bojler Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zkuste ty tungsramy halogen. stoji jedna 75Kc a oproti puvodnim to sviti jak das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já asi zkusím ty Tungsram Halogen, zkušenosti s nimi jsou očividně dobré a cena je taky vcelku pozitivní. Měl jsem je na OII předtím, než jsem dával xeny. Ale bylo to v parabolách, takže předpokládám, že v projektorech budou svítit jinak. Osram a Philipsy vypadají taky dobře, ale přijde mi to už zbytečně drahý na to, že to stejně za nějaký čas prdne a budu muset kupovat další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) jen doplním,že mě místo 75 Kč stály 125,- (klasický krámek ) Editováno: 25. Březen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jakpak by asi v podobném testu dopadly ty žárovky H7 osazené do projektorových světel z výroby, co je to zač ??? Subjektivně na tom nejsou nejlíp. Díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To by me taky zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 NO čo sú to zač by ste mali na nich mať napísané, ja som na FI mal NARVA žiarovky onehdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak já tam měl z výroby H7 Philips s takovou "zvláštně" odlitou baňkou a když si prohlédnu sklo,tak na něm vidím modrošedou mapku - stejná na obou žárovkách. Zajímavý je,že v origo sadě na výměnu(dodáno s autem) mám jinou žárovku Osram - ta vypadá o mnoho líp. Asi ale stejně nikdy nezkusím jak svítí,protože jsem žárovky vyměnil za Tungsram Halogem H7 (ty z testu) a koupil jsem takovou i do sady na výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jak ses s nima spokojenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Zatím se těším na noc Editováno: 2. Duben 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DellaVega Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zdravím všechny, potřebuju poradit, asi jsem blbej nebo netuším čím to je ale koupil jsem si do projetkorů na výměnu nový Osramky a když jsem je chtěl vyměnit tak ouha !!!! lehce vyndám modul i se žárovkou ale zaboha nemůžu přijít na to jak z toho vyndat tu žárovku, ona vypadá že tam nedrží nijak pevně, jsou tam nějaké pacičky po stranách... netuším kde co stisknout - nerad bych o tu žárovku přišel proto se možná bojím někde více stisknout a proto se zde ptám (taky se mi to nechce vozit k někomu kdo by mi to vyměnil (nechci vypdat jako idiot) ... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 psalo se to nekde zpet. Ta zarovka v patici drzi jen na privodnich packach. Vem sroubovak a podeber ji. Drzi tam fakt hodne pevne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Musí se HODNĚ zabrat. Po vyndání ze světlometu už to na ničem jiným nedrží, takže tahat a nebát se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DellaVega Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 díky moc chlapci !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Mám F1, zkusil jsem zde zmiňované Tungsramy a vřele doporučuji. Mají opravdu plné světlo, uvidíme jak budou časem slábnout. Cena je též vynikající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) No já uvažuju, že eště pár kusů koupím. Dvě náhradní jsou nic a na fabku budou taky potřeba. Su rád, že sem neměl halucinace a sou dobrý zkušenosti. Zřejmě nejlevnější jsou tady: http://www.svitime.eu/cs/shop/detail/138-h...2v-h7-55w-px26d Editováno: 8. Duben 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 už ste niekto skušal Tungsram Superblue alebo Tungsram Mega light ?? zaujimalo by ma zrovnanie s osram cool blue a night breaker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Mám projektory a stává se mě přes den že na mě sem tam protijedoucí bliknou ale večer se to nestává tak tím pádem asi neoslňuji, jako kdybych neměl zapnutá světla a upozornovali mě. Taky se vám to stává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Některý FII a R vypadají, jakoby měly jenom parkovačky. Světla jsou hodně nevýrazný (holt to svítí tam, kam má). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 no asi 2x jo, ale ja to prisuzoval nerovnosti v protismeru, protoze to byly vzdy takove horsi mista, ale pritelkyne si mysli, ze na me nekdo umyslne blikal. Takze nevim. Spis jsem uz par lidi zmatl corner mlhovkami. Neznali to a ze pry mi nesviti jedna mlhovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Také jsem namontoval před cestou do Holandska Tunsram Halogen H7 (projektorová světla) a musím říci, že spokojenost, tam i zpět přes noc, takže osvětlení bylo důležité. Docela dobrá je ostrá hranice mezi světlem a tmou, nejdříve jsem je měl sklopené kvůli nákladu v kufru, ale pak jsem je zkusil zvednout do hodní polohy, nikdo neblikal a tak jsem je tak nechal, na dálnici, když jedete s potkávačkama je to docela fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já mám v projektorech na O II. night breakery a zatím drží... najeto 9000 km.. tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak su rad, ze ste taky spokojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Taky jsem po cca 27KKm menil zarovky (cca 1 rok a 2 mes.). Odesla na strane do vozovky.a byl to boj ji dostat ven. fakt ta H7 sla ztuha ven z objimky. No a po vymene roznu a hle nesviti ani druha. Takze jsem nakonec menil obe. Dal jsem taky Tungsram H7 (vysly me v mistnim obchudku na 99 kus.) kdyz to vezmu na netu. 79+postovne, tak skoro na stejno.). Zatim moc nocnich jizd nemam, ale taky subjektivni efekt vetsi svitivosti. (otazkou co je z toho placebo efekt). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonder Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Mám projektory a stává se mě přes den že na mě sem tam protijedoucí bliknou ale večer se to nestává tak tím pádem asi neoslňuji, jako kdybych neměl zapnutá světla a upozornovali mě. Taky se vám to stává? Pravda, také jsem už byl asi 3x upozorněn, že mi nesvítí jedno světlo.Poprvé to bylo hned po 300m ze salonu, když jsem poprvé tankoval. Zkusím tedy ty "TUNGSRAMY". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navigator Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak se připojím s další zkušeností, dal jsem Osram Nightbreakery, spokojenost, výdrž asi 32000 km , v mém podání cca 9 měsíců... ale jak už tu někde někdo psal odešli v podstatě najednou asi kilometr po sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.