Publikováno Únor 15, 20232 r zdravim, kolega mi povídal, že při výměně oleje, kdyz už nic z vany neteče jen kape, protočí motor startérém (bez nastartování), aby z motoru dostal co nejvíce starého oleje. Co si o tom myslíte?
Únor 15, 20232 r To jsem dělal ještě u Š120, teď bych to nedělal, dostane ven stejně jen o pár kapek víc. Každé protočení bez tlaku oleje je špatně. Když je motor pořádně prohřátý a nechá se vykapat vyteče skoro všechno.
Únor 15, 20232 r Kdyby ho protočil ručně pomalu tak to ještě pochopím. Ale točit s ním "nasucho" přes startér, jsem teda nezažil. Třeba mu za to motor brzo podá ruku (ojnici) :-) Nechat vykapat a hotovo. Nová plnící náplň versus plnící množství oleje je myslím cca 0,4L. Tak jestli se to někomu vyplatí...
Únor 15, 20232 r Jj taky jsem dělal na 120 a na fávu, tam se nikdy nic nestalo. Teď bych to rozhodně nedělal.
Únor 15, 20232 r A jak docílí toho, že nenastartuje, když si auto ovládá startér samo a mně třeba chytá na drc, takže bych ani nestihl klíček vrátit zpět, aniž by nechytlo.
Únor 15, 20232 r No právě, tj. roz.ebat auto kvůli absolutně ničemu. Tohle se mohlo dělat fakt na š120 a ne na moderních strojích, kde je navíc olej řídký jako voda.
Únor 15, 20232 r Myslím si, že zbytočná téma...niekto chce byť prehnaný puntičkár tam, kde to nedáva zmysel pri dnešných autách.
Únor 15, 20232 r Nedělal bych to. Spíš nechat pořádně vykapat. Já to nechávám celkem dlouho, alespoň půl hodiny a stále z toho ještě kape.
Únor 15, 20232 r Nikdy nenechte dlouho kapat, hlavně ne třeba přes noc. Půl, max hodina, když na to je chuť, ale ihned nalít a protočit - toto jsou slova zkušeného mechanika ze ŠA, jinak motor dostane co proto, pravděpodobně nejvíc na klice a ojnicích. Novodobé motory mají rádi olej a né sucho.
Únor 15, 20232 r Tak to by mě nenapadlo. Přece olejový film zůstane na dílech dlouho a tak se jim snad nemůže nic stát i kdyby to bylo přes noc. Ale nevím, mám ještě klasický motor bez turba.
Únor 15, 20232 r 29 minutes ago, Dodi 15 said: Nikdy nenechte dlouho kapat, hlavně ne třeba přes noc. Půl, max hodina, když na to je chuť, ale ihned nalít a protočit - toto jsou slova zkušeného mechanika ze ŠA, jinak motor dostane co proto, pravděpodobně nejvíc na klice a ojnicích. Novodobé motory mají rádi olej a né sucho. Hm... Tak teda by som chcel vedieť, čo mi poradí zkušený mechanik ŠA - v garáži mám mladého veterána, ktorý má len letnú značku, takže od listopadu do března nesmie na ulicu. Že by olej vydržal na všetkých častiach motora 5 mesiacov ale po vypustení a odkvapkaní len niekoľko minút inak motor dostane co proto?
Únor 15, 20232 r Jen uvaha, ve vane je nejaka hladina oleje, klika pravdepodobne v oleji, kdyz vypustim olej, tak odkape pres noc i z kliky, saci kos odkapany taky a bude da se rict sucho vic nez treba po pul hodine a opetovnem naliti. Po vymene oleje pres noc urcite bude trvat dele promazat celou soustavu, nez u auta ktere stoji mesice a ma zalito. Jinak, mel to byt jen poznatek a doporuceni, urcite bych si na vymenu oleje nebral den dovolene :-) Edit: @OpelInsi uplne jsem vynechal olejovy filtr, ktery po povoleni bude mit vliv na vyteceni z mazaci soustavy oproti dlouhodobe stojicimu vozidlu. Upraveno Únor 16, 20232 r od Dodi 15 Edit filtr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.