to az po 2r. teraz ako sa oteplilo . a mozna iba do jednej strany ked tocim tak to tak zarapka jak ked prebehnete po plastovom kelinku drevenou palickou :D ... 

Zistil si co to je  ? :D  boha ta F IV oproti F III total smejd kokos :D ale couz 

Dobre, takze dam vediet co to je ja .... 

lebo rapkanie alebo ako to nazvat vydrzalo cca 3 mesiace , a dnes pri vytoceni volantu , otacal som sa , a nevytocil som ho ani uplne po doraz nieco puklo , vyhodilo chybu airbagu a prestala funovat elektronika celeho volantu ... 
nebere mi to hlava ze co to ma akoze byt , ako ked uz pri toceni volantu sa nieco po.... 

som vytoceny ze sa budem musiet trepat do servisu lebo to neni v mojom meste kde skodovku zrusili cize zabity cas , bohvie ci na to plati predlzena zaruka a este budu kukat na mna a mysliet si co som stym asi tak robil ...  jak pri nefunkcnom otvarani okien ze vy musite vediet ako ste to pokazil  a a nechceli mi uznat v inom servise zaruku ( tak som tam prestal chodit ) 

to zas budu debilne otazky ... a netocili ste volantom nahodou moc rychlo, alebo moc pomaly alebo nebol nahodou vtedy spln alebo venusa v specialnej pozici omfg ... uz viem,  dufam ze mi povedia ze to je vlastnost ... 

ako ked sa uz volant dokaze poj... hentak s prepacenim obycajny volant tak co ostatne veci ... fakt pokrok od predchadzajucej verzie , co mohli to "vylepsili " , nechapem co tam moze byt take ze sa to proste tocenim domrda , normalnym pouzivanim auta sa domrda volant vnutry , ako keby som jazdil kazdy den nejaky offroad na vyhrkanej ceste kdesi v rumunsku ... aj ked na slovensku tie cesty nemaju daleko ale co je moc to je moc ...  zlata dobra fabia III ... 

No zevraj nejaky snimac polohy ci co. Hej neviem sice co je sloupek ale do nicoho  som nic nepchal ani medzi nic. Proste pouzivam klasicky to auto ja som neni nejaky tuner ze kupim auto a hned do toho idem cosi davat snazim sa to kupit take aby mi to vyhovovalo. 

Dakujem za vysvetlenie, je to v oprave tesim sa ked to bude spat aj ked nemam dobry pocit z toho ze sa nieco taketo pokazi len tak za zhruba 2.5 roka, resp. ze sa ta vada prejavila az za taky cas aj ked zas snazim sa s autom nezaobchadzat jak z kamenom cize nevalit cez rozbite cesty nech sa to nerozpadne , netrieskat tym a tak,  tak snad to potom uz bude drzat aj ked tam mam predlzenu zaruku , len zas je obmedzena kilometrami...

dakujem pekne, odporucam reklamovat hned ako je pocut take to mierne hrkanie alebo ako to nazvat ako na videu od marek02 pokial mate cas

Edited by naschd