Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, tak dnes mi prisiel AAWireless. 

Podla tohto postupu som sa skusal pripojit: https://www.aawireless.io/carplay

Cize v iphone som najprv zmazal BT Skoda, AAWireless som pripojil do USB v aute, zacala blikat zelena dioda, v iphone som v nastaveniach otvoril carplay, no po asi 5 minutovom hladani mi iphone nenasiel AAWireless..

Robil som nieco zle?

V prilohe fotky

IMG_0374.JPEG

IMG_0375.JPEG

Vloženo

Nemá se prvně telefon k autu připojit kabelem a teprve pak pomocí krabičky?
Ale první připojení jsem dělal někdy před rokem a půl, od té doby to jede. Jo, ale bavím se o Androidu. Ale i tak bych to takto zkusil.

Ale když zas o tom přemýšlím, tak vliv na to, že telefon AAW nevidí by to nemělo mít.

Vloženo (editace)

@Wojnar carplay som doteraz pouzival cez kabel. Teda vcera a dnes.

edit: skusil som to inak. Pripojil som svoj samsung a aktualizoval som firmware na verziu 3.x (povodne bola 2.x). Po upgrade som dal krabicku do tovarnych nastaveni a skusil som sa s iphonom pripojit. Od upgradu to bezi super, iPhone sa bez problemov pripojil.

vdaka!

Editováno: , autor: skdh
Vloženo

To ano, ale hlavne je, ze to funguje. Obcas (mozno 3x za hodinu) sa mi stane, ze hudba zo spotify prestane hrat, ale trva to tak stotinu. Inak ok

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj. Co máš za radio a telefon? Ja mam Mib 2.5 v S3 2018 a samsung galaxy S24 ultra + CarlinKit a naprostá katastrofa. Už jsem to nekolikrat nastavoval, aktualizoval. Zajímavé je, že když jsou ty vedra, sednu do auta a šup, pripojeno. Jinak se připojí treba až za 2,3minuty. Někdy vůbec, tak ho musím odpojit. Tak uvazuji o změně. Mám ještě Ottomotion play2video pro, ktery umí i netflix, Spotify atd a to samé. Nedavno jsem se stal testerem pro Ottomotion a dostal jsem Car tv Max. Ten se připojí okamžitě, ale celé androidAuto má špatné rozlišení, ikony, navigace prostě vše je rozmazané. Tak že řešíme aktualizaci. Pokud by ta tvoje hracka fungovala, hned bym měnil. 

Vloženo

@Fanouš Ch Mám Octavii 3FL s Amundsenem. Takže asi něco podobného co ty. Taky MIB2.5. Kupoval/podpořil jsem to na indiegogo asi před 3 měsíci a na začátku července to dorazilo. Jsem s tím moc spokojen. Semtam bezdrát vypadne, ale to jsou místa, kde mám vysledované, že mi to vypadne i v O4 kde je bezdrát vestavěný. Není to chyba auta/krabičky, ale jde o nějaké rušení frekvencí okolím. Každopádně nic z toho, co popisuješ se mi neděje. Fakt jsem mile překvapen jak dobře to funguje. Rozlišení dobré, připojení do 15-25s od nastartování (nejdříve nabíhá krabička, pak se připojuje k telefonu a pak se krabička připojuje k autu) všechno rychle. Má to vlastní appku pro telefon na nějaké další nastavení a aktualizace. Je to už v podstatě třetí generace "toho samého" takže to asi postupně vylepšují. Jen teda jsem neřešil netflix atd, to jsem nikdy nepotřeboval v autě :). Jen asi budeš muset počkat, až bude ta TWO+ v prodeji normálním, nejsem si jistý, jestli ty předchozí verze umí CP.

Vloženo

@Martab Tyjo... úplně náhodou. Někdy na jaře jsem viděl na www.svetandroida.cz nebo podobné stránce, že tohle je na indiegogo https://www.indiegogo.com/projects/aawireless-wireless-carplay-android-auto#/ a i když jsem byl v té "poslední vlně" zájemců, tak mě to vyšlo cca na 1000czk+- i s poštou. Líbilo se mi, že to není žádná Čína a vyrábí se to v EU, tak jsem si řekl, že to podpořím. Hlavně na krátké trasy mě nebavilo pořád připojovat telefon drátem. Pak jsem na to uplně zapomněl., že jsem něco takového kupoval a pak o čtvrt roku později mi volalo UPS že pro mě má balíček a ještě z Maďarska, tak jsem to nejdřív nechtěl přebírat, že nevím co to je :D... Ale nakonec jsem to převzal a byl překvapený, co to je. Druhý den jsem to vyzkoušel a jsem opravdu hrozně spokojený, kdo o tom uvažuje, tak neváhejte :) .

Jo a mail z indiegogo mi přišel asi za 5 dní s nadšením, že se chystají odesílat první produkty :D 

Vloženo

Super, tak snad spustí i normální prodej. Já měl právě tu první verzi z indiegogo (cca rok 21), na dvojku+ jsem docela čekal, zaregistroval se do jejich Newsletteru a tak nějak čekal, že když to měli na webu u toho produktu, tak že dají vědět. A nic. Toto trochu zklamalo :( 

ta první verze fungovala super, teď ji má @VeteranChild, pro mě bohužel nepodporovala CP a proto jsem se těšil na Two+

Vloženo

Já jsem s první verzí moc spokojený. 🙂 CP nepotřebuju (a můj systém ho ani nepodporuje), takže nemám důvod k přechodu na novější verzi.

Zatím jsem měl jen pár výpadků připojení. Jeden na dálnici v Ostravě směrem na Bohumín a druhý kdesi v centru Brna. V obou případech podezřívám dráty nad cestou.

Když už k výpadku dojde, celkem rychle se připojení obnoví. A automatické připojování po nasednutí do auta je taky rychlé a bezproblémové.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...