Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec chlapi, nevíte proč na některých pátých dveřích Scaly není nápis Škoda? Je to jen u novějších roků výroby? Díky za odpověď 

Ještě jsem takovou Scalu neviděl 🤔

Upraveno od marskama

• Autor
Spoiler
Spoiler

Třeba tato na sauto.cz a není jediná, tak nevím 

B32EBACD-7091-49F2-A9FD-BA6A90EE3429.png

Dle staršího ceníku šlo objednat bez nápisu Scala, ale když chybí Škoda buď domácí tuning nebo výměna/lak dveří a nedávali.

• Autor

Díky za informaci, každopádně to bez nápisu Škoda vypadá tak nějak neúplně, teda alespoň za mě.

Ona je to paradoxně při lakování té části nejdražší položka ty písmenka :D

• Autor

Tak to už pak chápu proč tam nejsou :D

písmenka stojí tuším 500kč ... to fakt není drahá položka ... nicméně . položka to je :)

já ho kupoval přímo v autosalónu ...

stálo to určitě méně než 600kč ... takže to bude ta správná cena :)

Viděl jsem scalu s polepy, nevím jaká firma. Nápis tam nebyl, díky těm polepům. Možné vysvětlení.

• 6 měsíců později...

Scala má normálně to zadní okno protažený až dolů k té hraně mezi světlama, ne? A nápis je pak na tom skle. Takovouhle Scalu jsem ještě neviděl a vypadá to vážně divně 🙂 První co mě napadlo při pohledu na to auto napadlo byl Fiat Stylo 😄 A to asi nechce nikdo, aby to vypadalo jako Fiat 😄 To bych do toho těch šest stovek investoval. Anebo si tam nalepit nějakej nápis. Nedávno jsem řešil polep auta a takovejhle malej nápis by vyšel na pár korun. A můžeš si tam navrhnout co chceš, ani to nemusí bejt Škoda, klidně Trabant, i to bude vypadat líp, než Fiat 😄 Tady to jde navrhnout a objednat : https://www.rezana.cz/polepy-na-auto

Scala, stejně jako předchozí rapid SB, má to sklo protažené až podle výbavy, v základu je mezi světly plech.

Upraveno od MIgráček

Ty jo, možná koukám blbě, ale na Scale jsem si tohohle ještě nevšiml...u Rapidu jo, tam je to běžný. A zvlšť v té kombinaci bez nápisu bych vůbec nepoznal, co to je za auto 🙂

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.