Prosinec 14, 200618 r a teda seženeš?? nebo kde sehnat??jo a potahy zahoď Už se na tom zahození pracuje, kdyby někteří lidé drželi své sliby, už mohly sedačky dávno vypadat jinak...
Prosinec 15, 200618 r tak ale co stim držákem??, seženeš a za kolko??budeš dávat eresácký sedačky?? Klaca: Ja to nechapu, vtipkujes? Jinak takhle tam vozim flasku od 1. tydne, co jezdim fabii, jinam ani snad nejde Pokud je to uzka PET (1,5L), drzi vyborne, jen nesmi byt plna v kombinaci s ostrou jizdou, to se pak obcas vyvali do boku Upraveno Prosinec 15, 200618 r od NoiseR
Prosinec 16, 200618 r ty jo to je daleko lepší než objevení ameriky................akorát tenhle vynález není až tak novým vynálezem, že nevíš kde vozim už delší dobu petlahev???
Prosinec 16, 200618 r Pro mě je to stejně dobré téma na letošní Vánoce jako falešní sobi...nebo mátě někdo lepší?!
Prosinec 17, 200618 r taky jsem na to přišel hned první týden používání auta, odkládacích ploch a držáků není nikdy dost
Prosinec 18, 200618 r tak ale co stim držákem??, seženeš a za kolko??budeš dávat eresácký sedačky?? Klaca: Ja to nechapu, vtipkujes? Jinak takhle tam vozim flasku od 1. tydne, co jezdim fabii, jinam ani snad nejde Pokud je to uzka PET (1,5L), drzi vyborne, jen nesmi byt plna v kombinaci s ostrou jizdou, to se pak obcas vyvali do boku já předtim nekoukal pořádně na tu fotku
Prosinec 18, 200618 r kláco kláco, já už vážně myslel, že si děláš tak vytrvale prdel ne to sem tak blbej a já se tak těšil, na novej držáček na chlast
Prosinec 18, 200618 r kláco kláco, já už vážně myslel, že si děláš tak vytrvale prdel ne to sem tak blbej a já se tak těšil, na novej držáček na chlast Ti něco poradím, včera mě to napadlo když jsem jel těch milión kilometrů ze severu domů-znáš camelbak? V Káčku ho piloti mívali v mixéru zezadu pověšenej na sedačce a pak už jen stačí hadička k puse a můžeš nasávat celý den
Prosinec 22, 200618 r Kluci, to nic nestoji, mate to tam v aute porad.... taky uz to tam vozim tak rok... jen to hodis u verze, kde je posunovani sedadla tim okem, tak to hodis mezi oko a stredni tunel, ono se to tam samo sprajcne...
Prosinec 22, 200618 r sakris, uz jsem prehlidnul ze to ma i druhou stranku.. takze to uz tady nekdo psal...pardooonek
Prosinec 22, 200618 r taky jsem na to prisel hned od zacatku a mam dalsi poznatek lepsi pouzivat 0,5 L PET lahev ta tam drzi vyborne a dalsi petky si chladim v prihradce od klimosky u spolujezdce a jenom vymenuju Upraveno Prosinec 22, 200618 r od kosta
Prosinec 30, 200618 r Autor tak se kluci omlouvám a dávám sem fota hnedka ted... doufám. omloouvám se za tu prodlevu... vlastně jsem toto téma založil abych ukázal jak je moje přítelkyně chytrá)))) ale taky hlavně že je to něco co je "zadara")) snad se to bude někomu hodit Upraveno Prosinec 30, 200618 r od starman
Prosinec 30, 200618 r Autor Tak proč je sem rovnou nedáš? tak jsem je sem konečně dal)) hledej na konci
Prosinec 30, 200618 r tak se kluci omlouvám a dávám sem fota hnedka ted... doufám.omloouvám se za tu prodlevu... vlastně jsem toto téma založil abych ukázal jak je moje přítelkyně chytrá)))) ale taky hlavně že je to něco co je "zadara")) snad se to bude někomu hodit A ta noha je teda té Tvé chytré přítulky ?
Leden 3, 200718 r Autor taky jsem na to prisel hned od zacatku a mam dalsi poznatek lepsi pouzivat 0,5 L PET lahev ta tam drzi vyborne a dalsi petky si chladim v prihradce od klimosky u spolujezdce a jenom vymenuju máš pravdu, ale pro 2 se hodí spíše 1,5l petka
Leden 3, 200718 r Autor fotka dobra, ale co ta řadička??? nechtělo by to nějakou hezčí??? nu to jsem zatím neřešil, a je někde výběr?
Leden 3, 200718 r Autor tak se kluci omlouvám a dávám sem fota hnedka ted... doufám.omloouvám se za tu prodlevu... vlastně jsem toto téma založil abych ukázal jak je moje přítelkyně chytrá)))) ale taky hlavně že je to něco co je "zadara")) snad se to bude někomu hodit A ta noha je teda té Tvé chytré přítulky ? ju, to je noha mé chytré přítelkyně)
Leden 3, 200718 r Autor A nemas to tam nejak moc na "lezaka" me to FLASKA vic stoji ju je spíše více na ležáka než stojáka, nevypadá vůbec
Duben 16, 201213 r Nejlepší místo na chlazení větších flašek 1,5 litru a 2 litry, je pod sedadlem spolujezdce a pustit klimošku na nohy výdech vzadu klimošky je hned pod sedadlem ze středového panelu v létě výborná věc, navíc je tam stín, takže se to ani extra neohřeje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.