Publikováno Duben 9, 20232 r Zdarec chlapi, nevíte proč na některých pátých dveřích Scaly není nápis Škoda? Je to jen u novějších roků výroby? Díky za odpověď
Duben 10, 20232 r Dle staršího ceníku šlo objednat bez nápisu Scala, ale když chybí Škoda buď domácí tuning nebo výměna/lak dveří a nedávali.
Duben 10, 20232 r Autor Díky za informaci, každopádně to bez nápisu Škoda vypadá tak nějak neúplně, teda alespoň za mě.
Duben 10, 20232 r písmenka stojí tuším 500kč ... to fakt není drahá položka ... nicméně . položka to je :)
Duben 10, 20232 r Přímo v autosalonu možná více https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/657853687c2zz-napis-skoda-skoda-38759.html
Duben 10, 20232 r já ho kupoval přímo v autosalónu ... stálo to určitě méně než 600kč ... takže to bude ta správná cena :)
Duben 13, 20232 r Viděl jsem scalu s polepy, nevím jaká firma. Nápis tam nebyl, díky těm polepům. Možné vysvětlení.
Říjen 16, 20231 r Scala má normálně to zadní okno protažený až dolů k té hraně mezi světlama, ne? A nápis je pak na tom skle. Takovouhle Scalu jsem ještě neviděl a vypadá to vážně divně 🙂 První co mě napadlo při pohledu na to auto napadlo byl Fiat Stylo 😄 A to asi nechce nikdo, aby to vypadalo jako Fiat 😄 To bych do toho těch šest stovek investoval. Anebo si tam nalepit nějakej nápis. Nedávno jsem řešil polep auta a takovejhle malej nápis by vyšel na pár korun. A můžeš si tam navrhnout co chceš, ani to nemusí bejt Škoda, klidně Trabant, i to bude vypadat líp, než Fiat 😄 Tady to jde navrhnout a objednat : https://www.rezana.cz/polepy-na-auto
Říjen 16, 20231 r Scala, stejně jako předchozí rapid SB, má to sklo protažené až podle výbavy, v základu je mezi světly plech. Upraveno Říjen 16, 20231 r od MIgráček
Říjen 16, 20231 r Ty jo, možná koukám blbě, ale na Scale jsem si tohohle ještě nevšiml...u Rapidu jo, tam je to běžný. A zvlšť v té kombinaci bez nápisu bych vůbec nepoznal, co to je za auto 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.